06 / 07 / 2024

apple ve spotify rusya ofisi

apple ve spotify rusya ofisi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in imzalamış olduğu yeni tasarıyla birlite Apple ve Spotify, Rusya'da ofis açtı. 

A101’de Apple haftası: iPhone’dan Watch’a, iPad’den AirTag’e! İşte fiyat listesi

Türkiye'nin önde gelen süpermarket zincirlerinden biri olan A101, Apple ürünleri arasında iPhone, Watch Series 8, iPad ve diğer birçok elektronik üründe indirimlere başladı.

Beklenen oldu! iPhone 15 Plus görücüye çıktı: İşte özellikleri ve açıklanan fiyatı

Apple, uzun bir bekleyişin ardından Wonderlust etkinliğinde yeni iPhone 15 serisini tanıttı. Serinin ortanca modeli olarak öne çıkan iPhone 15 Plus, bir dizi yenilik ve geliştirme ile kullanıcıların ilgisini çekiyor.

iPhone 14 Plus ve iPhone 14'e 22.834 TL’ye varan indirim! Gürgençler'den dev değiş tokuş kampanyası!

Apple'ın yetkili servis sağlayıcısı Gürgençler, son teknolojiye sahip bir iPhone'a geçiş yapmanın kolay ve avantajlı yolunu sunuyor. "DeğişTokuş" kampanyasıyla eski telefonunuzun değeriyle yeni bir iPhone modeline sahip olabilirsiniz. 

Vergisiz cep telefonu düzenlemesi! Hangi markalar alınabiliyor? İşte yanıtı

Üniversite öğrencilerine vergisiz cep telefonu ve bilgisayar başvuru şartları Kabine Toplantısı'nda konuşuldu. Peki gençler hangi cep telefonlarına hangi koşullarla vergisiz alabilecek? Apple ve Samsung kapsamın dışında mı kalıyor? İşte tüm detaylar...

Apple yetkilileri açıkladı: İşte iPhone 15 Pro ve Pro Max liste fiyatı

iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max fiyatları belli oldu. Peki fiyatlar, vergi sonrasında kaç TL olacak? İşte detaylar...

iPhone 15 ve iPhone 15 Pro inceleme: Fiyatı ne kadar olacak?

Apple, yaklaşan eylül etkinliği ile birlikte yeni nesil iPhone modellerini tanıtacak. Özellikle iPhone 14'te yeterince yenilik sunmadığı eleştirilerine yanıt olarak, iPhone 15 ve iPhone 15 Pro modellerinde büyük değişiklikler bekleniyor.

Apple'ın merakla beklenen iPhone 15 serisi geliyor: İşte özellikler ve fiyatlar!

Apple'ın son teknoloji akıllı telefon serisi iPhone 15, yaklaşıyor. Sızıntılar, seri hakkında heyecan verici ayrıntıları gün yüzüne çıkarıyor. İşte ayrıntılar...

Vergisiz İphone'lar Artık Gerçek mi? İphone 14 ve Diğer Modellerde Büyük Fiyat Düşüşleri Ne Zaman Başlıyor?

Uzun süredir gündemde olan bir konu olan Apple İphone vergi muafiyeti ile ilgili bir gelişme yaşandı. Vergi muafiyeti tarihinin açıklanmasıyla İphone fiyatlarında da büyük düşüş beklentisi oluştu. İphone 14 ve diğer modellerde vergi muafiyeti uygulanacak. Artık vergisiz telefon almak mümkün olacak.

 iPhone 15 özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı; Fiyatı duyanlar kulaklarına inanamadı

Apple'ın yakın zamanda tanıtımını yapacağı iPhone 15 modelinin özellikleri ve fiyatı sızdırıldı. Fiyatı duyanlar kulaklarına inanamadı. Önceki modelleri Türkiye'de peynir ekmek gibi satan telefonun alıcıları  kara kara düşünmeye başladı. İşte detaylar...

Öğrencilere müjde! Apple'dan Mac ve iPad'lerde beklenen flaş indirim! Sakın ama sakın kaçırmayın!

Öğrencilere harika bir haber... Apple, beklenen büyük indirimiyle Mac ve iPad'lerde şimdi daha uygun fiyatlar sunuyor... Bu fırsatı kaçırmayın...

Spotify’a milyon dolarlık ceza!

İsveçli müzik platformu Spotify, istenen tüm kişisel verileri ve uluslararası veri transferleri hakkında ayrıntılı bilgi sağlayamamasından dolayı ceza aldı. İşte haberin detayları!

Exxen, Spotify, Youtube Premium, Netflix platformları kullananlar! Yüzde 50'si iade edilecek!

Bazı dijital platform harcamalarının yarısının karşılanacağı haberi duyuruldu. Netflix, Youtube Premium, Exxen, Spotify ve Amazon Prime gibi birçok dijital platform ödemelerine destek geldi. Bu platform kullanıcıları artık yarı fiyatına ödeme yaparak indirimli kullanmak mümkün olacak. 

Apple iPhone'a zam yaptı, vatandaş telefon kiralamaya başladı! Aylık ve yıllık iPhone kiralama dönemi başladı!

Apple'ın zam haberi vatandaşları telefon kiralamaya yöneltti! Kiralabunu.com'da iPhone kiralama talepleri rekor kırdı, kullanıcılar bütçelerine uygun seçeneklerle istedikleri modeli kiralamaya başladı.

apple ve spotify rusya ofisi Haberi

apple ve spotify rusya ofisi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, geçtiğimiz sene 1 Temmuz tarihinde  imzalamış olduğu yeni tasarı sonucunda günlük kullanıcı sayısı 500 bini geçen yabancı bilişim şirketlerine ülkede temsilci bulundurma zorunluluğu getirildi.

Sputniknews'te yer alan habere göre, Rusya Federal Bilgi Teknolojileri ve Kitle İletişim Denetleme Kurumu'nun yaptığı açıklamada, Spotify ve Apple şirketlerinin 'Rusya’da şube, ofis veya tüzel kişilik açma yükümlülüğünü yerine getirdiği' belirtti. 

Spotify Türkiye'de ofis...