02 / 05 / 2024

Apple Store ürünleri

Apple Store ürünleri

Apple’ın online mağazası Apple Store, 15 Temmuz saat: 16.00' da kapandı. Bilindiği üzere Apple Store’un kapanması yeni cihazların kullanıcılara sunulacağının habercisi.

Türkiye’deki ilk Apple Store tanıtıldı!

Apple'ın, 5 Nisan Cumartesi günü Zorlu Center'de açılması planlanan, Türkiye’deki mağazası basın mensuplarına tanıtıldı. Apple Dünya Mağazalar Başkan Yardımcısı Steve Cano toplantıda, mağazaya ilişkin gazetecilere bilgi verdi.

Apple yine mi zam yapıyor? Apple store kapandı! Vatandaşlar endişeli!

Apple, dünyanın merakla beklediği WWDC 2023 etkinliği öncesinde Apple Store'unu kapatarak yeni ürünler ve olası fiyat güncellemeleri için hazırlık yapıyor. Şirketin, etkinlikte işletim sistemleri güncellemelerinin yanı sıra yeni cihazları da tanıtması bekleniyor.

Apple hangi ürünleri tanıtmaya hazırlanıyor! işte Apple'ın 2023 planı

İphone 14 serisini piyasaya süren Dünya devi Apple yeni ürünlerini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Global manada büyük bir müşteriye sahip marka yeni ürünlerini ne zaman piyasaya sürecek? İşte detaylar.

Melihşah İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melihşah İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Merhali Kurt tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül'de kuruldu.

Fast food restoranları Wone Lighting LED Aydınlatma ürünleri kullanıyor!

Dünyaca ünlü fastfood restorantları, aydınlatma ürünleri olarak Wone Lighting LED Aydınlatma ürünlerini kullanarak, hem enerji tasarrufu elde ediyor, hem de aydınlatma sorunlarını çözerek şık bir görüntüye kavuşuyor...

Kayatur İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Dağıtım Pazarlama Sanayi İç ve Dış Ticaret Şirketi kuruldu!

Kayatur İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Dağıtım Pazarlama Sanayi İç ve Dış Ticaret Şirketi, Cihangir Sümer tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta kuruldu.

Alem İnşaat Metal Elektrik Nakliye ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Alem İnşaat Metal Elektrik Nakliye ve Orman Ürünleri Limited Şirketi, Durkan Kıldış tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta Sarıkaya İş Merkezi, Ataşehir'de kuruldu.

Tekniksan Orman Ürünleri İnşaat Metal Kimya Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekniksan Orman Ürünleri İnşaat Metal Kimya Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Davut Akbaş tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ağustos'ta Ümraniye'de kuruldu.

Yapıkredi'den konut kredisi kullananlara Homend ürünleri yüzde 50 indirimli!

Yapıkredi Bankası'ndan konut kredisi kullananlar şimdi Homend mağazalarından yüzde 50 indirim kazanıyor. Yapıkredi'den Konut Kredisi Kullananlara Homend Ürünleri yüzde 50 İndirimli. İndirim kuponlarının son kullanma tarihi 15 Eylül 2014.

ÖİB, Konya Karatay arsasına Zentar Tarım Ürünleri'nden 1.8 milyon TL teklif!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, tta Gayrimenkul adına kayıtlı Konya Karatay Çatalhöyük Mahallesi'nde yer alan 51 bin 331 metrekarelik arsa 1 milyon 800 bin TL teklif veren Zentar Tarım Ürünleri'nin oldu.

Molla Mahmutoğlu İnşaat Turizm Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Molla Mahmutoğlu İnşaat Turizm Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunus Emre Güçkan, Halil İbrahim Güçkan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Raysan Isı İnşaat Metal Orman Ürünleri Temizlik Ayakkabıcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raysan Isı İnşaat Metal Orman Ürünleri Temizlik Ayakkabıcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aydın Çiftci tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ağustos'ta kuruldu.

Türkiye tüketici teknolojisi ürünleri pazarı 8.6 milyar liralık ciroya ulaştı!

Teknoloji pazarında büyüme sürüyor. Türkiye tüketici teknolojisi ürünleri pazarı, yılın ikinci çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 18.8 büyüyerek 8.6 milyar liralık ciroya ulaştı

Asyelken İnşaat Elektrik Gıda Nakliye ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asyelken İnşaat Elektrik Gıda Nakliye ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Oğuz Temiz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ağustos'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi'nde kuruldu.

Apple Store ürünleri Haberi

Apple Store ürünleri

Apple Store’un bugün kapanması hakkında çok bir bilgi paylaşılmadı. Ancak daha önce paylaşılan bilgilere göre Apple’ın efsane müzik dinleme cihazı iPod ailesinin yenilenmesi bekleniyor. Buna göre iPod ailesinin tümüne yeni renk seçenekleri eklenecek. Teknoyo'nun haberine göre, iPod ailesi, iPod Nano, iPod Shuffle ve iPod Touch olmak üzere 3 yeni modelle kullanıcılara sunulacak ve bu modellerin hepsinde yeni renk seçenekleri bulunacak. Bu renkler arasında pembe, koyu mavi ve altın renklerinin yer alması bekleniyor.



iPOD TOUCH’A YENİ ÖZELLİKLER

iPod Nano ve iPod Shuffle’da donanımsal olarak çok fazla bir yenilik beklenmiyor. Ancak iPhone’lara benzeyen iPod modeli iPod Touch’ta donanımsal olarak da daha iyi kamera ve işlemci gibi yeni özelliklerin bulunması bekleniyor. Apple’ın iPod ailesindeki yeniliklerin tümünü Apple Store tekrar hizmete açılır açılmaz sizlerle...