27 / 04 / 2024

apple türkiye mağazası

apple türkiye mağazası

APPLE'IN, Zorlu Center'daki ilk mağazası geçen hafta sonu açıldı. Açılış öncesi ilk tanıtım basın mensuplarına yapıldı. Apple Perakende Satış Başkan Yardımcısı Steve Cano mağazaya ilişkin bilgi verdi...

Apple'ın Türkiye mağazası 5 Nisan'da açılıyor!

Teknoloji devi Apple'ın uzun zamandan beri Türkiye'de açılması beklenen mağazası için geri sayım başladı. İstanbul Zorlu Center'da yer alacak Apple mağazası, 5 Nisan'da saat 10'da kapıları açacak.

Apple Türkiye'de ilk mağazasını internet üzerinden açtı!

Teknoloji devi Apple, uzun zamandır beklenen Türkiye mağazasını ilk olarak internette açtı. Türkiye için özel olarak hazırlanan sanal mağazada Apple'ın en son ürünleri satışa sunuluyor...

Zorlu Center'da Apple'ın ilk mağazası açılacak!

Apple ilk mağazasını Zincirlikuyu'da yükselen Zorlu Center'da açacak....

Apple Türkiye'den İPhone fiyatlarına büyük zam! En pahalı İPhone 86 bin TL oldu! İPhone 1 Temmuz 2023 fiyat listesi

Apple Türkiye'deki tüm ürünlerine büyük zam yaptı. Gelen son zamların ardından en pahalı İPhone telefon fiyatı 86 bin TL oldu. İşte  İPhone 1 Temmuz 2023 güncel fiyat listesi.

Apple Türkiye çalışanları kazan kaldırdı!

Apple Türkiye çalışanları isyan etmeye başladı. Çalışanlar, zamlara rağmen düşük ücret aldıklarını söyledi. İşte detaylar!

Doların yükselmesiyle Türkiye, iPhone 14'ün satıldığı en pahalı ülke oldu!

Doların ani yükselişi ve yaşanan döviz krizi, Apple'ı Türkiye'deki ürünlerine zam yapmak zorunda bıraktı. İki gün arayla gerçekleşen ikinci zam sonucunda en pahalı iPhone modeli olan iPhone 14, 68 bin TL'den 76 bin 500 TL'ye yükseldi.

Apple, iPhone 14 Türkiye tamir ücretlerini açıkladı! 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Apple, iPhone 14 için tamir ücretlerini açıkladı. Fiyatlar dudak uçuklatıyor. Apple’ın ABD ile Türkiye fiyatları arasında da oldukça büyük fark var. İşte Apple Türkiye’nin internet sitesinde duyurduğu fiyat listesi…

Akçalı Boya Türkiye’nin ilk 'Sprey Konsept Mağazası'nı açtı!

1984'ten günümüze Permolit Boya markasıyla faaliyette bulunan Akçalı Boya A.Ş., sektöründe bir ilki hayata geçirdi. Akçalı Boya tarafından Türkiye’nin ilk 'Sprey Konsept Mağazası' İstanbul’da hizmete açıldı. 

Evidea, Ankara’da ilk mağazasını hizmete açtı!

Güçlü e-ticaret kimliğine perakende mağazalar zincirini de ekleyen Evidea, hızla büyümeyi sürdürüyor. Evidea’nın 4 Mart tarihinde kapılarını açtığı yeni mağazası, Ankara’nın gözde alışveriş merkezlerinden CEPA AVM’de bulunuyor.

Tepe Home Türkiye'deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı!

Türkiye genelinde açtığı mağazalarıyla kaliteli ve şık çözümleri yenilikçi bir bakış açısıyla müşterileriyle bir araya getiren Tepe Home, Türkiye’deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı.

Samsung, Türkiye'deki teknoloji konseptli 3. mağazasını M1Konya AVM'de açtı!

M1Konya AVM, Güney Koreli teknoloji devi Samsung’u marka karmasına ekledi. Samsung, Türkiye'deki teknoloji konseptli 3. mağazasını M1Konya AVM'de açtı...

Vatan Bilgisayar Türkiye genelindeki mağazalarını kapatıyor!

Vatan Bilgisayar, koronavirüs salgını sebebiyle Türkiye mağazalarındaki faaliyetlerini, 22 Mart gecesinden itibaren geçici bir süreyle durdurma kararı aldı...

Beymen Club, İstanbul Havalimanı mağazası açıldı!

Beymen Club, İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde hizmete açtığı yeni mağazasıyla 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veriyor

MediaMarkt, Türkiye’deki 74’üncü mağazasının açtı!

MediaMarkt, Türkiye’deki büyüme hedefleri doğrultusunda yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda MediaMarkt, Türkiye’deki 74’üncü mağazasını da hizmete açtı.

Gratis Türkiye'de 600'üncü mağazasını açtı!

Türkiye’nin önde gelen kişisel bakım marketi Gratis, Ankara'da 600’üncü mağazasını açtı. Yeni açılan Gratis mağazası Ankara’nın 52’nci, Türkiye’nin 600’üncü mağazası oldu.

Huawei Türkiye'deki ilk deneyim mağazasını İzmir'de açtı!

Akıllı telefon, notebook ve giyilebilir cihazlar gibi ürünler üreten Huawei'in Türkiye'deki ilk "deneyim mağazası" İzmir'de açıldı.

apple türkiye mağazası Haberi

apple türkiye mağazası


APPLE'IN, Zorlu Center'daki ilk mağazası geçen hafta sonu açıldı. Açılış öncesi ilk tanıtım basın mensuplarına yapıldı. Apple Perakende Satış Başkan Yardımcısı Steve Cano mağazaya ilişkin bilgi verdi. Cano'nun verdiği bilgilere göre, istanbul Apple Store şirketin 15 ülkede açtığı 424'üncü mağazası oldu. 


Zorlu Center'da açılan mağaza, iki kattan oluşuyor. Diğerlerinden farklı olarak dünyanın en çok cam kullanılan Apple mağazası olan İstanbul Apple Store, 100'den fazla satış görevlisi istihdam ediyor. 

Yaklaşık 200 teşhir ürününün yer aldığı mağaza, 10.00-22.00 saatleri arasında açık olacak. 


Tanıtım toplantısında konuşan Steve Cano, mağaza hakkında şunları söyledi: "Bu cam fener, gün ışığını mağazanın her yanına taşıyor. Bu mağazadaki kadar cam, dünyanın hiç bir yerindeki Apple mağazasında yok, buna mağazanın iki tarafından yükselen cam merpenler de dahil. Mağazanın üst katında, teşhirde...