27 / 04 / 2024

aqua florya alışveriş merkezi

aqua florya alışveriş merkezi

Florya Akvaryum konseptinde yer alan yapılar için yürütmeyi durdurma kararı verildi ancak bununla ilgili hiçbir işlem yapılmadı.

Aqua Florya AVM ziyarete açıldı! 140 milyon dolara inşa edildi!

Denize sıfır konumu ve yanı başındaki akvaryumla standart alışveriş merkezi anlayışını değiştiren Aqua Florya AVM kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Aqua Florya AVM'nin basın toplantısı ertelendi!

6 Kasım Salı günü yapılacak olan Aqua Florya AVM'nin basın toplantısı ertelendi...

Aqua Florya yılbaşında açık mı?

Aqua Florya, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Aqua Florya yılbaşında açık mı? Aqua Florya yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Aqua Florya 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Aqua Florya Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Aqua Florya, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Aqua Florya Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Aqua Florya Kurban Bayramı çalışma saatleri...

ECE Türkiye, Aqua Florya'nın kiralama faaliyetlerini üstlendi!

ECE Türkiye, İstanbul’daki “Aqua Florya” Alışveriş Merkezi’nin uzun dönemli yönetimini ve kiralama faaliyetlerini üstlenecek. Aqua Florya, dünyanın en büyük tematik akvaryumu olan İstanbul Akvaryum ile aynı çatı altında bulunuyor.

Aqua Florya’dan Doğa Koleji iş birliğiyle Hikaye Evi projesi!

İstanbul Avrupa Yakası Florya'da inşa edilen Türkiye’nin ilk ve tek denize sıfır alışveriş merkezi Aqua Florya, Doğa Koleji ile iş birliği yaparak, çocuklar için “Hikaye Evi” kuruyor.

Aqua Florya AVM'nin sosyal sorumluluk projesine global ödül!

Aqua Florya, yılbaşı alışverişlerinde ziyaretçilerine bir ömür boyu yaşayacak, hiç unutmayacakları ve aynı zamanda sosyal sorumluluk değeri taşıyan bir hediye vermek amacıyla yaptığı bu proje ile, ilk global ödülünü de almış oldu.

Aqua Florya ışıkları kapatıyor!

Aqua Florya AVM, Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF- Türkiye) tarafından yürütülen "Dünya Saati Projesi" kapsamında, 29 Mart 2014 Cumartesi günü 20:30 – 21:30 saatleri arasında ışıklarını kapatıyor.

Aqua Florya AVM Bölgesel Alışveriş Merkezi kategorisinde finale kaldı!

Aqua Florya Alışveriş Merkezi, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi'nin ( ICSC ) düzenlediği " Avrupa Alışveriş Merkezleri ' ödüllerinde, " Bölgesel Alışveriş Merkezi " kategorisinde finale kaldı...

Aqua Florya ilk yaşında Candan Erçetin'i ağırladı!

İstanbul'un denize sıfır konumlu ilk alışveriş merkezi Aqua Florya, birinci yılında pop müziğin güçlü yorumcusu Candan Erçetin'i ağırladı. Aqua Florya'da birinci yılına özel mağazalar gün boyu çeşitli sürprizleriyle misafirlerine keyifli bir gün yaşattı.

Aqua Florya AVM ziyarete açıldı! 140 milyon dolara inşa edildi!

Denize sıfır konumu ve yanı başındaki akvaryumla standart alışveriş merkezi anlayışını değiştiren Aqua Florya AVM kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Aqua Florya Alışveriş ve Yaşam Merkezi 27 Kasım'da tanıtılıyor!

Türkiye’nin ilk deniz manzaralı AVM’si unvanını taşıyacak Aqua Florya Alışveriş ve Yaşam Merkezi, açılış öncesi basın mensuplarını ağırlıyor

Paşabahçenin 36.mağazası Aqua Florya Alışveriş merkezinde açıldı!

Dünyanın lider cam üreticilerinden Şişecam’a bağlı Paşabahçe Mağazaları’nın, Türkiye’deki 36. mağazası Aqua Florya Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde açıldı.

Alışveriş merkezleri ciroları yüzde 16 arttı!

Alışveriş merkezleri (AVM) ocak ayı ciro endeksinin, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 16 arttığı bildirildi

Dubai Alışveriş Merkezi boşaltıldı!

Dubai Alışveriş Merkezi'ndeki dev akvaryumun sızıntı yapması üzerine güvenlik önlemi olarak merkezin boşaltıldığı bildirildi

aqua florya alışveriş merkezi Haberi

aqua florya alışveriş merkezi

Florya Akvaryum konseptinde yer alan yapılar için yürütmeyi durdurma kararı verildi. İBB tesislerle ilgili hiçbir işlem yapmadı. Bakırköy Belediyesi Akvaryum, Aqua Florya Alışveriş Merkezi ile Florya Crowne Plaza otelin mühürlenmesi gerektiğini belirtiyor.


İBB mülkiyetindeki araziye 30 yıllığına yıllık 4.5 milyon lira kira bedeli ile yap işlet devret modeli ile inşa ettirdiği Akvaryum, AVM ve otel için yasal zemin oluşturma çabaları devam ediyor. 


2011 yılında açılışı yapılan İstanbul Akvaryum ve yanındaki Aqua Florya isimli AVM bitmiş, otel inşaatı ise devam ederken İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2013 yılında nazım imar planını değiştirmişti. Kaçak olarak inşa edilen tesisler için Sayıştay’ın 2015 tarihli raporunda da yasal olmadığına dikkat çekilmişti. Bakırköy Belediyesi hem imar planlarına hem de parselasyon değişikliğine itiraz ederek dava açmıştı. İki davada da yürütmeyi...