27 / 04 / 2024

apple dev kampüsü

apple dev kampüsü

Apple'ın yapımı devam eden ve UFO'ya benzetilen dev kampüsü, drone'ların yardımıyla son haliyle görüntülendi. Dev kampüs, planlanandan 2.5 milyar daha pahalıya gelmesi bir yana, toplamda Apple'a 5 milyar dolara mâl oldu.

Derince'ye dev eğitim kampüsü geliyor!

Yaklaşık 50 yıl önce inşa edilen Derince Anadolu Lisesi ile Sabancı Çalışanları ve Ortakları İlkokulu’nun taşınacağı eğitim kampüsünün inşaatı Haziran'da başlayacak.

Apple Austin’de 1 milyar dolarlık yeni kampüs inşa ediyor!

Teknoloji devi Apple Inc. Teksas, Austin’de yaklaşık 278 bin metrekare büyüklüğünde yeni bir kampüs inşaatına başladığını açıkladı. 1 milyar dolar yatırım bedeli ile hayata geçirilecek kampüs, 2022'de açılacak...

Ege Üniversitesi'nin yeni kampüsü Aliağa'da kurulacak!

Ege Üniversitesi'nin yeni kampüsü, İzmir’in Aliağa ilçesinde Çaltılıdere bölgesinde bin 200 dönümlük alan üzerine kurulacak. Dev kampüsün, kentin ekonomik kalkınmasına ve istihdamına önemli katkılar sunması planlanıyor.

İşte Apple’ın yeni kampüsü Apple Park!

Sabah Gazetesi yazarlarından Timur SIRT, uçan daireye benzeyen tasarımı ve dünyanın en büyük güneş panelleriyle Apple’ın yeni kampüsü Apple Park'ı anlattı.

Apple Kampüsü 2'de sona gelindi!

ABD'nin California eyaletinin Cupertino kentinde, her anlamda sıradışı olan bir inşaat bitime yaklaşıyor. 2011'de ölen Apple'ın kurucusu Steve Jobs'ın "Apple Kampüsü 2" adını verdiği, şirketin yeni merkez üssünün açılmasına resmi olmayan açıklamalara göre yalnızca birkaç ay kaldı.

THY’ye 3. havalimanında 300 dönümlük özel kampüs!

Yapımı hızla süren 3. Havalimanı’nda, THY’nin 300 dönümlük dev bir kampüsü olacak. THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı “Kampüste Genel Müdürlük ve 5-6 bin metrekarelik lounge alanımız olacak” dedi.

İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü 10 Aralık'ta açılıyor!

Türkiye’nin ilk sosyal yaşam kampüsü, Cumartesi günü İzmir'de açılıyor. Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal belediyecilik alanındaki en büyük yatırımı niteliğini taşıyan dev tesisin açılış törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak.

Bursa Acemler Sağlık Kampüsü'nün inşaatı 850 günde bitecek!

Acemler'de yapılacak olan Sağlık Kampüsü için Sağlık Bakanlığı yer teslimini yaptı.Anımsayacaksınız, 9 Mayıs'ta, Acemler'de yapılacak 750 yatak kapasiteli dev hastanenin inşaat ihalesi gerçekleştirilmişti... İşte Bursa Yeni Dönem Gazetesi'nden Lale Akasoy'un bugünkü yazısı...

İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü inşaatında sona gelindi!

2013 yılında temeli atılan, büyüklüğü ve sahip olduğu özellikleriyle Türkiye'de bir ilk olacak İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü büyük ölçüde tamamlandı. Dev tesis, ilk olarak İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu (İEKKK) üyelerine tanıtıldı.

İşte Apple'ın dev üssünün son hali!

Apple'ın yapımı devam eden ve UFO'ya benzetilen dev kampüsü, drone'ların yardımıyla son haliyle görüntülendi. Dev kampüs, planlanandan 2.5 milyar daha pahalıya gelmesi bir yana, toplamda Apple'a 5 milyar dolara mâl oldu.

Bayraklı'da dev sağlık kampüsü kurulacak!

İzmir Bayraklı'da sağlık kampüsü kuracaklarını anlatan Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı, 'Bayraklı'daki hastanenin, ilçenin veya ilin değil Ege Bölgesi'nin hastanesi olmasını istiyoruz' dedi

Burdur'da dev kampüs ve AVM inşa edilecek!

Akdeniz Bölgesi'nin en büyük Fen İşleri Kampüsü olma özelliği taşıyan yapının temeli, Sultanderesi'nde düzenlenen törenle atıldı. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, AVM için de proje çalışmalarına başladıklarının müjdesini verdi.

Apple 72 dönümlük kampüs yaptırıyor!

700 milyar dolarlık piyasa değerine sahip olan Apple, yeni bir kampüs daha yaptırıyor. 72 dönümlük arazi üzerinde inşa edilecek olan kampüste camdan 3 bina yer alacak.

apple dev kampüsü Haberi

apple dev kampüsü

Gelecek yıl tamamlanması planlanan dev kampüs, planlanandan 2.5 milyar daha pahalıya gelmesi bir yana, toplamda Apple'a 5 milyar dolara mâl oldu.


Video: Apple Kampüs inşaatında son durum!

 



Apple'ın milyar dolarlık kampüsünün inşaatının son hali DJI Phantom 2 model bir drone'la görüntülenirken, kampüsün gerçekten de dev bir uzay aracına benzeyeceği gözlemlenebiliyor. 



Kampüsün boyutunun büyüklüğü de şaşırtan detaylardan.



12 binden fazla çalışana ev sahipliği yapması beklenen yeni kampüs Cupertino'da yükseliyor.



700 binden fazla güneş panelinin bulunduğu kampüs tam bir doğa dostu ve elektriği gökten alacak.




Yapımı devam eden kampüs için 3 bini aşkın kavisli cam kullanılması planlanırken,...