05 / 05 / 2024

Apple ikinci mağazası nerede açılacak

Apple ikinci mağazası nerede açılacak

Dünya'nın en büyük teknoloji şirketlerin Apple, Türkiye'deki ikinci mağazasını İstanbul Acıbadem'deki Akasya Alışveriş Merkezi'ne açıyor. İlk şubesini Zorlu Center'da açan Apple'ın Akasya için çalışmaları gelecek ay başlatması bekleniyor...

Migros ilk mağazasını 1957'de Beyoğlu'nda açmış!

Migros ilk sabit mağazasını 1957 yılında Beyoğlu'nda, ikinci mağazasını ise Beyazıt'ta açmış.

MediaMarkt Tekirdağ'da ikinci mağazasını Tekira AVM'de açıyor!

Yatırımlarına devam eden MediaMarkt, Çorlu'dan sonra Tekirdağ'daki ikinci mağazasını yarın Tekira AVM'de hizmete açıyor.

Pınar Altuğ ikinci mağazasını Akmerkez'de açtı!

Bodrum'da takı mağazası bulunan oyuncu Pınar Altuğ ikinci mağazasını da Akmerkez'de açtı. 

​Starbucks’ın Akasya AVM’deki mağazası yeni yerine taşındı!

Starbucks’ın İstanbul Akasya Alışveriş Merkezi'ndeki ikinci mağazası daha geniş ve konforlu olan yepyeni yerinde kahve tutkunlarıyla buluşuyor.

Apple ABD'de 100 mağazasını yeniden açacak!

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden Apple, ABD'de 100 mağazasının kapılarını bu hafta yeniden açacağını duyurdu.

Salomon ikinci mağazasını açıyor! 

Outdoor ve doğa sporları markası Salomon, İstanbul’da ikinci Salomon mağazasını da açmayı hedefliyor. Olgar Şirketler Grubu Markalar Direktörü Atilla Kuduoğlu, Salomon'a olan ilgiden memnun olduğunu belirtti...

Huawei Deneyim Mağazası yarın İstinye Park'ta açılıyor!

Huawei Türkiye ikinci deneyim mağazasını yarın İstinye Park'ta hizmete açıyor.

Lafayatte ikinci mağazasını Vadistanbul AVM’de açacak!

Fransa'nın en büyük perakende gruplarından biri olan Lafayatte, Emaar’da ilk mağaza DEMSA Grubu’nun temsilciliğiyle açmıştı. Lafayatte şimdi ikinci mağazayı Vadistanbul AVM’de açmaya hazırlanıyor. 

Samsung ikinci mağazasını Bağdat Caddesi'nde açıyor!

Güney Koreli Samsung, ikinci mağazasını Bağdat Caddesi'nde açıyor. Firma Bağdat Caddesi’nde bin 500 metrekarelik bir yer kiralandı

Eyüp Sabri Tuncer'in yeni mağazası Kapalıçarşı'da!

Eyüp Sabri Tuncer İstanbul'daki ikinci mağazasını Kapalıçarşı Sandal Bedesteni'nde açtı. Mağaza hafta içi ve cumartesi günleri, saat 9.00 – 19.00 arası müşterilerine hizmet veriyor.

Sigorta Cini yeni mağazasını Gebze’de açtı!

Sigorta Cini son mağazasını Gebze’de açtı. Şirket yeni mağazasıyla birlikte Kocaeli’deki ikinci mağazasını da faaliyete geçirmiş oldu.

Apple San Fransisco mağazasına 1.5 milyon TL’lik cam merdiven yaptırdı!

Apple San Fransisco'daki mağazasına yaklaşık 1.5 milyon TL'lik 2 tane cam merdiven monte etti. Söz konusu 1.5 milyon TL’lik merdivenlerde 40 tane basamak bulunuyor.

Apple 480 mağazasını yenileyecek!

Apple, dünyadaki bütün mağazalarına yeni bir görünüş kazandırmak için düğmeye bastı. 480 mağazasını yenileyecek olan firma yenilemelere ABD San Francisco’daki iki katlı mağazasından başlayacak.

Apple ikinci mağazası nerede açılacak Haberi

Apple ikinci mağazası nerede açılacak

Dünya'nın en büyük teknoloji şirketlerin Apple, Türkiye'deki ikinci mağazasını İstanbul Acıbadem'deki Akasya Alışveriş Merkezi'ne açıyor. İlk şubesini Zorlu Center'da açan Apple'ın Akasya için çalışmaları gelecek ay başlatması bekleniyor.




Ticaret Sicili Gazetesi'ne resmi açıklama yapan Apple, Acıbadem'e açacağı şubeyle Türkiye'deki ikinci mağazasını açmış olacak. Apple Türkiye yetkilileri bu alışveriş merkezine açılacak olan mağaza hakkında hiçbir bilgi paylaşmıyor.


ÇALIŞMALAR GELECEK AY BAŞLAYACAK


AVM'deyse Apple mağazası için çalışmaların gelecek aylarda başlaması bekleniyor. Şirket, geçen nisan ayında İstanbul Zorlu Center'da ilk şubesinin açılışında yoğun ilgiyle karşılaşmıştı.


ANADOLU YAKASI'NIN EN BÜYÜK AVM'Sİ


Akasya AVM ise İstanbul Anadolu Yakası'nın en büyük alışveriş merkezi olarak gösteriliyor. Geçen mart ayında açılan Akasya AVM'nin günlük ortalama ziyaretçi sayısı ise 60 bin ile 70 bin kişi arasında...