29 / 04 / 2024

apple park Steve Jobs Theater

apple park Steve Jobs Theater

Apple’ın yeni telefon modellerini tanıttığı Apple Park’ın içindeki Steve Jobs Theater, sırlarla dolu bir mimari harika. Hürriyet’in özel bir davet için ziyaret ettiği salonda her şey mermerlerin arkasında gizli. Çatı ise desteksiz 44 adet camın üstüne duruyor.

Steve Jobs'tan altın değerinde 3 ders!

Apple'ın kurucusu, iPhone'un mucidi, NeXT Bilgisayar'ın kurucusu ünlü girişimci Steve Jobs, hayatından altın değerinde dersler veren üç hikayeyi paylaşıyor.

Apple'ın kurucusu Steve Jobs'un ilham veren 7 sözü!

Apple'ın kurucu Steve Jobs'un ilham veren 7 sözünü sizler için derledik. Ayrıntılar haberimizde...

Steve Jobs’un eşi Laurene ada satın aldı!

Kanserden hayatını kaybeden Apple’ın kurucusu Steve Jobs’un eşi Laurene Powell Jobs, Karayip Denizi'nin doğusunda yer alan Antigua ve Barbuda Adası'ndan 60 milyon dolara çok önemli bir kara parçası satın aldı..

İşte Apple Park'tan son kareler!

Apple'ın 5 milyar dolara yaptırdığı ve Apple Park adını taşıyan yeni kampüsünün görüntüleri herkesi kıskandırıyor.

Steve Jobs Theater, sırlarla dolu mimariye sahip!

Apple’ın yeni telefon modellerini tanıttığı Apple Park’ın içindeki Steve Jobs Theater, sırlarla dolu bir mimari harika. Hürriyet’in özel bir davet için ziyaret ettiği salonda her şey mermerlerin arkasında gizli. Çatı ise desteksiz 44 adet camın üstüne duruyor.

İşte Apple’ın yeni kampüsü Apple Park!

Sabah Gazetesi yazarlarından Timur SIRT, uçan daireye benzeyen tasarımı ve dünyanın en büyük güneş panelleriyle Apple’ın yeni kampüsü Apple Park'ı anlattı.

İşte Apple Park'ın son durumu!

Apple Park'ın çalışmaları hızla devam ediyor. Son şeklini almaya başlayan kampüsün önümüzdeki ay alışanlarına kapılarını açması bekleniyor.

İşte Apple Park'ın tasarım sırrı!

Nisan ayında Kaliforniya'daki Santa Clara Vadisi’nde kapılarını açacak olan Apple Park'ın tasarım sırrının altından ne var? İşte detaylar..

Apple Park Nisan'da tamamlanacak!

Apple yaptığı açıklamada, çalışanların Santa Clara Vadisi’nde kurulan yeni kampüsü Apple Park’a Nisan ayından itibaren taşınmaya başlayabileceklerini açıkladı.

Apple , 5 milyar dolara uzay gemisi bina inşa ediyor!

Apple kurucusu Steve Jobs'un son hayali olan uzay gemisi şeklinde bina şekilleniyor. Uzay gemisi şeklinde binanın maliyeti 5 milyon dolar.

Apple Kampüsü 2'de sona gelindi!

ABD'nin California eyaletinin Cupertino kentinde, her anlamda sıradışı olan bir inşaat bitime yaklaşıyor. 2011'de ölen Apple'ın kurucusu Steve Jobs'ın "Apple Kampüsü 2" adını verdiği, şirketin yeni merkez üssünün açılmasına resmi olmayan açıklamalara göre yalnızca birkaç ay kaldı.

Steve Jobs'tan eşine 16.7 milyar dolarlık miras!

2011 yılında ölen Apple’ın kurucu ortağı ve eski CEO’su Steve Jobs, eşine 16.7 milyar dolarlık miras bıraktı. Şanslı eş milyonlarca dolarlık 4 adet saray gibi evin de sahibi.

İşte Apple'ın yeni binasıyla ilgili şaşırtan gerçekler!

Steve Jobs 2011 yılında dünyanın en iyi ofis binasını yapma fikrini Cupertino Kent Konseyi'ne sunmuştu. Tek amacı Apple için dünyanın en mükemmel binasını inşa ettirmekti. İşte Apple'ın yeni binasıyla ilgili şaşırtan gerçekler...

apple park Steve Jobs Theater Haberi

apple park Steve Jobs Theater

GEÇEN hafta tam da bugün. Kaliforniya’nın Cupertino şehrinde teknoloji devi Apple’ın 5 milyar dolar harcayarak inşaa ettiği Apple Park’taydık. Yeşillikler içine kurulmuş olan devasa bir kampüs. Zeytinden elma ağacına kadar 300’den fazla bitki çeşidi ve 9 bin ağaç bulunuyor. Ekolojik olması açısından bu bitki ve ağaçlar için doğal gübre kullanılmış. Şirketin iPhone’un 10’uncu yılına özel olarak hazırladığı yeni modelleri ana binanın yaklaşık 500 metre uzağındaki konferans salonu olan ‘Steve Jobs Theater’daydı. Apple’ın hayata veda eden efsane CEO’su Steve Jobs anısı için inşa edilen bu bina, mimari açıdan önemli farklar yarattığı gibi gizli özellikleriyle de dikkat çekiyor.


HAVADA ASILI GİBİ

Hürriyet’e özel bir davet için ziyaret ettiğimiz Steve Jobs Theater, dünyaca ünlü Foster + Partners mimarlık ofisi tarafından tasarlanmış. Merkez, 360 derecelik...