29 / 04 / 2024

İdealist Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

İdealist Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

İdealist Yapı Denetim Limited Şirketi, Volkan Arslan, Meltem Ayşegül Cıvaoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Eylül'de Maltepe, İdealtepe Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı'nda kuruldu.



İdealist Yapı Denetim Limited Şirketi, Volkan Arslan, Meltem Ayşegül Cıvaoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Eylül'de kuruldu.


İdealist Yapı Denetim Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amacı ; Can ve mal güvenliğini teminen , imar planına , fen , sanat ve sağlık kurallarına , standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimi yapmaktır. Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ve ilgili yasaların amir hükümlerine aynen uyar. Şirket bu amacını gerçekleştirmek için ; 1.Şirketin ihtiyacının gerektirdiği her nevi gayrimenkulü satın alır , kiralar ve inşa eder. İhtiyaç fazlası olanlardan satar. Aldığı ve sattığı gayrimenkuller üzerine lehte ve aleyhte ayni haklar tesis edebilir ve kaldırabilir. 2.Şirket faaliyetinin yürütülmesi için gerekli araç gereç ve nakil vasıtalarını satın alabilir veya kiralayabilir. İhtiyaç fazlası olanlardan satar. Aldığı ve sattığı vasıtalar üzerine lehte ve aleyhte ipotekler tesis edebilir veya kaldırabilir. 3.Şirket ihtiyacını karşılamak üzere her nevi kredi anlaşmaları yapar .Bunlar için menkul veya gayrimenkullerini teminat gösterebilir veya 3ncü kişilerin kefalet teminatlarını kabul eder. 4.Şirket çalışma konusu ile ilgili ticari marka , model , patent ,ihtira beratı v.s. haklar ve imtiyazları iktisap edebilir. Bunlar üzerinde her türlü tasarrufta bulunabilir.



Geri Dön