12 / 05 / 2024

Vergisiz İphone'lar Artık Gerçek mi? İphone 14 ve Diğer Modellerde Büyük Fiyat Düşüşleri Ne Zaman Başlıyor?

Vergisiz İphone'lar Artık Gerçek mi? İphone 14 ve Diğer Modellerde Büyük Fiyat Düşüşleri Ne Zaman Başlıyor?

Uzun süredir gündemde olan bir konu olan Apple İphone vergi muafiyeti ile ilgili bir gelişme yaşandı. Vergi muafiyeti tarihinin açıklanmasıyla İphone fiyatlarında da büyük düşüş beklentisi oluştu. İphone 14 ve diğer modellerde vergi muafiyeti uygulanacak. Artık vergisiz telefon almak mümkün olacak.



Vergisiz İphone lar Artık Gerçek mi? İphone 14 ve Diğer Modellerde Büyük Fiyat Düşüşleri Ne Zaman Başlıyor?

İphone 12, 13 ve 14 modellerinin yeni satış fiyatı

İphone 12, 13 ve 14 modellerinde de vergi kaldırıldı. Bu modeller için de benzer hesaplama yapılarak tahmini bir fiyat sunuldu. İphone 14 64 GB, normalde 36.609'dan satışa sunulurken vergisiz olarak 20.102 olarak belirlendi. iPhone 13 mini 128 GB 40.677 TL olarak satışa sunulmaktaydı. Ancak vergisiz satış fiyatı 20.495 TL olarak belirlendi. iPhone 14 Pro 512 GB 74.745 TL'den vergisiz haliyle 41.635 TL'e düşürülerek satışa sunulması düşünülüyor.

Bu fiyatlar vergisiz satışa sunulacak olan İphone modelleri için geçerlidir. Ancak gelen güncelleme doğrultusunda fiyatlarda değişiklik yapılabilir. Bu nedenle vergisiz İphone modeli almak isteyenler resmi kanallardan aldıkları bilgi ile fiyatları kontrol etmelidir. Vergisiz İphone satışı ise alınan bilgilere göre 30 Eylül 2023 tarihinden itibaren yapılmaya başlanacaktır.

Apple 3 ayda 5. zammını yaptı! En pahalı iPhone fiyatı 87 bin 450 TL’yi geçti! İşte güncel iPhone fiyatları...

Zam yağmuruna tutulan iPhone 14 Pro Max, A101'de! Bu fırsatı sakın kaçırmayın, hemen buraya bakın!

Vergisiz iPhone ne kadar? Öğrencilere vergisiz telefon satışı ne zaman başlayacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön