28 / 04 / 2024

Mod Tasarım, Ofiste Her Şey’i tanıtmaya hazırlanıyor!

Mod Tasarım, Ofiste Her Şey’i tanıtmaya hazırlanıyor!

Yenilikçi ve modern yaklaşımı ile her gün gelişmekte olan dünyada ofislere nitelik kazandırarak insan odaklı tasarımları ile sektörün yön belirleyici firmaları arasında yer alan Mod Tasarım; Ofiste Her Şey’i tanıtmaya hazırlanıyor.



Yenilikçi ve modern yaklaşımı ile her gün gelişmekte olan dünyada ofislere nitelik kazandırarak insan odaklı tasarımları ile sektörün yön belirleyici firmaları arasında yer alan Mod Tasarım; ofise dair aranılan her şeyin bir arada yer alabileceği fonksiyonel, ilgi çekici ve ilham verici bir deneyim merkezi konsepti sunan Ofiste Her Şey’i tanıtmaya hazırlanıyor.

Her Şeyiyle Bir Deneyim Tasarımının Adı; Ofiste Her Şey

Dünyanın birçok ülkesinde, markaların müşteri deneyimi alanındaki fiziksel ve dijital ihtiyaçlarını karşılamak için insan odaklı tasarımlar geliştiren ve kreatif projelere imza atan I-AM Mimarlık tarafından incelikle tasarlanıp kurgulanan bir deneyim tasarımı…

Mod Tasarım ve I-AM iş birliğinde, iş hayatının merkezi konumu Levent’te yer alacak Ofiste Her Şey’de, markanızı daha fazla görünür kılma için yenilikçi ve modern bir deneyim konsepti sunulması planlanıyor. Hedef kitlenizle yapı içerisindeki her ünitede organik bir bağ kurabileceğiniz mekânsal kurgusu ile Ofiste Her Şey, çok yakında sektör profesyonellerinin hizmetine açılıyor.

Sosyal alanları, kolektif iş birlikleri ve paylaşımlı ofis alanları ile sektör profesyonelleriyle doğrudan iletişim kurma fırsatı sunan Ofiste Her Şey, aynı zamanda markaları senenin 365 günü görünür kılacak şekilde sektöre hizmet verecek.

Markanıza Yılın 365 Günü Görünürlük Sunan Bir Kompleks

Standart ‘showroom’ anlayışını, yenilikçi vizyonu ile, dünya standartlarını yakalayacak biçimde değiştiren Ofiste Her Şey; içerisinde yer alan farklı metrekare ve konseptlerdeki sergileme alanları ile markalarınıza özel sergileme çözümleri sunuyor. Sergileme alanlarına ek olarak içerisindeki ‘co-working’ alanlarında sektör profesyonellerine erişim olanağı sağlanırken; iletişim ağınızı güçlendirebileceğiniz mekânsal yerleşimi ile kafe ve ortak alan kısımlarında da, profesyonel paylaşımların odağında yer almanıza imkân sunacak.

 


Geri Dön