06 / 05 / 2024

Apple Park bitti mi

Apple Park bitti mi

Apple Park'ın çalışmaları hızla devam ediyor. Son şeklini almaya başlayan kampüsün önümüzdeki ay alışanlarına kapılarını açması bekleniyor.

Ordu Çikolata Park Projesi'nin yüzde 95'i bitti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulacak Çikolata Park Projesi'nin yüzde 95'i tamamlandı. Projenin Mart ayı içerisinde açılması planlanıyor.

Ordu Çikolata Park Projesi'nin yüzde 80'i bitti!

Ordu-Giresun Havalimanı'nın yakınında 60 dönüm alan üzerinde yapımı devam eden Çikolata Park Projesi'nin, yüzde 80'i tamamlandı. Projenin kısa sürede tamamlanarak açılması planlanıyor.

İşte Apple Park'tan son kareler!

Apple'ın 5 milyar dolara yaptırdığı ve Apple Park adını taşıyan yeni kampüsünün görüntüleri herkesi kıskandırıyor.

Steve Jobs Theater, sırlarla dolu mimariye sahip!

Apple’ın yeni telefon modellerini tanıttığı Apple Park’ın içindeki Steve Jobs Theater, sırlarla dolu bir mimari harika. Hürriyet’in özel bir davet için ziyaret ettiği salonda her şey mermerlerin arkasında gizli. Çatı ise desteksiz 44 adet camın üstüne duruyor.

İşte Apple’ın yeni kampüsü Apple Park!

Sabah Gazetesi yazarlarından Timur SIRT, uçan daireye benzeyen tasarımı ve dünyanın en büyük güneş panelleriyle Apple’ın yeni kampüsü Apple Park'ı anlattı.

İşte Apple Park'ın son durumu!

Apple Park'ın çalışmaları hızla devam ediyor. Son şeklini almaya başlayan kampüsün önümüzdeki ay alışanlarına kapılarını açması bekleniyor.

İşte Apple Park'ın tasarım sırrı!

Nisan ayında Kaliforniya'daki Santa Clara Vadisi’nde kapılarını açacak olan Apple Park'ın tasarım sırrının altından ne var? İşte detaylar..

Apple Park Nisan'da tamamlanacak!

Apple yaptığı açıklamada, çalışanların Santa Clara Vadisi’nde kurulan yeni kampüsü Apple Park’a Nisan ayından itibaren taşınmaya başlayabileceklerini açıkladı.

Kuzuluk Göl Park’ta çalışmalar sürüyor!

Sakarya Akyazı Belediyesi, Kuzuluk Mahallesi’nde bulunan ’Göl Park’ için çalışmaları hızlandırdı. Belediye Başkanı Hasan Akcan, "Göl projemiz bittiğinde hizmet sektörüne önemli katkı sağlayacağımıza inanıyorum" dedi.

Ordu Botanik Park'ın inşaatı devam ediyor!

Türkiye'nin 4. Botanik bahçesi olan Botanik Park’ta yapılan çalışmalarla ilgili olarak üstyapının yaklaşık %90’lık kısmının bittiği ve geri kalan kısmının ise en kısa sürede tamamlanacağı belirtildi.

Ordu Botanik Park inşaatında sona gelindi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Dairesi Başkanlığından alman bilgilere göre Türkiye'nin 4. Botanik bahçesi olan Botanik Park'ta yapılan çalışmalarla ilgili olarak üstyapının yaklaşık yüzde 90'lık kısmının bittiği belirtildi.

Future Park satışlarının yarısı bitti!

Satışların büyük bir hızla devam ettiği projeyle ilgili son durumu paylaşan Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç, yüzde 50'si satılan Future Park'ın bölgedeki tek karma proje olduğunu belirtti.

Maltepe'de dünyanın en büyük parkı halka açıldı!

Maltepe sahil yolunda, deniz doldurularak yapılan 1 milyon 200 bin metrekarelik şehir parkının inşaatı büyük ölçüde bitti. Dünyanın en büyük şehir parkı olması beklenen projede tamamlanan bölümler halkın kullanımına sunuldu...

Apple Park bitti mi Haberi

Apple Park bitti mi

Apple Park, yavaş yavaş son şeklini almaya başladı. Apple'ın uzay gemisini andıran yeni merkezi Apple Park'ta çalışmalar devam ediyor ancak hala bir inşaat sahasına benziyor.


Apple, Apple Park'ın Nisan ayında çalışanlar için hazır olacacağını belirtmişti. Ancak kampüs hala çalışanlara kapılarını açmadı.


Uzay gemisini andıran kampüsün çatısına güneş paneli yerleştirme işleminin nerdeyse bitti. 



Kampüsteki her yerde peyzaj çalışmaları da ilerlemiş durumda ama bitmesi için daha zaman var. Çalışmalar 9000 adet kuraklığa dayanıklı ağacın yerleştirilmesi ile sona erecek.


Apple Park 2018'de tamamlanacak. 13 bin personelin çalışacağı kampüsün önümüzdeki ay çalışanlarına kapılarını açması...