12 / 05 / 2024

Aquacity Denizli satış ofisi

Aquacity Denizli satış ofisi

Aquacity Denizli'nin teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirlendi. Projede alanları 72 ile 214 metrekare arasında farklılık gösteren konutlar bulunuyor. Peki Aqua City Denizli daire fiyatları ne kadar?

AquaCity Denizli’de Çadır Günleri başlıyor!

AquaCity Denizli’de 13 Aralık – 5 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Çadır Günleri başlıyor. Denizlileri ev sahibi yapması planlanan kampanaya da yüzde 40 oran indirimle yılın son kampanyası sunuluyor.

Sinpaş'tan 180 aya 0.99 vade kampanyası!

Ege Vadisi, Aquacity Denizli ve Finans Şehir gibi projelere imza atan Sinpaş'tan yatırımcılara görülmemiş kampanya.Sinpaş yatırıcımlarına 180 aya 0.99 vade oranıyla ev sahibi olma fırsatı sunuyor. 

Denizli Merkezefendi'de 14.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Denizli İli, Merkezefendi İlçesi, Şirinköy Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 14 milyon 682 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Denizli’de Kasım ayında 919 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2018 Kasım ayı Konut Satış İstatistiklerini yayımladı. Açıklanan istatistiklere göre, Denizli’de Kasım ayında 919 konut satıldı. 

Denizli Büyükşehir'den 9.8 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale ve Merkezefendi'nde yer alan 6 gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 7 Kasım'da yapılacak...

Denizli Büyükşehir'den 36.2 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale ve Merkezefendi'de yer alan 3 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 26 Eylül'de gerçekleşecek..

Denizli'de 16.8 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

Denizli İli, Merkezefendi İlçesi, Çeltikçi Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 16 milyon 847 bin 890 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Denizli’de Temmuz ayında bin 461 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından 2018 yılı Temmuz ayı Konut Satış İstatistikleri açıklandı. Verilere göre, Denizli’de Temmuz ayında bin 461 konut satıldı. 

Denizli Merkezefendi'de 6.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Denizli İli, Merkezefendi İlçesi, Hacıeyüplü Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 6 milyon 535 bin 188 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Denizli Büyükşehir'den 312.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Merkezefendi İlçesi Çakmak Mahallesi sınırları içindeki arsa ihale ile satışa sunuluyor. İhale 11 Nisan'da yapılacak..

Denizli'de 13.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Denizli İli, Merkezefendi İlçesi, Karahasanlı Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 13 milyon 537 bin 160 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Denizli Büyükşehir'den 57 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Merkezefendi ve Pamukkale ilçesinde bulunan 7 arsayı ihale ile satıyor. İhale 21 Şubat'ta gerçekleşecek..

Denizli Barika Otel 6.7 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Denizli İli, Pamukkale İlçesi, Pamukkale Köyü, Köyiçi Mevkii'nde yer alan Barika Park Termal Hotel 6 milyon 772 bin 548 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Aquacity Denizli satış ofisi Haberi

Aquacity Denizli satış ofisi

"Aquacity Denizli daire fiyatları ne kadar?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. Satışları devam eden projenin ilk etabı 900 adet daireden oluşuyor.


Banka kredisine uygun olan Denizli Aquacity Evleri 210 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 

Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlanan daire seçenekleri yer alıyor.


Sinpaş Yapı imzası ile hayata geçirilen Aquacity Denizli Konutları'nde daire bedelinin yüzde 5'i peşinat olarak ödendiğinde, yüzde 65'lik kısım banka kredisi ile ödeniyor, kalan yüzde 30'luk kısım için ise 3 ara ödeme yapılıyor. 


Tropik ağaçları, açık hava sineması, palmiyeler, yürüyüş yolları, çardaklar, seyir terasları, çocuklar için su kaydırakları gibi sosyal yaşam alanları mevcut olan Aquacity Denizli'de teslimler Haziran 2017'de yapılacak.


Aquacity Denizli fiyatları...