28 / 04 / 2024

Vergisiz İphone'lar Artık Gerçek mi? İphone 14 ve Diğer Modellerde Büyük Fiyat Düşüşleri Ne Zaman Başlıyor?

Vergisiz İphone'lar Artık Gerçek mi? İphone 14 ve Diğer Modellerde Büyük Fiyat Düşüşleri Ne Zaman Başlıyor?

Uzun süredir gündemde olan bir konu olan Apple İphone vergi muafiyeti ile ilgili bir gelişme yaşandı. Vergi muafiyeti tarihinin açıklanmasıyla İphone fiyatlarında da büyük düşüş beklentisi oluştu. İphone 14 ve diğer modellerde vergi muafiyeti uygulanacak. Artık vergisiz telefon almak mümkün olacak.



İphone modellerinden birini satın almak isteyenlere sonunda sevindirici haber geldi. Vergi muafiyeti tarihi açıklandı ve İphone telefon modellerinde vergiler kaldırıldı. Bu sayede İphone 14 de dahil olmak üzere birçok telefon modelinin fiyatında düşüş bekleniyor. Üniversite öğrencilerini kapsayan bu karar seçim öncesi vaatlerden biriydi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu konuyla ilgili talimat vererek harekete geçildi. Vergilerin kaldırılması, Apple'ın resmi web sitesinde modellerin vergileri göz önünde bulundurularak hesaplanacak. İşte hesaplamalar sonucunda vergisiz İphone fiyatları ile ilgili tüm detaylar...

Vergisiz İphone lar Artık Gerçek mi? İphone 14 ve Diğer Modellerde Büyük Fiyat Düşüşleri Ne Zaman Başlıyor?

Vergisiz İphone fiyat listesi

Apple'ın İphone modellerinde vergiler kaldırılarak yeni fiyatları güncellendi. İphone SE 64 GB modelinin vergili satış fiyatı 24.914 TL idi. Ancak vergisiz satış  13.951 TL olarak güncellendi. iPhone SE 128 GB 26.948 TL'den satılırken vergisiz 15.540 TL fiyatıyla satışa sunulacak. iPhone SE 256 GB, 31.016 TL'den vergisiz haliyle 15.540 TL olarak güncellendi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön