29 / 04 / 2024

Çelik Arslan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!


Çelik Arslan Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Maltepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Arslan tarafından kuruldu.



Çelik Arslan Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Maltepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Arslan tarafından kuruldu.

Çelik Arslan Yapı Denetim Limited Şirketi konusu:
-Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: Can ve mal güvenliğini teminen imar planına, fen, sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimi yapmaktır. Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ve ilgili yasaların amir hükümlerine aynen uyar. Şirket bu amacını gerçekleştirmek için aşağıda belirtilen iş ve işlemleri yapabilir. 1. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir bunlar üzerin de ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerin de irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat irtifakı kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi ifraz tevhid taksim parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarımları gerçekleştirebilir. 2. Şirketin işleri için iç ve dış piyasalardan uzun orta ve kısa vadeli istikrazlar akdetmek emval ve kefalet kredileri açık krediler temin etmek. 3. Şirket amacını gerçekleştirmek için gerekli her türlü laboratuvar depolar idare ve hizmet binaları ve buna mümasil tesislerin kurulması bizzat inşa etmek kiraya almak devir ve ferağ etmek üzerin de her türlü aynı ve şahsi tasarrufta bulunmak. 4. Şirket amacı ile ilgili olarak şirketin ve üçüncü şahısların borç Alımı ve alacaklarını temin için ipotek rehin kefalet ve diğer teminatları vermek ipotek rehin kefalet ve diğer teminatları almak. 5. Şirket işleri için gerekli taşıtları iktisap etmek devretmek ve bunlar üzerinde ayni ve şahsi tasarruflarda bulunmak. 6. Şirketin amacı ile ilgili olarak marka patent ihtira beratı model resim bröve ticaret unvanlarını iktisap etmek devir ve ferağ etmek ve bunlar üzerinde lisans anlaşmaları yapmak. 7. İştigal konularına giren devletçe çıkarılacak tahvilleri satın almak aracılık yapmamak şartı ile satmak. 8. Şirketin faaliyet konularına giren işleri yapan hakiki ve hükmi şahıslarla şirket teşkili ortak girişimlerde bulunmak amacına uygun işletmelere iştirak etmek ve iştirakleri devir ve ferağ etmek. 9. Konusu ile ilgili devletin bütün daire ve Kurumlarında Belediyelerde Kamu iktisadi teşebbüslerinde ve özel sektörde açılacak ihalelere katılmak pey sürmek teklif vermek gerekli teminatları yatırmak gerekli kanuni formaliteleri ifa etmek.


Geri Dön