28 / 04 / 2024

Apple Store türkiyede yeni mağaza mı açacak

Apple Store türkiyede yeni mağaza mı açacak

Bu yılın sonlarına doğru Türkiye'deki yeni Apple Store'unu açacak olan Apple, mağazanın İstanbul'daki Emaar Square Alışveriş Merkezi'nde açılacağını açıkladı. Mağazanın tasarımının nasıl olacağı henüz belli değil fakat söylentiler devam ediyor

Apple yine mi zam yapıyor? Apple store kapandı! Vatandaşlar endişeli!

Apple, dünyanın merakla beklediği WWDC 2023 etkinliği öncesinde Apple Store'unu kapatarak yeni ürünler ve olası fiyat güncellemeleri için hazırlık yapıyor. Şirketin, etkinlikte işletim sistemleri güncellemelerinin yanı sıra yeni cihazları da tanıtması bekleniyor.

Apple'dan iPad mini 6 için yeni karar: Pil değişimi yapılacak! Peki ücreti ne kadar olacak?

Apple, iPad mini 6 için pil değişiminin ücreti karşılığında artık Apple Store, yetkili servis sağlayıcıları ve onarım merkezlerinde yapılabilmesi için karar aldı. Şimdi akıllarda tek bir soru var: iPad mini 6 için batarya değişimi ücreti nasıl? İşte yanıtı… 

Apple’dan şaşırtan hamle! Apple’dan ucuz telefon alınabilir mi?

Apple büyük bir müjde ile geliyor. iPhone fiyatları Türkiye’de bir hayli arttı. Buna karşın Apple’ın Türkiye’de satışa çıkacak yeni bir model üzerinde çalıştığı söyleniliyor. İşte detaylar!

iPhone almak hayal oldu… Apple’dan tüm ürünlerine şok zam!

Dünyanın en büyük teknoloji devlerinden Apple, hemen hemen tüm ürünlerine zam yaptığını açıkladı. Yeni iPad modelleri ve iPhone SE’nin tanıtımını yapan ABD’li teknoloji devi, mevcut ürünlerine zam yaptı. Deyim yerindeyse artık iPhone almak hayal oldu…

Şehirlerimiz akıllı şehirlere dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'da düzenlenen 2023'e Doğru Türkiyede Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı'nın sonuç bildirgesini açıkladı. 

Araplar gayrimenkulde rotayı Türkiye’ye çevirdi!

TÜRAP ve TurabExpo tarafından İstanbul’da düzenlenecek Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı ile Arap ülkesinden gelen bin 500 yatırımcı Türkiyede'ki konut üreticileriyle buluşacak.

Apple Store'un Türkiye'deki 3. mağazası Emaar Square AVM'de açılacak!

Bu yılın sonlarına doğru Türkiye'deki yeni Apple Store'unu açacak olan Apple, mağazanın İstanbul'daki Emaar Square Alışveriş Merkezi'nde açılacağını açıkladı. Mağazanın tasarımının nasıl olacağı henüz belli değil fakat söylentiler devam ediyor

Apple Türkiye'deki 3. mağaza için çalışmalara başladı!

TÜRKİYE'DEKİ ilk Apple Store'u Zorlu Center'da, ikincisini Akasya AVM'de açan Apple, üçüncü mağaza için çalışmalara başladı. Bu gelişme Apple'ın kariyer sayfasında verdiği ilanla ortaya çıktı.

Apple'ın online mağazası Apple Store kapandı!

Apple’ın online mağazası Apple Store, 15 Temmuz saat: 16.00' da kapandı. Bilindiği üzere Apple Store’un kapanması yeni cihazların kullanıcılara sunulacağının habercisi.

Apple Store'un 444. mağazası Akasya AVM'de açıldı!

İstanbul Anadolu yakasında bulunan Akasya AVM'de açılan Apple Store, açılışında yoğun ilgi gördü. Apple'ın tek katlı yeni mağazası, Zorlu Cener'daki ana mağazasına göre daha küçük.

Apple Store Akasya AVM'de mağaza açtı!

Apple'ın Türkiye'deki ikinci mağazası İstanbul Acıbadem'deki Akasya AVM'de açıldı. Yeni Apple Store, şirketin Anadolu yakasındaki ilk mağazası oldu. Apple'ın Türkiye'deki ilk mağazası, istanbul Zincirlikuyu'daki Zorlu Center'da açılmıştı.

Apple'dan Türkiye'ye 6 ay içinde 2. mağaza!

Türkiye'deki ilk mağazasını nisanda Zorlu Center'da açan Apple, ikinci mağazayı Acıbadem'deki Akasya AVM'de hizmete açtı. Dünya genelindeki 444'üncü mağaza olan Apple Store Akasya'nın ilk müşterisi Enes Gülyeşil oldu

Apple Türkiye'de 2. mağazasını bugün Akasya Acıbadem AVM'de açıyor!

Türkiye'deki ilk mağazasını Zorlu Center'da açan Apple'ın ikinci mağazası bugün İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Akasya Acıbadem AVM'de kapılarını ziyaretçilere açıyor. Apple'ın dünya genelindeki 444'üncü mağazası Apple Store bugün açılıyor.

Apple Store türkiyede yeni mağaza mı açacak Haberi

Apple Store türkiyede yeni mağaza mı açacak

2015 yılının Aralık ayında verdiği iş ilanıyla Türkiye'de yeni bir Apple Store açacağını öğrendiğimiz Apple'ın bu mağazayı nerede açacağı belli oldu.İstanbul'un Anadolu yakasındaki Çamlıca'da yeni yapılan Emaaar Square alışveriş merkezinde açılacak olan Apple Store'un bu yılın sonlarına doğru hizmete girmesi bekleniyor. 


Mağazanın iç ve dış tasarımının nasıl olacağı henüz belli değil fakat söylentiler, İstanbul'daki Akasya ve Zorlu Center'daki Apple Store'ların karışımına benzer bir tasarıma sahip olacağını gösteriyor. Şirketin Zorlu Center'da açtığı Apple Store, şeffaf cam tavan lyla Apple'ın en fantastik tasarıma sahip mağazalarından bir tanesi olmayı başarmıştı. 


İş ilanını geçtiğimiz yılın sonlarına doğru vermiş olmasına rağmen hala bir ekip kurma girişimini sürdüren Apple, personel seçimindeki titiz tavrını aynı şekilde sürdürmeye devam ediyor. Emaar Square, içerisine otel, rezidans, alışveriş ve iş merkezlerinin...