16 / 05 / 2024

Apple Store telefon numarası

Apple Store telefon numarası

Türkiye'de ilk Apple Store'u Nisan ayında açan Apple, ikinci mağazanın da İstanbul'da açılacağını açıkladı. İkinci Apple Store'un açılış tarihi henüz belli değil.İkinci Apple Store için belirlenen yer ise Akasya Acıbadem AVM olarak belirtildi.

Apple'ın merakla beklenen iPhone 15 serisi geliyor: İşte özellikler ve fiyatlar!

Apple'ın son teknoloji akıllı telefon serisi iPhone 15, yaklaşıyor. Sızıntılar, seri hakkında heyecan verici ayrıntıları gün yüzüne çıkarıyor. İşte ayrıntılar...

Apple zamma doymadı: App Store tarafı için de zam geliyor!

Telefon fiyatlarına 3 ayda 5 kez zam yapan şirket, App Store fiyatlarını da güncelleyecek. İşte detaylar...

Apple Türkiye'den İPhone fiyatlarına büyük zam! En pahalı İPhone 86 bin TL oldu! İPhone 1 Temmuz 2023 fiyat listesi

Apple Türkiye'deki tüm ürünlerine büyük zam yaptı. Gelen son zamların ardından en pahalı İPhone telefon fiyatı 86 bin TL oldu. İşte  İPhone 1 Temmuz 2023 güncel fiyat listesi.

Apple iPhone'a zam yaptı, vatandaş telefon kiralamaya başladı! Aylık ve yıllık iPhone kiralama dönemi başladı!

Apple'ın zam haberi vatandaşları telefon kiralamaya yöneltti! Kiralabunu.com'da iPhone kiralama talepleri rekor kırdı, kullanıcılar bütçelerine uygun seçeneklerle istedikleri modeli kiralamaya başladı.

Apple yine mi zam yapıyor? Apple store kapandı! Vatandaşlar endişeli!

Apple, dünyanın merakla beklediği WWDC 2023 etkinliği öncesinde Apple Store'unu kapatarak yeni ürünler ve olası fiyat güncellemeleri için hazırlık yapıyor. Şirketin, etkinlikte işletim sistemleri güncellemelerinin yanı sıra yeni cihazları da tanıtması bekleniyor.

Apple'ın iPhone 16 Serisi Ekran Boyutları Sızdırıldı: iPhone 16 Ultra 6.9 İnç Olacak!

Apple'ın gelecek nesil akıllı telefon serisi iPhone 16'nın ekran boyutları belli oldu. Serinin en üst modeli olan iPhone 16 Ultra, 6.9 inçlik devasa bir ekrana sahip olacak.

App Store'un geliri dudak uçuklattı! Geliri iki yılda %71 arttı

Apple, telefona yüklü olan App Store'daki küçük geliştiricilerin bu zamana kadar gelirinin 2020'den 2022'ye %71 arttığını vurgulayan bağımsız bir araştırmanın bütün bilgilerini paylaşarak yayınladı.

Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro Max Carrefoursa'da! A101, BİM, Migros yanında hiç kaldı! Yetişen anında kapıyor!

Marketler zincirinden biri olan Carrefoursa, Apple store mağazalarında satıştan kaldırılan ve üretimi durdurulan iPhone 13 Pro Max'te satışa sundu. Yetişen kapıyor!..İşte ayrıntılar...Hemen bakın...

Apple'ın Türkiye'de sattığı en ucuz telefon hangisi? 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Ülkemizdeki en popüler akıllı telefon serilerinden biri olan iPhone serisinin en ucuz modeli birçok kişi tarafından merak ediliyor. Bu konuya biraz ışık tutmak için yazımızda en ucuz iPhone modellerini ele alındı.

Apple yenilenmiş iPhone 13 satıyor! İşte 26 Ocak 2023 fiyat listesi...

Apple'ın 2021'de satışa çıkardığı iPhone 13 serisi yenilenmiş telefon hizmetiyle yeniden kullanıcıların beğenisine sunmaya başladı.  Peki, yenilenen iPhone 13 serisinin fiyatı ne kadar? İşte 26 Ocak 2023 fiyat listesi...

Apple'a Rus darbesi! Aldığı ceza dudak uçuklattı

Rusya'nın rekabet düzenleyicisi, geliştiricileri  App  Store ödeme sistemini kullanmaya zorlamasının şirketin hakim  konumunu kötüye kullanmak olduğunu söyleyerek Apple'a para cezası verdi. 1,2 milyar ruble (17,4 milyon dolar) ödeyecek.

Teknolojinin dev ismi  Apple açıkladı! Gelirlerini gören gözlerine inanamadı

Teknolojinin dev ismi Apple, 2022 senesi için İOS mühendislerinin kazancıyla ilgili raporu ilan etti.  App Store mağazasında aplikasyon ve oyun yayınlayan tüm uygulama geliştiricileri, toplamda 320 milyar dolarlık gelir elde ederek duyanları şaşırttı.

Ucuz iPhone bekleyenler dikkat! Apple analisti iPhone SE 4'ün sır perdesini araladı!

Günümüzün ekonomik ortamı akıllı telefon almayı daha da zorlaştırırken Apple'ın duyurulacak ucuz iPhone cihazı herkes bekliyor. Apple analisti beklentilere dair son noktayı koydu. Kuo, cihazın üretimine son verilebileceğini duyurdu.

Apple Store telefon numarası Haberi

Apple Store telefon numarası

Apple, İstanbul Zorlu Center'da 5 Nisan 2014'te açılan ilk Apple Store'un ardından ikinci mağazanın da açılacağını resmen duyurdu. İkinci Apple Store için belirlenen yer ise Akasya Acıbadem AVM olarak belirtildi.


Apple'ın özellikle müşteri hizmetlerinin güçlenmesi adına ikinci bir mağaza açacağı bir süredir konuşuluyordu. Türkiye'deki milyonlarca Apple müşterisi, özellikle teknik servis hizmetinin gelişmesi için talepte bulunuyordu.


En geç iki ay içinde açılması beklenen ikinci Apple Store'un Genius Bar rezervasyon sistemini az da olsa rahatlatması bekleniyor. Apple'ın İstanbul'un ardından diğer büyük şehirlerde ne zaman Apple Store açacağı ise merak...