15 / 05 / 2024

Aqua Kavaklı ön talep

Aqua Kavaklı ön talep

NİHAL İnşaat, Topçuoğlu İnşaat ve AKEME İnşaat imzası taşıyan Aqua Kavaklı projesi 10 bin metrekarelik arazi üzerinde hayata geçiriliyor.

Babalar Günü'ne özel Aqua Di Polo Parfümlere yüzde 50 indirim Carrefoursa'da!

Carrefoursa Babalar Günü'ne özel Aqua Di Polo parfümlerde yüzde 50 indirim uyguladığını duyurdu. İşte indirimli parfümler ve fiyat listesi...

Aqua Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Aqua Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Pazarlama Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tolga Ergün tarafından kuruldu.

TOKİ Kırklareli Kavaklı alt gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırklareli Kavaklı alt gelir projesi için başvuru dönemi yarın sona eriyor.

Kırklareli Kavaklı başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırklareli Kavaklı projesinde yer alan 29 adet konut için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Muğla Kavaklıdere 4. Etap 2020 kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ Muğla Kavaklıdere 4. Etap 2020 projesinde yer alan 100 adet konutun kura çekilişleri bugün gerçekleştirilecek...

TOKİ'den Muğla Kavaklıdere'ye 25 dükkan! İhalesi bugün!

Muğla İli Kavaklıdere İlçesi Küçük Sanayi Sitesi 25 Adet Dükkân İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Ali Ağaoğlu'ndan yeğenine tam destek!

Tekirdağ’ın en büyük gayrimenkul projelerinden Aqua Cityle’ın lansmanı geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. Aqua Cityle projesinin davetine katılan daire sahipleri ve konukları tarafından büyük beğeni topladı. 

Aqua Kavaklı Evleri'nde 2. etap fırsatları! 320 bin TL'ye!

Aqua Kavaklı Evleri projesi NİHAL İnşaat, Topçuoğlu İnşaat ve AKEME İnşaat ortaklığı tarafından inşa edildi. İlk etabında yaşamın başladığı projede ikinci etapta yer alan 2+1 daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor...

Beylikdüzü Kavaklı hızla dönüşüyor!

Beylikdüzü Belediyesi, inşaat firması işbirliği ile sosyal ve dini tesis çalışmalarına devam ediyor. Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi hızla dönüşüyor.

Kiler GYO sattığı Kavaklı arsasının değerleme raporunu yayınladı!

Kiler GYO 20 Nisan'da sattığını duyurduğu Beylikdüzü Kavaklı arsasının satışına ilişkin düzenlenmiş değerleme raporunu yayınladı.

Kırklareli Kavaklı TOKİ'de başvurular bugün başlıyor!

TOKİ tarafından Kırklareli Kavaklı'da yapılacak konutlar için başvurular bugün başlıyor. Projede başvurular 16 Haziran 2017 tarihinde bitecek.

Kiler GYO Beylikdüzü Kavaklı'daki arsasını sattı!

Kiler GYO Beylikdüzü Kavaklı'da tamamı kendi mülkiyetinde bulunan 736 metrekarelik arsasını Batı Beyler Yapı'ya sattı.

Çorum Aqua Park projesinin yeri belirlendi!

Çorum Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Aqua Park'ın yeri belli oldu. Çorum Belediye Meclisi toplantısında tesisin inşa edileceği alanda imar düzenlenmesi yapıldı.

Aqua Kavaklı ön talep Haberi

Aqua Kavaklı ön talep

NİHAL İnşaat, Topçuoğlu İnşaat ve AKEME İnşaat imzası taşıyan Aqua Kavaklı projesi 10 bin metrekarelik arazi üzerinde hayata geçiriliyor. İlk etabı 6 blokta 130 daireden meydana gelen projede büyüklükleri 120 ile 304 metrekare arasında değişen 2+1,3+1,4+1,5+1 daireler yer alıyor. Ön talep sürecinin devam ettiği projenin Eylül 2016'da teslim edilmesi...