21 / 05 / 2024

Aplus Seyran

Aplus Seyran

Diyar Grup, bu ay içinde temeli atılacak olan Aplus Seyran Konutları'nın inşaatını iki yılda tamamlamayı planlıyor. Proje kat bahçeleri, farklı yaşam alanları, spor merkezleri gibi birçok özelliği içinde barındırıyor...

Aplus Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Aplus hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Aplus Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Aplus bayramda kaça kadar açık? Aplus bayramda kaçta açılacak?

A Plus Seyran projesi Eylül 2015'te teslim!

ŞEHİR merkezine 5 dakika mesafede yükselen A Plus Seyran projesinde her yaşa hitap eden olanaklar sunuluyor. 21. katta bahçe keyfi sunan A Plus Seyran projesinde 2 bin metrekarelik 12 farklı kat bahçesi bulunuyor.

Aplus Seyran Rezidans fiyat listesi!

Diyarbakır İl' inde yükselen Aplus Seyran Rezidans projesinde toplam 298 adet daire bulunuyor. 2 blok şeklinde yükselen projede daireler Lotus Yapı imzasıyla yükseliyor. İşte Aplus Seyran Rezidans fiyat listesi..

Diyarbakır Aplus Seyran Rezidans' da fiyatlar 135 bin TL' den başlıyor!

Lotus Yapı tarafından hayata geçirilen Diyarbakır Aplus Seyran Rezidans projesinde toplam 298 adet daire bulunuyor. Proje 2 blok şeklinde Diyarbakır İl' inde yükseliyor. Diyarbakır Aplus Seyran Rezidans' da fiyatlar 135 bin TL' den başlıyor.

Emlak Konut GYO, Seyranşehir Projesi değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Başakşehir Kayabaşı'ndaki Seyranşehir Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle...

Seyran Şehir bir ev bir aile konsepti!

Seyran Şehir projesi Makro İnşaat ve Akyapı Ortak Girişimi olarak, Emlak Konut GYO ile gelir paylaşımı modeliyle Başakşehir’de yükseliyor. Proje Seyran Şehir bir ev bir aile konsepti ile hayata geçiriliyor.

Seyran Şehir projesi satışta birinci oldu!

Emlak Konut GYO'nun 2014 Yılı Temmuz Ayı Satış Raporu'na göre 32.5 milyon liralık satışla Makro Akyapı Ortak Girişimi'nin İstanbul Kayaşehir'deki Seyran Şehir projesi birinci oldu.

Makro-Akyapı Seyran Şehir ödemeleri!

Makro-Akyapı Seyran Şehir ödemeleri hakkında bilgiye haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 248 adet daire ve 66 adet dükkandan meydana gelen Seyran Şehir projesinde teslimlerin 2015 yılı içerisinde yapılması planlanıyor

Seyran Şehir Başakşehir teslim tarihi!

Seyran Şehir Başakşehir teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Seyran Şehir 32 milyon TL'lik satışla birinci oldu!

2014 Yılı Temmuz Ayı Satış İcmal raporuna göre, 32 milyon 501 bin 914 liralık satışla Makro-Akyapı Ortak Girişimi'nin Seyran Şehir projesi satışı devam eden projeler arasında birinci oldu.

Seyran Şehir satışı devam eden projeler arasında birinci oldu!

Emlak Konut GYO tarafından yayınlanan 2014 Yılı Temmuz Ayı Satış Raporu'na göre, 32 milyon 501 bin 914 liralık satışla Makro-Akyapı Ortak Girişimi'nin Seyran Şehir satışı devam eden projeler arasında birinci oldu.

Seyran Şehir Başakşehir fiyatları!

Seyran Şehir Başakşehir fiyatları haberimizin içerisinde bulunuyor. 23 bin 170 metrekare alan üzerine hayata geçirilen Nurol Life Rezidans' ın 2015 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor

Emlak Konut Seyran Şehir Temmuz ayı satış şampiyonu oldu!

Emlak Konut GYO'nun 2014 yılı Temmuz ayı satış raporunda birinci 32 milyon 501 bin 914 TL satışla Seyran Şehir projesi oldu. İkinci sırada Maslak 1453, üçüncü sırada Dumankaya Miks yer alıyor...

Aplus Seyran Haberi

Aplus Seyran
Diyar Grup, bu ay içinde temeli atılacak olan Aplus Seyran Konutları'nın inşaatını iki yılda tamamlamayı planlıyor. İnşaatı, Diyar Grup bünyesindeki Lotus Yapı tarafından gerçekleştirilecek olan projede, Diyarbakır'ın en yüksek binalarını inşa edeceklerini belirten Diyar Grup Yönetim Kurulu Başkam Ali Karakaş, "Toplam 316 daireden oluşan Aplus Seyran Konutları, kentin bu konseptteki ilk ve tek projesi olma özelliğine sahip.
Kat bahçeleri, farklı yaşam alanları, spor merkezleri gibi birçok özelliği içinde barındırıyor. Aplus Seyran Konudan, aynı zamanda Diyarbakır'ın en yüksek binaları olma özelliğini taşıyor" diye konuştu. Yenilikçi olmayı ve insanlara daha güzel bir yaşam alanı sunmayı amaçladıklarını kaydeden Karakaş, "Aplus Seyran Konutları, bölgesinde en prestijli ve görkemli projesi. Bizim amacımız yenilikçi olmak ve insanlara daha güzel bir yaşam alanı sunmak. Bu amaçla bünyemizdeki...