06 / 05 / 2024

apsiyon aidat ödeme

apsiyon aidat ödeme

Site aidatları artık online tahsilatla ödenebilecek. Site Yöneticisinin Dijital Asistanı Apsiyon, aidatını ödeyecek kişilere; kart ile online olarak “hem taksitli hem de otomatik ödeme” seçenekleri sunuyor.

Aidat toplama işleminde 'mobil ödeme' dönemi!

Aidat toplama işleminde 'mobil ödeme' dönemi başlatan Payguru, işletmelere yeni hizmet veriyor. Bu süreçte; derneklerden vakıflara, kooperatiflerden apartman ve site yönetimlerine kadar pek çok kurum için aidat toplama SMS ile yapılabilecek.

Apsiyon aidat sorununu çözüyor!

Apsiyon, apartman ve site yönetimlerine özel olarak tasarlanmış, 360 derece hizmet sunan bir dijital yönetim platformu. Şu anda 8 bin sitede, 680 binden fazla konutta, 1,5 milyonu aşkın kullanıcıya hizmet veriyor…

Site aidatını kartla ödeyebilirsiniz!

Online ödeme yapmaya alışan tüketiciler, oturduğu sitenin aidatını da aynı yolla ödeyebiliyor. Site sakini, daha sonra tekrar kullanmak üzere kattan otomatik ödeme talimatı verilebiliyor.

Site yönetimleri kart ile online tahsilat dönemine geçiyor!

Site aidatları artık online tahsilatla ödenebilecek. Site Yöneticisinin Dijital Asistanı Apsiyon, aidatını ödeyecek kişilere; kart ile online olarak “hem taksitli hem de otomatik ödeme” seçenekleri sunuyor.

Elite Concept’te 2 yıl aidat yok!

Elite Concept projesinde aidatı sıfırlayan Şua İnşaat, yüzde 10 indirim, 48 ay sıfır faiz ve kişiye özel ödeme planı uyguluyor.

Cepten aidat ödemek isteyenler Apsiyon'da!

Site, rezidans ve iş merkezi gibi toplu yaşam alan yöneticilerinin dijital asistanı olarak hizmet veren Apsiyon, Temmuz 2013’ten beri verdiği “Kredi Kartıyla Aidat Tahsilatı” hizmetine; “Kart Saklama” ve “Otomatik Ödeme” özelliklerini de kattı!

Site aidatı gecikme faizi 2015!

Konut sitelerinde ortak alanların bakım, onarım ve temizlik gibi işlerin giderleri kat malikleri tarafından tahsil ediliyor. Peki, ödeme gecikirse ne kadar faiz uygulanır? İşte site aidatı gecikme faizi 2015..

Kiracı apartman aidatını ödemezse ev sahibi mi öder?

Apartmanda bir dairede kiracının yaşaması durumunda, apartmada sağlanan günlük hizmetler için aidat ödeme yükümlülüğü de kiracıda oluyor. Peki, kiracı apartman aidatını ödemezse ev sahibi mi öder?

Ev sahibi kiracının ödemediği aidattan sorumlu mudur?

Kanunen evde kiracı olması halinde aidatı ödeme sorumluluğu kiracılarda oluyor. Peki, evinizde kiracınız olduğunu düşünelim. Kiracı aidat ödemezse ne olur? Ev sahibi kiracının ödemediği aidattan sorumlu mudur?

Apartman aidatı son ödeme tarihi ne zamandır?

Apartman aidatları, apartmanın temizliği, güvenliği, tesisat ve onarımı gibi gerekli görülen ihtiyaçlar için toplanıyor. Aidatı ev veya işyerine sahip kimse ya da kiracısı ödüyor. Peki, apartman aidatı son ödeme tarihi ne zamandır?

Apartman aidat ödememe dilekçesi!

Apartman aidat borcunu ödemeyen kimselere, gecikme faizi uygulanıyor. Belli bir süre hiç ödeme yapmayan malikler ise icraya verilebiliyor. İşte, apartman aidat ödememe dilekçesi!

Apartman aidatı ödeme zorunluluğu!

Aylık olarak toplanan meblağ havuz halinde yöneticide toplanıyor ve olası bir sorunla karşılaşıldığında ortak paradan giderler karşılanıyor. İşte, apartman aidatı ödeme zorunluluğu!

Ritim İstanbul Dumankaya ödeme tablosu!

Dumankaya Ritim İstanbul projesinin D planı uygulaması kapsamında kredi ödeme yardımı yapılıyor, kira, aidat ve iade garantisi veriliyor. İşte Ritim İstanbul Dumankaya ödeme tablosu...

apsiyon aidat ödeme Haberi

apsiyon aidat ödeme

Site Yöneticisinin Dijital Asistanı sloganıyla 2012 yılından bu yana hizmet veren Apsiyon sitelerin aidatını online ödemeyi hayata geçiriyor. Bu sayede kayıt dışı ekonomi de önlenmiş olacak. 

Site Yöneticisinin Dijital Asistanı Apsiyon ile toplu yaşam alanları da aidat tahsilatında banka kartı ve kredi kartı ile ödeme seçeneği sunuyor. Apsiyon kullanan yaşam alanlarında site sakinleri ödemelerini kart kullanarak, hızlı ve avantajlı bir biçimde gerçekleştiriyor. Ayrıca, tek tıkla ödeme yapan site sakini, karttan otomatik ödeme talimatı verebiliyor. Apsiyon sayesinde ise kart bilgilerinin tamamen güvenli bir şekilde saklandığından emin oluyor.

Site yönetimi tahsilat peşinde koşmayacak

Apsiyon'un temel modülleri arasında yer alan “Kart ile Online Tahsilat” sayesinde site sakinlerine alışık oldukları, zahmetsiz ve online ödeme yöntemiyle işlem yapma fırsatı sunuluyor. Böylelikle site yönetimlerinin tahsilat oranı kayda değer...