21 / 05 / 2024

Ar Arslan Yapı İnşaat

Ar Arslan Yapı İnşaat

Ar Arslan Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Arda Arslan Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Ekim'de Üsküdar, Bahçelievler Mahallesi'nde kuruldu.

Yaşar Arslan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Yaşar Arslan kimdir? Yaşar Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yaşar Arslan Ne iş yapar? Yaşar Arslan Nereli?  İşte Yaşar Arslan'ın hayatına dair merak edilenler.

Arı Group Yapı Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arı Group Yapı Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Yavuz tarafından kuruldu.

Habip Arıkan kimdir?

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Habip Arıkan kimdir? İşte Habip Arıkan'ın biyografisi...

Habip Arıkan'dan Gelir Paylaşımlı İnşaat Sözleşmesi kitabı!

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan'ın 'Gelir Paylaşımlı İnşaat Sözleşmesi' kitabı çıktı.

Kepez'e 21 dükkanlık sahaf çarşısı inşa ediliyor!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçe halkına verdiği sahaf çarşısı sözünü tuttu. Dokuma Sanat Sokağı'na 21 dükkanın yer alacağı sahaf çarşısı yapılıyor. 

Çelik Arslan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Arslan Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Maltepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Arslan tarafından kuruldu.

Arslan Yapısal Tasarım Faaliyetleri Ve Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Yapısal Tasarım Faaliyetleri Ve Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Arslan tarafından kuruldu.

Çar Mar Yapı İnşaat Metal Hırdavat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Çar Mar Yapı İnşaat Metal Hırdavat Nakliyat Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yanık tarafından kuruldu.

Arıl Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıl Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Gül tarafından kuruldu.

Alipaşa Kapalı Çarşısı WhatsApp oylamasıyla yeniden açıldı!

Edirne'de koronavirüs önlemleri kapsamında 27 gündür kapalı olan tarihi Alipaşa Kapalı Çarşısı yapılan oylamayla yeniden açıldı.

Kılıçarslan Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçarslan Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Armut tarafından kuruldu. 

Edirne'de tarihi çarşılarda yapılan kira artışı mecliste!

Edirne'de Vakıflar Genel Müdürlüğü mülkiyetinde olan tarihi çarşılarda yapılan kira artışı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytıncıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ar Teknik Yapı Proje Arazi Geliştirme İnşat ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ar Teknik Yapı Proje Arazi Geliştirme İnşat ve Mimarlık Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Akan ve Şükrü Tolga Fırat tarafından kuruldu.

Ar Arslan Yapı İnşaat Haberi

Ar Arslan Yapı İnşaat

Ar Arslan Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Arda Arslan Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Ekim'de kuruldu.


Ar Arslan Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu şunlardır: Her türlü mühendislik ve mimarlık hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak, Konusu ile ilgili şehir ve imar planları hazırlamak ve uygulamalarını yapmak, Her türlü dekorasyon, iç mimari hizmetleri vermek bunlarla ilgili imalat yapmak ve yaptırmak, Tamirat, tadilat ve restorasyon hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak, Yurt içi ve yurt dışında kamu ve özel teşebbüslerin ihale ve taahhütlerine iştirak etmek, çelik, beton, kargir, ahşap, prefabrik her türlü inşaat işleri, yollar, köprüler, limanlar, barajlar, kanallar yapmak, Konusu ile ilgili demir, çimento, kereste, saç, tuğla,...