04 / 05 / 2024

AquaCity Denizli nerede

AquaCity Denizli nerede

Ege Bölgesi ve Denizli için birçok ilki barındıran, su ve yeşille iç içe farklı konseptlere sahip 4 ayrı konut etabı bulunan AquaCity Denizli'de örnek daireler hazır.

AquaCity Denizli’de örnek daireler hazır!

Ege Bölgesi ve Denizli için birçok ilki barındıran, su ve yeşille iç içe farklı konseptlere sahip 4 ayrı konut etabı bulunan AquaCity Denizli'nin örnek daireleri hazır.

Aquacity Denizli fiyatları ne kadar?

Aquacity Denizli'nin teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirlendi. Projede alanları 72 ile 214 metrekare arasında farklılık gösteren konutlar bulunuyor. Peki Aqua City Denizli daire fiyatları ne kadar?

AquaCity Denizli’nin ilk etabının yüzde 50'si satıldı!

AquaCity’de, su ve yeşille iç içe farklı konseptlere sahip 4 farklı yaşam alanı ve “street mall” konsepti ile geliştirilen geniş bir alışveriş merkezi yer alıyor.

SON DAKİKA! Peş peşe üç deprem! En son artçı deprem ne zam oldu? Az önce nerede, ne zaman deprem oldu?

Son depremlerin listesi, AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin tarafından her yeni depremle beraber güncelleniyor. Peki, en son artçı deprem ne zam oldu? Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? Denizli deprem son dakika...

AquaCity Denizli’de Çadır Günleri başlıyor!

AquaCity Denizli’de 13 Aralık – 5 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Çadır Günleri başlıyor. Denizlileri ev sahibi yapması planlanan kampanaya da yüzde 40 oran indirimle yılın son kampanyası sunuluyor.

Sinpaş'tan 180 aya 0.99 vade kampanyası!

Ege Vadisi, Aquacity Denizli ve Finans Şehir gibi projelere imza atan Sinpaş'tan yatırımcılara görülmemiş kampanya.Sinpaş yatırıcımlarına 180 aya 0.99 vade oranıyla ev sahibi olma fırsatı sunuyor. 

12 soruda TOKİ Denizli 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Denizli 50 bin konut kampanyasında kaç konut hayata geçirilecek? TOKİ Denizli 50 bin konut projesi nerede? TOKİ Denizli 50 bin konut başvuru şartları neler? İşte 12 soruda TOKİ Denizli 50 bin konut kampanyası 2019...

Sinpaş AquaCity Denizli'de kira garantisi fırsatı!

Sinpaş'ın tarafından hayata geçirilen AquaCity Denizli'de yaşam başladı. AquaCity Denizli'de yerini almak isteyenlere büyük bir fırsat sunuluyor..

Sinpaş AquaCity ev fiyatları ne kadar?

Toplam 904 konuttan meydana gelen Aqua City Denizli'de teslimlerin bu ay sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Sinpaş AquaCity ev fiyatları ne kadar?

Aquacity Denizli Sinpaş ödeme planı!

904 konuttan meydana gelen Aqua City Denizli Evleri'nde fiyatlar 291 bin 200 TL'den başlıyor. İşte Aquacity Denizli Sinpaş ödeme planı...

Sinpaş, 20 yıl vade kampanyasına 14 projesiyle katılıyor!

Sinpaş 14 projesiyle tarihi “240 ay vadeli konut satışı” kampanyasına katılıyor. Kampanyada, Sinpaş Palas, Queen Central Park, Aydos Country, EgeYakası, Liva, Köyceğiz, Altınoran, Marina Ankara, Ege Vadisi, İncek Life, İncek Blue, İncek Green Aquacity Denizli ve Bursa Modern projeleri bulunuyor.

Evora Denizli nerede inşa ediliyor?

115 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Evora Denizli nerede inşa ediliyor? Proje Denizli Merkezefendi’ye bağlı Selçukbey Mahallesi’nde yer alıyor.

Aquacity Denizli projesinin örnek dairesini görmeden ev sahibi olmayın!

Farklı yaşam seçenekleri ve hayata keyif katan sosyal donatılarıyla sadece Denizli’nin değil Ege Bölgesi’nin de en dikkat çeken projesi Aquacity Denizli, Sinpaş Yapı güvencesiyle hızla yükselmeye devam ediyor.

Sinpaş Yapı Denizli Basket’in ana sponsorluğunu yürütüyor!

Ege Bölgesi’nin temalı en büyük konut projesi AquaCity Denizli’ye imza atan Sinpaş Yapı, şehrin marka değerini sadece bu emsalsiz konut projesiyle yükseltmekle kalmıyor, aynı zamanda Denizli Basket’in de ana sponsorluğunu yürütüyor.

Teknik Yapı Evora Denizli nerede?

Evora Denizli Konutları 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. Proje 115 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek. Peki Teknik Yapı Evora Denizli nerede?

Denizli TOKİ Karahayıt kura çekilişleri nerede?

TOKİ Denizli Karahayıt Projesi'nde yer alan 258 daire satışa sunuluyor. Projede 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Peki Denizli TOKİ Karahayıt kura çekilişleri nerede?

AquaCity Denizli nerede Haberi

AquaCity Denizli nerede

Ege Bölgesi ve Denizli için birçok ilki barındıran, su ve yeşille iç içe farklı konseptlere sahip 4 ayrı konut etabı bulunan AquaCity Denizli, şıklığın yanı sıra samimi bir çizgide dekore edilen 1+1 ve 3+1 tipindeki örnek daireleri ile yeni ev sahiplerine ilham kaynağı oluyor!


Sinpaş AquaCity projesi, sadece Denizli’nin değil Ege Bölgesi’nin en büyük temalı yaşam projesi olarak yükseliyor. 


Köklü tarihi ve hızla büyüyen ekonomisiyle birlikte zengin doğa ve su kaynaklarına sahip Denizli’de, suyla iç içe bir yaşamı yeniden yorumlayan Sinpaş AquaCity projesinde, toplam 210 bin metrekarelik proje alanı içerisinde 4 ayrı yaşam seçeneği yer alıyor.


Konforlu bir yaşam için her detayın düşünüldüğü; modern ve samimi tarzda dekore edilen  örnek daireler, evini kendi dekore etmek isteyenlere de ilham veriyor.


1+1 Örnek Daire İç...