04 / 05 / 2024

APM Terminal izmir

APM Terminal izmir

Aliağa'da Petkim ile beraber Ege'nin en büyük konteyner limanını inşa eden Hollandalı liman devi APM Terminals, İzmir'de yeni ofisini açtı. APM Terminal, 20 bini aşan çalışanı ile 5 kıtada ve 39 ülkede toplam 67 liman işletiyor.

İzmir Üçkuyular'a terminal ve otopark inşa edilecek!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi toplu ulaşımda önemli bir aktarma noktası haline gelen Üçkuyular'a Terminal ve Otopark inşa edecek.

Altınordu Terminal ihalesi 24 Ekim'de!

Altınordu ilçesinde TOKI ve Memurkent konutlarının bulunduğu boş araziye yapılacak Altınordu Terminal Projesi, ihaleye çıktı, ihale 24 Ekim'de gerçekleşecek.

APM Terminals İzmir Limanı açılış için gün sayıyor!

İkinci fazın tamamlanmasıyla Ege Bölgesi'nin en büyük konteyner limanı olacak APM Terminals İzmir'in, açılışına sayılı günler kaldı.

Necip Nasır: Konutta en büyük talep İzmir'de olacak!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde konut satışlarında Türkiye genelinde en hızlı yükselişin izmir'de yaşanmasını beklediklerini söyledi.

Kıbrıs Ercan Havalimanı'nın yeni terminal binası yapılıyor!

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Ercan Havalimanı ile ilgili uzun süredir bir olumsuzluğun kamuoyunu meşgul etmediğini belirterek, “Yeni terminal binası yapılıyor” dedi.

Aksaray Eski Terminal'de dönüşüm başlıyor!

Aksaray'da Eski Terminal Bölgesi'rıde mülk sahipleriyle kentsel dönüşümde ön görüşme yapan Aksaray Belediyesi, bu görüşme sürecini olumlu tamamladı.

Manisa Sarıgöl'e yeni terminal geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ile birlikte ilçeye yapılacak yeni terminal alanı alternatifleri üzerinde incelemelerde bulundu

Aksaray Eski Terminal Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Aksaray Belediyesinin önem verdiği projeler arasında yer alan 'Eski Terminal Kentsel Dönüşüm Projesi'nde üst yapışım ilgilendiren iş merkezlerinin yapım ihalesi Belediye Meclis Salonunda gerçekleşti.

Düzce'deki terminal için yönetmelik hazırlandı!

Düzce Belediyesi Terminal Yönetmeliği Meclisin Temmuz ayı ikinci birleşiminde onaylanarak yürürlüğe girdi. Yönetmelik terminalin 24 saat görev esaslı olarak hazırlandı.

Kayseri Develi'ye terminal yapılacak!

Büyükşehir Belediyesi ilçelere yatırımlarını sürdürüyor. Develi ilçesinin ihtiyaç duyduğu yeni terminal için ihale yapıldı.

3. havalimanının terminal binası için düğmeye basıldı!

Havalimanında inşaat çalışmaları hızla sürerken, yeni gelişmeler de peşpeşe geliyor. 3. Havalimanı'nda terminal binası için düğmeye basıldı.ÇED sürecinin başladığı İGA terminal binası yaklaşık 140 bin metrekarelik alan üzerinde yükselecek.

Aksaray eski terminal alanında dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'nın en önemli projelerinden birisi olan eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

İzmir Doğanlar Stadı Temmuz'da açılacak!

İzmir yıkılan Alsancak Stadı ile yaşlı ve sorunlu Atatürk Stadı'nın yerine izmir Büyiıkşehir ve Bornova belediyeleri, Doğanlar Stadı'nı bitirdi.

APM Terminal izmir Haberi

APM Terminal izmir

Aliağa'da Petkim ile beraber Ege'nin en büyük konteyner limanını inşa eden Hollandalı liman devi APM Terminals, İzmir'de yeni ofisini açtı. 


Denizcilik sektöründe 100 yıl, liman işletmeciliğinde 50 yılı aşan birikime sahip APM Terminal, 20 bini aşan çalışanı ile 5 kıtada ve 39 ülkede toplam 67 liman işletiyor. Firma, İzmir'deki yatırımı ile 550 kişilik istihdam yaratmayı amaçlıyor. 


Menemen Ulukent'teki yeni ofisin açılışına APM Terminals İzmir Genel Müdürü Mogens Kurt Larsen, İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka katıldı. APM Terminals İzmir Genel Müdürü Mogens Kurt Larsen, Türkiye'nin en büyük konteyner limanlarından biri olacak APM Ege Terminali'nin hızla ilerlediğini belirterek, "Bu yılın dördüncü çeyreğinde bir aşama inşaatları tamamlayacağız. Petkim ile ortaklaşa olarak İzmir...