17 / 07 / 2024

apple uygulamaları

apple uygulamaları

ABD'li teknoloji şirketi Apple'ın servislerine bazı kullanıcılar tarafından gün içinde geçici olarak erişilemedi.

Apple'dan izin çıktı: 2,3 milyar dolarlık piyasa değeri var!

Apple’dan 2,3 milyar dolarlık piyasa değeri biçilen NFT uygulamalarının App Store’da sunulmasına izin çıktı.

iPhone kullananlar dikkat! Apple'dan yeni adım; Artık reklam göstermeye başlayacak!

Dünya teknoloji devi Apple, yeni bir gelir modeli oluşturmak için kolları sıvadı. Şirket,  haritalar, kitaplar ve podcast'ler gibi önceden yüklenmiş uygulamalarında reklam göstermeyi hedefliyor. İşte detaylar...

Teknoloji devi Apple'ın uygulamaları çöktü

ABD'li teknoloji şirketi Apple'ın servislerine bazı kullanıcılar tarafından gün içinde geçici olarak erişilemedi.

6306 sayılı kanuna göre kentsel dönüşüm uygulamalarında vergisel muafiyetler!

Avukat Fatma Dilşad Yelken "6306 Sayılı Kanuna Göre Kentsel dönüşüm uygulamalarında vergisel muafiyetler" konusunu www.emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Av. Fatma Dilşad Yelken'in o yazısı..

Apple, Danimarka'da veri merkezi inşa edecek!

Danimarka Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Apple, veri merkezinin inşasının devam ettiği Danimarka'da başka bir veri merkezi daha kuracak.

Archive İç Mimari Uygulamaları İnşaat Turizm İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archive İç Mimari Uygulamaları İnşaat Turizm İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Önder Bektaş, Emir Bektaş ve Cengiz Babacan ortaklığında kuruldu.

Sermekan Stand Tasarım Uygulamaları Mobilya İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sermekan Stand Tasarım Uygulamaları Mobilya İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Serkan Sarıkaya ve Ercan Akdemir ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri başladı!

Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından düzenlenen “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları” konu başlıklı seminer dün başladı.

Şehirleşme ve imar uygulamaları TBMM gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, şehirleşme ve imar uygulamalarına dair mevzuatın yeniden ele alınıp alınmayacağını Bakan Özhaseki'ye sordu..

İşte Apple Park'ın son durumu!

Apple Park'ın çalışmaları hızla devam ediyor. Son şeklini almaya başlayan kampüsün önümüzdeki ay alışanlarına kapılarını açması bekleniyor.

Apple, Çin'de Ar-Ge merkezi inşa edecek!

Apple, Trump ile kızıştığı Çin tutumunda geri adım atmayacak gibi duruyor. Apple, Çin'de iki tane Ar-Ge merkezi açacağını duyurdu.

İşte Apple Park'ın tasarım sırrı!

Nisan ayında Kaliforniya'daki Santa Clara Vadisi’nde kapılarını açacak olan Apple Park'ın tasarım sırrının altından ne var? İşte detaylar..

Apple Park Nisan'da tamamlanacak!

Apple yaptığı açıklamada, çalışanların Santa Clara Vadisi’nde kurulan yeni kampüsü Apple Park’a Nisan ayından itibaren taşınmaya başlayabileceklerini açıkladı.

apple uygulamaları Haberi

apple uygulamaları

Apple'ın App Store, Apple Arcade, Music ve Maps uygulamaları dahil olmak üzere birçok Apple hizmetinde kesinti yaşanması, kullanıcılar arasında endişeye yol açtı.

Apple kullanıcıların Twitter başta olmak üzere sosyal medyada sorunu gündem yapmaları üzerine şirketin durum sayfasından ABD doğu yakası saatiyle 14.45 itibarıyla iMessage ve iCloud ile ilgili kesintilerin çözüldü.

ABD medyasında söz konusu problemin Apple'ın kurumsal ve perakende çalışanlarının takas ve onarım gibi dahili hizmetlerini de etkilediği, mağaza satışlarının da kesintiye uğradı.

Apple servislerinde daha önce de kısa süreliğine benzer hizmet kesintileri yaşanmış, sorun kısa sürede çözülmüştü.

Apple son olarak iPhone 13 serisi ile kullanıcılarının hizmetine iOS 15'i sundu. Son sürüme yeni güncellemeler almaya devam ediyor. Bu sayede yazılıma yeni özellikler eklenirken, çeşitli sorunlar ve performans hataları da güncelleniyor. Son olarak karşımıza çıkan sürüm ise 15.2.1 güncellemesi...