02 / 05 / 2024

Aqua City teslim tarihi

Aqua City teslim tarihi

Aqua City satılık daireleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Denizli'de inşa edilen proje toplam 210 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Aqua City Bursa teslim tarihi!

Sinpaş GYO imzası taşıyan Aqua City Bursa projesi , İstanbul aksı üzerinde Anatolium Alışveriş Merkezi, Koçtaş'a 5 dakika uzaklıkta konumlandırılıyor.

Aqua City Denizli Konutları satış fiyatları!

Aqua City Denizli Konut Projesi'nde daireler bu ay teslim ediliyor. Proje Sinpaş Yapı tarafından inşa ediliyor...

Aqua City Denizli’de teslim heyecanı başladı!

Farklı yaşam seçenekleri ve hayata keyif katan sosyal donatılarıyla sadece Denizli ve Ege Bölgesi’nin temalı en büyük yaşam projesi Aqua City Denizli’de teslim heyecanı başladı.

Aqua City Denizli'de teslim öncesi son fırsat!

Farklı yaşam seçenekleri ve hayata keyif katan sosyal donatılarıyla sadece Denizli ve Ege Bölgesi’nin temalı en büyük yaşam projesi Aqua City Denizli’de teslim heyecanı başladı.

Denizli Aqua City ne zaman teslim?

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği Denizli Aqua City projesi toplam 210 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Peki Denizli Aqua City ne zaman teslim?

Denizli Aqua City Rezidans teslim tarihi!

Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen proje toplam 210 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.Peki Denizli Aqua City Rezidans teslim tarihi ne zaman?

Denizli Aqua City Rezidans ne zaman teslim?

Toplam 210 bin metrekare alan üzerinde yayılan proje 900 adet daireden meydana geliyor. Proje Denizli İl'inde yükseliyor. Peki Denizli Aqua City Rezidans ne zaman teslim?

Sinpaş Aqua City teslim tarihi!

Sinpaş Aqua City teslim tarihi olarak Haziran 2017 yılında belirlendi. Daire alanlarının 72 metrekare ile 214 metrekare arasında değiştiği proje Denizli İl'inde 210 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Aqua City Denizli teslimleri ne zaman?

Aqua City Denizli Evleri 210 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Lansmana özel fırsatlar ile satışlarına devam eden proje Sinpaş Yapı imzası taşıyor. Peki Aqua City Denizli teslimleri ne zaman?

Aqua City Denizli Evleri satılık!

Aqua City Denizli Evleri satılık dairelerin büyüklükleri minimum 72 metrekare, maksimum ise 214 metrekareden oluşuyor. Denizli'de inşa edilen projede 80 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Aqua City Denizli Sinpaş fiyat!

Aqua City Denizli Sinpaş fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 187 bin TL'den başlıyor. Teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirlenen projede lansmana özel olarak 6 farklı ödeme seçeneği yer alıyor.

Denizli Sinpaş Aqua City fiyat listesi!

Denizli Sinpaş Aqua City fiyat listesine göre 1+1 daireler 187 bin TL' den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projedeki dairelerin alanları 72 metrekare ile 214 metrekare arasında değişiyor.

Aqua City Denizli Sinpaş iletişim!

Lansmana özel fiyatlarla satışlarına devam eden Aqua City Denizli Sinpaş iletişim için 444 19 74 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje Sinpaş Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Aqua City teslim tarihi Haberi

Aqua City teslim tarihi

Aqua City projesi Sinpaş Yapı tarafından hayata geçiriliyor. İlk etabında 900 adet dairenin bulunan projede banka kredisi ve firma bünyesinde kredi imkanı gibi ödeme imkanları sağlanıyor.


Aqua City satılık daireleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projedeki dairelerin alanları 72 metrekare ile 214 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.


Aqua City projesinde 6 farklı ödeme seçeneği bulunuyor. Toplam 210 metrekare alan üzerinde yükselen projedeki daireler Haziran 2017 yılında teslim edilecek.


Aqua City satılık 1+1'ler 187 bin TL, 2+1'ler 263 bin TL, 3+1'ler 360 bin TL, 4+1'ler ise 420 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje Denizli İl'inde yükseliyor.


Aqua City projesinde açık hava sineması, göl kenarlarında yürüyüş yolları, tropik ağaçları, bungalovlar,...