30 / 04 / 2024

apple Uzay gemisi

apple Uzay gemisi

Tasarımı dolayısıyla ‘Apple’ın uzay gemisi’ olarak da anılan merkez havadan drone ile görüntülendi. Apple’ın yeni merkezinin inşaatı son sürat devam ediyor.

Apple'ın Uzay gemisi kampüsü 2016'da tamamlanacak!

Apple'ın Californiya'nın Cupertino bölgesinde inşa ettireceği "Uzay gemisi" adındaki ikinci kampüsünün fotoğrafları paylaşıldı. Şimdilik temelleri bile atılmayan Uzay gemisi projesinin 2016 yılına kadar tamamlanması planlanıyor

En çok satan amiral gemisi cep telefonları belli oldu! Zirvede o model var!

Amiral gemisi telefon pazarı, kesinlikle yoğun bir rekabete sahne olmaktadır. Bu pazarda, Apple'ın payı oldukça ön plana çıkmaktadır.

Adeta bir uzay gemisi! Hyundai Staria’nın yeni fiyatı belli oldu! Staria’ya ne kadar zam geldi?

Geleceğin aracını tasarlayan Hyundai, Staria modeliyle büyük ilgi gördü. Hyundai, mayıs ayı kapsamında tüm modellerinin güncel fiyatını belirlerken, ‘geleceğin aracı’ Staria’nın da yeni fiyatını duyurdu.

Hyundai Staria uzay gemisi gibi havasıyla Türkiye'de satışa çıktı! 4 Haziran fiyat listesi

Güney Koreli otomotiv üreticisi Hyundai, SUV'ların rağbet görmeye başlamasıyla rafa kalkmaya yüz tutan MPV sınıfına adeta bir yıldız armağan etti. Staria ismi verilen yeni model Türkiye'de satışa sunuldu. İşte Hyundai Staria'nın teknik özellikleri ve satış fiyatı...

Uzay gemisi görünümlü ev satışa çıkarıldı!

1960'larda tasarlanan uzay gemisi görünümlü 'Futuro' evlerinden birinin satışa çıkarılması bilim kurgu ve mimari meraklılarını heyecanlandırdı.

Apple, Danimarka'da veri merkezi inşa edecek!

Danimarka Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Apple, veri merkezinin inşasının devam ettiği Danimarka'da başka bir veri merkezi daha kuracak.

İşte Apple Park'ın son durumu!

Apple Park'ın çalışmaları hızla devam ediyor. Son şeklini almaya başlayan kampüsün önümüzdeki ay alışanlarına kapılarını açması bekleniyor.

Apple, Çin'de Ar-Ge merkezi inşa edecek!

Apple, Trump ile kızıştığı Çin tutumunda geri adım atmayacak gibi duruyor. Apple, Çin'de iki tane Ar-Ge merkezi açacağını duyurdu.

İşte Apple Park'ın tasarım sırrı!

Nisan ayında Kaliforniya'daki Santa Clara Vadisi’nde kapılarını açacak olan Apple Park'ın tasarım sırrının altından ne var? İşte detaylar..

TBMM, Türkiye Uzay Ajansı'nın kurulmasını görüşecek!

TBMM, bazı uluslararası anlaşmaların onaylanmasına ilişkin tasarılar ile Türkiye Uzay Ajansı kurulmasına ilişkin tasarının yasalaşmasından sonra, 16 Mart perşembe gününden itibaren çalışmalarına ara verecek.

Apple Park Nisan'da tamamlanacak!

Apple yaptığı açıklamada, çalışanların Santa Clara Vadisi’nde kurulan yeni kampüsü Apple Park’a Nisan ayından itibaren taşınmaya başlayabileceklerini açıkladı.

Şehitkamil Uzay Çatılı Pazar Yeri yükseliyor!

Şehitkamil Belediyesi tarafından İncilikaya Mahallesi’nde hayata geçirilen uzay çatılı pazar yerinin inşaatı hızla yükseliyor.

Apple , 5 milyar dolara uzay gemisi bina inşa ediyor!

Apple kurucusu Steve Jobs'un son hayali olan uzay gemisi şeklinde bina şekilleniyor. Uzay gemisi şeklinde binanın maliyeti 5 milyon dolar.

Bursa'ya Uzay ve Havacılık Merkezi kurulacak!

Gökmen Uzay ve Havacılık Merkezinin tasarım ve projelerinin bittiğini ifade eden Bilim Teknoloji Merkezi Genel Koordinatörü Rıfat Bakan, yakında temelinin atılacağını söyledi.

apple Uzay gemisi Haberi

apple Uzay gemisi

Dünyanın halka açık en değerli firması Apple’ın yeni merkezinin inşaatı son sürat devam ediyor.


Tasarımı dolayısıyla ‘Apple’ın uzay gemisi’ olarak da anılan merkez havadan drone ile görüntülendi. Apple CEO’su Tim Cook daha önce yeni kampüsün ocak ayında hizmete gireceğini açıklamıştı. Ancak uzmanlar açılışın marta ertelenmesinin beklendiğini belirtti. Cupertino şehrinde yer alan kampüs 5 milyar dolar bütçeyle inşa ediliyor. Teknoloji devinin yeni merkezinin en önemli özelliklerinden birisi ise yüzde 100 yenilenebilir enerji kullanacak...