28 / 04 / 2024

AquaCity teslimleri

AquaCity teslimleri

Rotayı Denizli'ye kıran Sinpaş, bin 800 konutluk yatırım için kolları sıvadı. 750 milyon ciro hedeflenen projedeki kumsalın kumu Maldivler'den getirilecek. Sinpaş, Anadolu'daki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Nef Merter 14 teslimleri ne zaman?

Nef Merter 14 projesinde satışa sunulan dairelerin fiyatları 36 metrekare ile 89 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. İşte Nef Merter 14 teslimleri ne zaman?

Premier Kampüs Ofis teslimleri ne zaman?

Premier Kampüs Ofis projesi 150 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Satış sürecinin 2. etapla devam ettiği Premier Kampüs Ofis teslimleri ne zaman?

The İstanbul Veliefendi teslimleri ne zaman?

The İstanbul Veliefendi projesinde dairelerin fiyatları 1 milyon 200 bin TL ile 1 milyon 800 bin TL arasında değişiyor. İkinci etap satışlarının hızla devam ettiği The İstanbul Veliefendi teslimleri ne zaman?

Avrupa Konutları Kale teslimleri 2016 Temmuz'da!

Artaş İnşaat imzası taşıyan Avrupa Konutları Kale projesi 599 adet daireden oluşuyor. Avrupa Konutları Kale İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu' nda yükseliyor. Avrupa Konutları Kale teslimleri 2016 yılı Temmuz'da yapılması planlanıyor.

Bulvar İstanbul projesinde daire teslimleri 2016 yılının 2. çeyreğinde!

Avrupa Yakası Başakşehir 'de inşa edilen Bulvar İstanbul projesi 125 metrekareden başlangıç gösteren daire alanlarına sahip. Bulvar İstanbul projesinde daire teslimleri 2016 yılının 2. çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Hep İstanbul teslimleri ne zaman?

Hep İstanbul projesinde yüzde 5 peşinatla ve banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Daire fiyatlarının 193 bin 200 TL'den başladığı Hep İstanbul teslimleri ne zaman?

Yenitepe Kadıköy teslimleri ne zaman?

Yenitepe Kadıköy projesinde daireler 438 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor. Peki Yenitepe Kadıköy teslimleri ne zaman?

AquaCity Denizli’nin ilk etabının yüzde 50'si satıldı!

AquaCity’de, su ve yeşille iç içe farklı konseptlere sahip 4 farklı yaşam alanı ve “street mall” konsepti ile geliştirilen geniş bir alışveriş merkezi yer alıyor.

TOKİ Denizli Çal 2. Etap teslimleri başladı!

TOKİ Denizli Çal 2. Etap teslimleri başladı. Teslim işlemlerin 24 Aralık 2014'e kadar devam edeceği proje kapsamında toplam 253 adet konut teslim edilecek.

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap teslimleri başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap teslimleri başladı. Projenin teslimleri, müşavir firması olan Üçer Müşavirlik Mühendislik A.Ş. aracılığı ile gerçekleştirilecek.

Kartal SkyBlue projesinde daire teslimleri 14 ay sonra!

Royal Group tarafından hayata geçirilen Kartal SkyBlue projesi arsa alanı 4 bin 850 metrekare olarak belirlendi. Kartal SkyBlue projesinde daire teslimleri 14 ay sonra olarak planlanıyor.

TOKİ Şırnak Uludere konut teslimleri başladı!

TOKİ Şırnak Uludere konut teslimleri başladı. Konut teslimleri projenin müşavir firması olan BCT İnş. Mim. Müh. Müş. A.Ş. aracılığı ile gerçekleştirilecek. İşte Konut teslim programı..

Trendist Ataşehir Evleri teslimleri!

13 Katlı 3 kule ile 8 katlı 13 bloktan oluşan Trendist Ataşehir Evleri, 37.000 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Trendist Ataşehir Evleri teslimleri haberimizin içinde yer alıyor.

AquaCity teslimleri Haberi

AquaCity teslimleri

Rotayı Denizli'ye kıran Sinpaş, bin 800 konutluk yatırım için kolları sıvadı. 750 milyon ciro hedeflenen projedeki kumsalın kumu Malpler'den getirilecek. Sinpaş, Anadolu'daki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Ankara, Gaziantep ve Bursa'yı su temalı konut projeleriyle tanıştıran grup, şimdi de rotayı Denizli'ye çevirdi. Batı Ege Gayrimenkul firmasıyla bölgede bin 800 konut ve 25 bin metrekare ticari alan inşaatına başlayan şirket, AquaCity Denizli projesinden 750 milyon lira ciro bekliyor. Bu yıl 40'ncı yılını kutlayan Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, "Sanayi ve ihracatıyla öne çıkan Denizli'de, yatırımlara devam etmeyi planlıyoruz. Burası ayrıca önemli jeotermal enerji kaynakları ve termal sularıyla öne çıkıyor" dedi. 


5 BİN METREKARELİK KUMSAL 

Projeyi 210 bin metrekare arazi üzerinde geliştirdiklerini anlatan Batı Ege Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa...