02 / 05 / 2024

Apron Home proje detayları

Apron Home proje detayları

15 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Apron İnşaat, Antalya'nın Alanya ilçesinde ilk projesinin temelini attı. Apron Home adı verilen 2 blokta 128 daireden oluşan projede, "Ev Al Emekli Ol" kampanyası uygulayacak

Apron İnşaat Apron Home projesinin temelini attı!

15 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Apron inşaat, Alanya'da ilk projesinin temelini attı. Apron Home adı verilen 2 blok 128 daireden oluşan projenin yüzde 95'i satıldı.

Apron Home projesinin temelleri atıldı!

Saltıkları dairelere kiracı oluyor 15 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Apron İnşaat, Antalya'nın Alanya ilçesinde ilk projesinin temelini attı. Apron Home adı verilen projenin daire satışlarının yüzde 95'ini tamamladı.

Delta Home satışta! Yeni proje

Seymen İnşaat tarafından Ordu'da inşa edilen Delta Home konut projesi satışa çıktı. Peki, Delta Home konutları ne kadar kaç TL? 

Unıque Home Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıque Home Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Alagöz tarafından kuruldu.

Besa Home Proje Geliştirme İnşaat Otomotiv Bilişim Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besa Home Proje Geliştirme İnşaat Otomotiv Bilişim Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  200 bin TL sermaye bedeli ile Selim Ağca tarafından kuruldu.

Gölbaşı Prime home ofis konsepti ile satışta! Yeni proje!

Odabaşılar Firması ortaklığında inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konsepti ile satışa çıktı. Projede 1+1 home ofisler 340 bin TL'ye satılıyor.

Çankaya Sisa Kule'de 249 bin TL'ye! Yeni proje!

Sisa Kule projesi 270 adet home office 30 adet ticari alandan meydana geliyor. Sisa Grup imzasını taşıyan proje Ankara Çankaya'da hayata geçiriliyor. 

Liva Home Uzundere nerede?

Toplam 169 konut ve 24 iş yerinden meydana gelen Liva Home Uzundere projesinde peşinde yüzde 15 indirim sağlanıyor. Proje kentsel dönüşüm proje olarak yükseliyor. Peki Liva Home Uzundere nerede?

İnanlar Terrace Home ödeme planı!

Daire teslimlerinin hemen yapıldığı Terrace Home Evleri'nde peşin ödemelerde yüzde 15 iskonto uygulanıyor. Proje İnanlar İnşaat imzası taşıyor...

Onurum İnşaat'tan yeni proje: Onurlu My Home Beylikdüzü!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1, 3+1 olarak tasarlandığı Onurlu My Home Beylikdüzü projesi 10 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Enza Home, Enza Home Book projesini hayata geçirdi!

Enza Home, Ulaşılabilir Tasarım ve Ev Dekorasyon Rehberliği sunan Enza Home Book projesini hayata geçirdi. Proje 1 Milyon adet basılarak Türkiye genelinde evlere ücretsiz ulaştırılacak ve dijital platformlarda yer alacak.

Bulvar Home Esenyurt iletişim!

Bulvar Home Esenyurt iletişim için satış ofisiyle 0212 854 11 04 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Pusula İnşaat imzası taşıyan proje 292 konut ve 32 mağazadan oluşuyor.

Beylikdüzü Bulvar Home nerede?

Bulvar Home'da daireler 66 ve 77 metrekare olarak tasarlandı. Proje 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Beylikdüzü Bulvar Home nerede?

Pusula İnşaat Bulvar Home fiyat!

Pusula İnşaat Bulvar Home fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. Konut ve ticari alanların yer aldığı proje 5 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor.

Esenyurt Bulvar Home satış ofisi!

Esenyurt Bulvar Home satış ofisi telefon numarası 0212 854 11 04 olarak belirtiliyor. Dairelerin 139 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldığı proje 292 konut ve 32 mağazadan oluşuyor.

Apron Home proje detayları Haberi

Apron Home proje detayları

15 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Apron İnşaat, Antalya'nın Alanya ilçesinde ilk projesinin temelini attı. 


Apron Home adı verilen 2 blokta 128 daireden oluşan projede, "Ev Al Emekli Ol" kampanyası uygulayacak firma, daire satışlarının yüzde 95'ini tamamladı. 


Proje hakkında bilgi veren Apron İnşaat'ın Alanya Şube Müdürü ve aynı zamanda Konya ve Alanya Satış Genel Koordinatörü Hatice Bal, temelini attıkları projeyi 2015 yılı Eylül ayında tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Konya'da uyguladıkları "Ev Al Emekli Ol" kampanyasının çok rağbet gördüğünü belirten Bal, turizm bölgesi Alanya'da bu sistemin başarıya ulaşacağına inandıklarını dile getirdi. 


Sattıkları dairelere Apron İnşaat'ın kiracı olduğunu belirten Bal, "Bu proje daire sahibi olunmasını sağladığı gibi, ev sahibinin kiracıyla uğraşma derdini de ortadan kaldırıyor. Biz yapıyoruz, biz satıyoruz, biz kiralıyoruz. Tüm eşyaları ile birlikte evin...