05 / 05 / 2024

Apple San Fransisco mağazasına camdan merdiven mi yaptırdı

Apple San Fransisco mağazasına camdan merdiven mi yaptırdı

Apple San Fransisco'daki mağazasına yaklaşık 1.5 milyon TL'lik 2 tane cam merdiven monte etti. Söz konusu 1.5 milyon TL’lik merdivenlerde 40 tane basamak bulunuyor.

Elon Musk'ın da içinde olduğu milyarderler kendi şehirlerini kuruyor!

ABD'de milyarderlerin San Fransisco'nun kuzey bölgesine şehir kuracağını açıklaması üzerine gözler zenginlerin kendilerine kurmaya başladığı şehirlere çevrildi. İçlerinde Elon Musk'ın da içinde olduğu milyarderler kendi şehirlerini kuruyor. İşte ayrıntılar...

Laurene Powell Jobs,San Francisco'dan 16.5 milyon dolara ev aldı!

Teknoloji firması Apple'ın kurucusu Steve Jobs vefat ettikten sonra 'patroniçe' olarak anılmaya başlanan dul eşi Laurene Powell Jobs, San Francisco'da 575 metrekarelik bir malikane satın aldı. 

Apple San Fransisco mağazasına 1.5 milyon TL’lik cam merdiven yaptırdı!

Apple San Fransisco'daki mağazasına yaklaşık 1.5 milyon TL'lik 2 tane cam merdiven monte etti. Söz konusu 1.5 milyon TL’lik merdivenlerde 40 tane basamak bulunuyor.

Apple 480 mağazasını yenileyecek!

Apple, dünyadaki bütün mağazalarına yeni bir görünüş kazandırmak için düğmeye bastı. 480 mağazasını yenileyecek olan firma yenilemelere ABD San Francisco’daki iki katlı mağazasından başlayacak.

Nasoğlu İnşaat Taahhüt Mahrukatçılık Gıda Toplu Tem.Nak. Tic.ve San.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Nasoğlu İnşaat Taahhüt Mahrukatçılık Gıda Toplu Tem.Nak. Tic.ve San.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi, Musa Kuy Şube Müdürlüğü'nde 11 Ocak'ta Esenyurt, Yenikent Mahallesi'nde açıldı.

Azem Emlak Tekstil Mobilya İnşaat İnşaat Malzemeleri Pazarlama San.ve Tic.İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Azem Emlak Tekstil Mobilya İnşaat İnşaat Malzemeleri Pazarlama San.ve Tic.İthalat İhracat Limited Şirketi, Enver Yıldız tarafından 50 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Esenler, Nine Hatun Mahallesi'nde kuruldu.

Rizedıns Kavalcıoğlu Group İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Organizasyon San.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Rizedıns Kavalcıoğlu Group İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Organizasyon San.ve Tic.Ltd.Şti. Orhan Kavalcı tarafından 500 bin TL sermaye ile 6 Ocak'ta Eyüp, Rami Yeni Mahalle Mahallesi'nde kuruldu.

Zenolu Yapı San. ve Tic. Ltd. Şti.’nin yetki belgesi iptal edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'deki yapıda görevine yerine getirmedeği gerekçesiyle Zenolu Yapı San. ve Tic. Ltd. Şti.’nin yetki belgesini 1 yıllığına iptal etti.

İş Metal Demir İnşaat Elektrik Elektronik Asansör Orman Ürünleri Nakliyat San. ve Tic. Ltd. Şti. kuruldu!

İş Metal Demir İnşaat Elektrik Elektronik Asansör Orman Ürünleri Nakliyat San. ve Tic. Ltd. Şti., Bülent İşcanlı tarafından 80 bin TL sermaye ile, 31 Aralık'ta kuruldu.

Desde Mühendislik Müşavirlik İnşaat Otomotiv ve Laboratuvar Hizm.San. Tic.Ltd.Şti.Maltepe İstanbul Şubesi açıldı!

Desde Mühendislik Müşavirlik İnşaat Otomotiv ve Laboratuvar Hizm.San. Tic.Ltd.Şti.Maltepe İstanbul Şubesi, Halil İbrahim Yılmaz Şube Müdürlüğü'nde 150 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Maltepe'de açıldı.

Bendispan İnşaat Turizm Gıda Nakliyat Otel Yurt İşl.San.Tic.Ltd. Şti.Büyükçekmece İstanbul Şubesi açıldı!

Bendispan İnşaat Turizm Gıda Nakliyat Otel Yurt İşl.San.Tic.Ltd. Şti.Büyükçekmece İstanbul Şubesi, Abuzer Çiçek Şube Müdürlüğünde 100 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Büyükçekmece, Batıköy Mahallesi'nde açıldı.

Himalaya Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Hizmetleri Otomotiv Teks. Turizm San.ve Tic.Anonim Şirketi kuruldu!

Himalaya Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Hizmetleri Otomotiv Teks. Turizm San.ve Tic.Anonim Şirketi, Kadir Öncü Yönetim Kurulu Başkanlığında 200 bin TL sermaye ile 17 Aralık'ta Bakırköy'de kuruldu.

Baytaş Grup İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Petrol Tekstil Turizm İth.ve İhr.Tic.San.Limited Şirketi kuruldu!

Baytaş Grup İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Petrol Tekstil Turizm İth.ve İhr.Tic.San.Limited Şirketi, Ümit Bay tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Aralık'ta Büyükçekmece, Sinanoba Mahallesi'nde kuruldu.

Apple San Fransisco mağazasına camdan merdiven mi yaptırdı Haberi

Apple San Fransisco mağazasına camdan merdiven mi yaptırdı

Apple San Fransisco'daki mağazasına iki tane cam merpen monte etti. Camdan merpenlerin tanesinin değeri ise 500 bin dolar (Yaklaşık 1.5 milyon TL) olarak açıklandı. Merpenlerin şık olması dışında bir özelliği olup olmadığı belirtilmedi.


Apple San Fransisco’daki mağazasını yeniliyor. Apple bu mağazada yenilediği iki merpen için 1 milyon dolar bütçe ayırdı. Business Insider’ın haberine göre camdan yapılan şeffaf merpenlerin tanesi 500 bin dolara mal oldu. (Yaklaşık 1.5 milyon TL)



Apple yapacağı tadilatın bütün detaylarını San Fransisco Şehir Meclisi’ne bildirdi. Böylece merpenlerin de fiyatı ortaya çıkmış oldu.Edinilen bilgilere göre Apple bütün mağazanın yenilenmesi için 23.6 milyon dolarlık bir bütçe ayırdı.Söz konusu 1.5 milyon TL’lik merpenlerde 40 tane basamak bulunuyor. San Fransisco Belediye Meclisi’ne bildirilen yenileme tutanağında merpenin herhangi bir özelliğinden bahsedilmiyor.


Apple...