05 / 05 / 2024

Apple mağazalarının görüntüsünü mü değiştirecek

Apple mağazalarının görüntüsünü mü değiştirecek

Apple, dünyadaki bütün mağazalarına yeni bir görünüş kazandırmak için düğmeye bastı. 480 mağazasını yenileyecek olan firma yenilemelere ABD San Francisco’daki iki katlı mağazasından başlayacak.

İşte İstanbul Boğaziçi'nin 1980'deki görüntüsü: 'Keşke böyle kalsaydı' diyen de oldu, 'Kokuyordu' diyen de!

İstanbul Boğaziçi'nin 1980 yılına ait bir görüntüsü sosyal medyada gündem oldu. 62,6 bin takipçili Tarih Enstitüsü hesabından yapılan paylaşıma yorum yağdı. İşte o yorumlar...

Hyundai'nin yeni makyajlı Elantra modeli ortaya çıktı! İşte ilk görüntüleri...

Hyundai Elantra'nın yeni makyajlı görüntüsü ortaya çıktı. İşte Güney Kore'de sessiz sedasız bir şekilde tanıtılan yeni 2023 Elantra'dan ilk görüntüler...

WhatsApp'tan bomba özellik geliyor! Yüksek kaliteli görüntüler paylaşılabilecek

WhatsApp'ın en son özelliği, kullanıcıların uygulamanın görüntü sıkıştırmasından kaynaklanan kalite kaybı konusunda endişelenmelerine gerek kalmadan görüntüleri yüksek çözünürlükte hızlı bir şekilde paylaşmasına olanak tanıyacak bir geliştirme üzerinde çalışıyor.

iPhone 15 modeli sızdırıldı! İşte yeni iPhone 15’ten ilk görüntü..

Apple şirketi yeni iPhone 15 hakkında henüz herhangi bir bilgi paylaşmasa da görüntüsü sızdırılan modelin yeni iPhone 15 olacağı söyleniyor. Apple ise şimdilik sessiz..

Faruk Fatih Özer'in son görüntüsü ortaya çıktı! 

400 bin kişinin mağduriyetine neden olan kripto para borsası Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer'in son görüntüsü ortaya çıktı. 

Sayıştay: İmar barışında uydu görüntüsü doğru sonuç vermez!

10 milyon 79 bin vatandaşın yararlandığı imar barışı ile ilgili Sayıştay tarafından yayınlanan raporda, imar barışında uydu görüntüleri için ortofoto ya da Google Earth gibi programların kullanıldığını ve bu programların doğru sonuç vermediği belirlendi.  

Basın Sitesi'ndeki binanın yıkım görüntüleri tartışma yarattı!

İstanbul Bahçelievler Basın Sitesi'nde bulunan 11 katlı 80 dairelik bina, dün akşam saatlerinde yıkıldı. Bazı bölümleri kendiliğinden çökerken, binanın yıkım görüntüleri de tartışma yarattı.

AVM ve zincir mağazalar haftada 1 gün tatil edilmeli!

(TESK Genel Başkanı Palandöken, "Haftada 7 gün açık olan AVM, zincir mağazalar ve büyük mağazaların Avrupa örneklerinde olduğu gibi haftada bir gün kapalı olmaları sağlanmalıdır." dedi...

Maçka Parkı havadan görüntülendi!

İstanbul’da, altından tünel geçirilmesi planlanan Maçka Parkı havadan görüntülendi. 138 bin 971 metrekareli yeşil alana sahip parkın önemi fark edildi.

Süleyman Şah Türbesinin eski yeri ilk kez görüntülendi!

Süleyman Şah Türbesi taşındıktan sonra görüntüsü sosyal medyada paylaşıldı.Türbeye gidişi sağlayan köprü ayaklarında iş makineleri çalışmalarını sürdürdükleri görüldü.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü uzaydan görüntülendi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün yapım aşaması TÜBİTAK'ın RASAT uydusu tarafından adım adım görüntülendi. İşte Asya ve Avrupa kıtasını 3.kez birleştiren o köprünün uzaydan görüntüsü...

Cruise'lar Tarihi Yarımada'nın görüntüsünü bozacak mı?

Fatih Belediye Başkanı Demir: "İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Cruise'lar için yaptığı çalışmayı biliyorum. Tarihi Yarımada'nın görüntüsünü bozmayacak şekilde daha iyi bir yer konusunda Büyükşehir Belediyemizin ciddi gayretleri var" dedi.

Tamer Özyurt: Türkiye şantiye görüntüsüne kavuşacak!

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt "Önümüzdeki dört yılda Türkiye, gayrimenkul yatırımları açısından adeta bir şantiye görüntüsüne kavuşacak" dedi.

Apple mağazalarının görüntüsünü mü değiştirecek Haberi

Apple mağazalarının görüntüsünü mü değiştirecek

iPhone’un üreticisi firma, dünyadaki 480 mağazasını yenilemek için harekete geçti. Yenileme çalışmaları ABD San Francisco’daki iki katlı mağazadan başlayacak.


Markanın, Virginia ve Kaliforniya’da ilk mağazalarını açmasının üzerinden 15 yıl geçti. O tarihten beri Apple mağazaları tasarım ve çalışanların kullanımı açısından pek çok kez yenilendi. Ancak mağazalar başarılı sonuçlar üretmesine karşın geçen süreçte konseptleri eskidi.


Apple’ın yenilenen San Francisco mağazası bugün halka açılıyor. Mağazada bir kasaba meydanı ambiyansı yaratılması hedefleniyor. Burada insanlar büyük camlardan şehrin manzarasını izlerken ürünleri test edebilecek. Mağazanın 42 metreden yüksek bir cam kapısı bulunuyor. Bu kapı San Franciso’nun en kalablık alışveriş bölgesine açılıyor.


İki yıl araştırdı

Apple’ın Perakende Müdürü Angela Ahrendts, AP’ye verdiği röportajda mağazaların yüzde 5-10’unu yıllık olarak yenilemeyi planladıklarını söyledi. 


Yeni mağaza konseptine, Burberry’den Apple’a transfer olan Ahrendts’in iki...