15 / 05 / 2024

Çelik Arslan Yapı Denetim iletişim

Çelik Arslan Yapı Denetim iletişim

Çelik Arslan Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Maltepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Arslan tarafından kuruldu.

Bakan Özhaseki'den çelik ev vurgusu! 9 büyüklüğünde deprem olsa bile yıkılmayacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde çelikten köy evlerinin yapılmasının bilim insanları tarafından önerildiğini belirterek 100 bine yakın çelik ev yapılacağını ve  9 büyüklüğünde deprem bile olsa yıkılmayacak evler olacağını açıkladı. 

Çelik ev nedir? Çelik ev yapılarının avantajları neler?

Son zamanlarda oldukça popüler olan çelik ev teriminin anlamı ve özellikleri merak ediliyor. Peki, Çelik ev vedir? Çelik ev yapılarının avantajları neler? İşte detaylar...

Çelik evlerin ömrü ne kadardır? Çelik ev yapımı kaç gün sürer?

Çelikler evler tıpkı konteyner ve prefabrik evler gibi gündemde yer alan konulardan biridir. Çelik ev almayı düşünen kişilerin kafasında pek çok konu vardır. İşte bu konuda araştırılan detaylar!

Yapı Kredi mobil müşterilerine özel Arçelik Telve’lerde yüzde 40 indirim!

Arçelik ile Yapı Kredi Bankası işbirliğinin kazananı kahve sevenler oldu. Arçelik’in internet sitesindeki kampanyada Yapı Kredi mobil’de yeni müşteri olanları Arçelik Telve kahve makinelerinde tüm indirimlere ek yüzde 40 indirim bekliyor.

Çelik Home Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Home Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Tuğrul Özfidan tarafından kuruldu.

Konçelik Ekolojik Yapı Sistemler Limited Şirketi kuruldu!

Konçelik Ekolojik Yapı Sistemler Limited Şirketi Silivri’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Önder Harmankaya ve Beyazıt Biter tarafından kuruldu.

Bingöl'de depremzedeler için çelik konutlar inşa ediliyor!

Bingöl'de geçtiğimiz sene yaşanan 5.7 şiddetindeki depremde, Erzurum'un Çat ilçesinde 45 mahalle, 33 mezrada konutlar ve ahırlar yıkıldı. Şimdi depremzedelere Sibirya soğuklarına dayanıklı çelik konutlar yapılıyor.

By Çelik Plan Yapı İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu! 

By Çelik Plan Yapı İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çelik tarafından kuruldu.

Çelik Arslan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Arslan Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Maltepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Arslan tarafından kuruldu.

Arslan Yapısal Tasarım Faaliyetleri Ve Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Yapısal Tasarım Faaliyetleri Ve Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Arslan tarafından kuruldu.

Kılıçarslan Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçarslan Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Armut tarafından kuruldu. 

Esem Demir Çelik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esem Demir Çelik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Yegen tarafından kuruldu. 

MMK Spor Çelik Metal Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MMK Spor Çelik Metal Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Keçeli tarafından kuruldu.

Çelik Arslan Yapı Denetim iletişim Haberi

Çelik Arslan Yapı Denetim iletişim

Çelik Arslan Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Maltepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Arslan tarafından kuruldu.

Çelik Arslan Yapı Denetim Limited Şirketi konusu:
-Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: Can ve mal güvenliğini teminen imar planına, fen, sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimi yapmaktır. Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ve ilgili yasaların amir hükümlerine aynen uyar. Şirket bu amacını gerçekleştirmek için aşağıda belirtilen iş ve işlemleri yapabilir. 1. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir bunlar üzerin de ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerin de irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat irtifakı kat mülkiyeti...