28 / 04 / 2024

Apple hangi ürünleri tanıtmaya hazırlanıyor! işte Apple'ın 2023 planı

Apple hangi ürünleri tanıtmaya hazırlanıyor! işte Apple'ın 2023 planı

İphone 14 serisini piyasaya süren Dünya devi Apple yeni ürünlerini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Global manada büyük bir müşteriye sahip marka yeni ürünlerini ne zaman piyasaya sürecek? İşte detaylar.



.Apple, dünya çapında bilinen bir teknoloji şirketidir. Apple, 1976 yılında Steve Jobs, Steve Wozniak ve Ronald Wayne aracılığı ile kurulmuştur ve şu anda global manada birçok ülkede icraat göstermektedir. Apple, bilgisayar yazılımı, donanım ve hizmetler imal eden bir firma olup, dünya çapında bilinen ürünleri arasında  iPhone akıllı telefonlar, iPad tablet bilgisayarlar, Mac bilgisayarlar, iPod müzik çalarlar ve Apple Watch akıllı saatler sayılabilir.

 Apple hangi ürünleri tanıtmaya hazırlanıyor! işte Apple ın 2023 planı

Apple, ayrıca müzik, film ve TV şovlarının satışı ve dağıtımı, iCloud bulut depolama hizmetleri ve Apple Music müzik abonelik hizmeti gibi alanlarda da faaliyet göstermektedir. Apple, dünya çapında milyarlarca kullanıcıya hizmet vermekte ve ürünleriyle teknoloji sektöründe önemli bir yer edinmiştir. Apple, dünya çapında çok sayıda müşteri ve iş iş birliği ile birlikte çalışmaktadır ve bu iş ortaklıkları aracılığı ile, ivonatif ürünler ve hizmetler sunmayı hedeflemektedir.


Geri Dön