05 / 05 / 2024

apsiyon aidat

apsiyon aidat

Apsiyon, apartman ve site yönetimlerine özel olarak tasarlanmış, 360 derece hizmet sunan bir dijital yönetim platformu. Şu anda 8 bin sitede, 680 binden fazla konutta, 1,5 milyonu aşkın kullanıcıya hizmet veriyor…

Apsiyon aidat sorununu çözüyor!

Apsiyon, apartman ve site yönetimlerine özel olarak tasarlanmış, 360 derece hizmet sunan bir dijital yönetim platformu. Şu anda 8 bin sitede, 680 binden fazla konutta, 1,5 milyonu aşkın kullanıcıya hizmet veriyor…

Site yönetimleri kart ile online tahsilat dönemine geçiyor!

Site aidatları artık online tahsilatla ödenebilecek. Site Yöneticisinin Dijital Asistanı Apsiyon, aidatını ödeyecek kişilere; kart ile online olarak “hem taksitli hem de otomatik ödeme” seçenekleri sunuyor.

Cepten aidat ödemek isteyenler Apsiyon'da!

Site, rezidans ve iş merkezi gibi toplu yaşam alan yöneticilerinin dijital asistanı olarak hizmet veren Apsiyon, Temmuz 2013’ten beri verdiği “Kredi Kartıyla Aidat Tahsilatı” hizmetine; “Kart Saklama” ve “Otomatik Ödeme” özelliklerini de kattı!

Batışehir'de aidat ücretleri 147 TL'den başlıyor!

Ege Yapı Group'un İstanbul Bağcılarda hayata geçirdiği Batışehir, cazip aidat ücretleri ile sektörde yatırımcılar için öne çıkıyor.

Apartman aidatını ödemeyenlere yapılacak işlemler!

Apartmanda temizlik, güvenlik ve kapıcı gibi giderler kat maliklerinden toplanan apartman aidatı ile karşılanıyor. Aidatı ödemeyen maliklere karşı birtakım yaptırımlar söz konusu olabiliyor. Apartman aidatını ödemeyenlere yapılacak işlemler...

Apartman aidatı son ödeme tarihi ne zamandır?

Apartman aidatları, apartmanın temizliği, güvenliği, tesisat ve onarımı gibi gerekli görülen ihtiyaçlar için toplanıyor. Aidatı ev veya işyerine sahip kimse ya da kiracısı ödüyor. Peki, apartman aidatı son ödeme tarihi ne zamandır?

Apartman aidatı bankaya yatırılır mı?

Apartman aidatı, apartmandaki ortak alanlarda yapılan harcamalar için ödeniyor. Apartman aidatı için bankaya hesap açılabiliyor. Peki, apartman aidatı bankaya yatırılır mı? Apartman aidatı nasıl toplanır?

Apartman aidatı gecikme cezası!

Apartmanda ortak alanlar için yapılan harcamalar ve günlük hizmetlerin bedeli kat maliklerin tümü tarafından karşılanıyor. Aidat ödemesinin gecikmesi durumunda, gecikme faizi uygulanıyor. Peki, apartman aidatı gecikme cezası ne kadar?

Apartman aidatı borcu ihtarname örneği!

Apartmanın ortak gideri olan aidat borcunu ödemeyen ev sahiplerine biriken aidat borçları için apartman yönetimi tarafından ihtarname gönderilebiliyor. İşte, apartman aidatı borcu ihtarname örneği!

Apartman aidatına faiz uygulanır mı?

Apartman aidatı bedelinin zamanında ödenmemesi veya hiç ödenmemesi durumunda gecikme zammı uygulanıyor. Peki, aidata faiz uygulanır mı?

Apartman aidatı gecikme faizi hesaplaması!

Apartman aidat bedelinin zamanında ödenmemesi veya hiç ödenmemesi durumunda gecikme zammı uygulanıyor. Apartman aidatı gecikme faizi hesabında günlük faiz hesabı yapılmıyor.İşte, apartman aidatı gecikme faizi hesaplaması!

Apartman aidat ödememe dilekçesi!

Apartman aidat borcunu ödemeyen kimselere, gecikme faizi uygulanıyor. Belli bir süre hiç ödeme yapmayan malikler ise icraya verilebiliyor. İşte, apartman aidat ödememe dilekçesi!

Apartman aidatı ne için alınır?

Apartmanın ortak giderleri için kat maliklerinden toplanan paraya aidat deniyor. Kat Mülkiyeti Kanunu'nda apartman aidatı ile ilgili hususlara yer veriliyor. Peki, apartman aidatı ne için alınır?

apsiyon aidat Haberi

apsiyon aidat

Apsiyon, toplu yaşam alanı yöneticilerinin işlerini daha hızlı ve kolay yapmasını sağlayan bulut tabanlı bir dijital asistan. Türkiye ve Avrupa'nın en büyük yatırım fonlarından biri olan Earlybird Venture Capital'den Eylül 2016'da ve Aralık 2017'de olmak üzere iki kez yatırım aldı. Apsiyon, Deloitte Technology 2018 Fast50 Türkiye Programı'nda, Türkiye'nin En Hızlı Büyüyen 10 Teknoloji Şirketi' arasında listelendi.

Ekonomist'ten Burcu Tuvay'ın haberine göre; Apsiyon'a internet erişimi olan herhangi bir cihazdan ya da yönetici mobil uygulaması ile kolaylıkla bağlanabilen site yöneticileri, sorumlu oldukları tüm süreçleri uçtan uca ve anlık olarak yönetebiliyor. Apsiyon'da, aidat, tahsilat, takip ve raporlama şeklinde dört ana konuda sitelerin finans süreçleri buluta taşınıyor. Sitelerin temel hizmetlerinin yanı sıra tesis ve güvenlik hizmetleri de Apsiyon üzerinden yönetilebiliyor. Apsiyon ayrıca site yöneticileri...