28 / 04 / 2024

Apple mağazaları

Apple mağazaları

Apple, internet sitesinde Çin dışındaki mağazalarını ikinci bir duyuruya kadar süresiz olarak kapattığını açıkladı...

Apple, Çin dışındaki tüm mağazalarını kapatacak!

Apple, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına önlem amacıyla Çin dışındaki tüm perakende mağazalarını 2 haftalık bir süreyle geçici olarak kapatma kararı aldı...

Apple 480 mağazasını yenileyecek!

Apple, dünyadaki bütün mağazalarına yeni bir görünüş kazandırmak için düğmeye bastı. 480 mağazasını yenileyecek olan firma yenilemelere ABD San Francisco’daki iki katlı mağazasından başlayacak.

Asya'nın en büyük Apple mağazası Çin'de açılacak!

Asya'nın en büyük Apple mağazası Çin'de açılacak. Halkın Günlüğü gazetesinin haberinde, ülkenin güneydoğusunda bulunan Cıciang eyaletinin başkenti Hangcou'da, Asya'nın en büyük Apple mağazasının açılacağı belirtildi.

Apple'ın Türkiye mağazası 5 Nisan'da açılıyor!

Teknoloji devi Apple'ın uzun zamandan beri Türkiye'de açılması beklenen mağazası için geri sayım başladı. İstanbul Zorlu Center'da yer alacak Apple mağazası, 5 Nisan'da saat 10'da kapıları açacak.

Apple, Çin dışındaki tüm mağazalarını kapattı! 

Apple, internet sitesinde Çin dışındaki mağazalarını ikinci bir duyuruya kadar süresiz olarak kapattığını açıkladı...

Zara İspanya'daki mağazalarını kapatacak!

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs’e karşı önlem olarak Apple’ın ardından Zara'da İspanya'da mağazaları kapatacağını açıkladı...

Apple, Çin dışındaki tüm mağazalarını kapatacak!

Apple, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına önlem amacıyla Çin dışındaki tüm perakende mağazalarını 2 haftalık bir süreyle geçici olarak kapatma kararı aldı...

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak?

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 148 bin 840 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Mall Of İstanbul AVM kapılarını bugün açtı....

Mall of İstanbul AVM mağazaları!

Mall of İstanbul AVM ne zaman açılacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar ve mağazalar var? Mall of İstanbul AVM kiralama telefonu nedir? İşte Mall of İstanbul AVM mağazaları listesi!

Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı!

Porland, Stüdyo Mağaza ve Porland Fabrika Mağaza olarak konumlandırdığı iki ayrı mağazasıyla şimdi de Bodrumlular ile buluşuyor. Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 450 bin liradan satışa çıkacak!

Avrupa Konutları TEM 2' de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta gerçekleşecek. 34 adet cadde mağazalarının muhammen bedeli 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.

Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar var?

Mall of İstanbul 16 Mayıs’ta açılıyor. Peki kiralamaların sürdüğü Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar olacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar yer alacak? Mall of İstanbul AVM adresi nedir, iletişim bilgileri nelerdir?

Gold mağazalarını indirim kampanyasıyla açılıyor!

GOLD'UN Pendik ve Neomarin AVM ve Gebze mağazaları büyük indirim kampanyasıyla açılıyor. 26 Nisan Cumartesi günü sabah saat 8'de gerçekleşecek açılışlara teknoloji meraklılarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

TEM 2'nin Cadde mağazaları satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen ve de Gaziosmanpaşa' da hayata geçirilen Avrupa Konutları TEM 2' nin cadde mağazaları satışa çıkıyor.

Avrupa Konutları TEM 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek.

Apple mağazaları Haberi

Apple mağazaları

Apple, Çin dışındaki mağazalarını ikinci bir duyuruya kadar süresiz olarak kapattığını açıkladı. Müşteriler teknik destek için çağrı merkezlerine yönlendirildi.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre, Apple'ın CEO'su Tim Cook birkaç gün önce, Çin dışındaki mağazalarının 27 Mart'a kadar kapalı tutulacağını duyurmuştu.

Bugün ise Apple'ın internet sitesinde yer alan bir duyuruya göre, Apple mağazalarının yeni bir açıklama yapılana dek süresiz olarak kapatıldığı açıklandı. 

Apple'ın internet sitesinde yer alan duyuruda, “Mağazalarımız ikinci bir duyuruya kadar kapalı. Müşterilerimize ayrıcalıklı bir hizmet vermeye bağlıyız” ifadelerine yer verildi. 

Apple kullanıcıları teknik destek için online işlemlere ve çağrı merkezlerine yönlendirildi.

İstanbul'da Apple'ın iki mağazası yer alıyor. Mağazaların biri Zorlu Center'da biri de Akasya AVM'de bulunuyor.

Apple Austin’de 1 milyar dolarlık yeni kampüs inşa...