16 / 05 / 2024

Volkan Arslan

Volkan Arslan

İdealist Yapı Denetim Limited Şirketi, Volkan Arslan, Meltem Ayşegül Cıvaoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Eylül'de Maltepe, İdealtepe Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı'nda kuruldu.

Arslanlar2022 Makina İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslanlar2022 Makina İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Kimya Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Volkan Arslan tarafından kuruldu.

Volars Mühendislik Ve Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Volars Mühendislik Ve Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Arslan tarafından kuruldu.

Bakan Arslan'dan Tendürek'e tünel müjdesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Tendürek'e tünel müjdesi verdi.

Ahmet Arslan: Batı'da ne varsa Doğu'da da o olsun!

"Batı'da ne varsa Doğu'da da o olsun" diyen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan'ı Ahmet Arslan, "Batıda talep var dolayısıyla arz oluşturalım, Doğu'da talep yoksa da biz arzı oluşturalım." şeklinde konuştu.

Bakan Arslan'dan Doğu Karadeniz'e tren müjdesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Doğu Karadeniz'e tren müjdesi verdi.

Gaziantep Ersin Arslan Devlet Hastanesi yıkılacak!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne 1960 yılından beri hizmet veren Gaziantep'teki Ersin Arslan Devlet Hastanesi yıkılacak. 2017 yılının son aylarında yıkılması öngörülen hastanenin Hürriyet, İnönü ve Özdemirbey caddelerindeki trafik yoğunluğunu rahatlatması bekleniyor.

Ahmet Arslan: Altyapı yatırımları gelişme için şart!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Türkiye'nin ekonomik kalkınmasını sürdürdüğünü, altyapı yatırımlarının ekonomik gelişmenin sağlıklı olabilmesi için şart olduğunu belirtti.

Ahmet Arslan: Büyümenin anahtarı inşaat!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Ankara'da gerçekleştirilen Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası'nın (İNTES) 26'ncı Genel Kurul Toplantısına katıldı.

Nuri Arslan: Nazilli'de yatırımın önünde arsa engeli var!

Nazilli Ticaret Odası (NTO) Başkanı Nuri Arslan, Nazilli'ye yatırımcı gelmesinin önündeki en büyük engelin uygun arsa bulunamaması olduğunu söyledi.

Gülcan Arslan ve Metin Anter evleri için alışveriş yaptı!

Aynı evde yaşamaya karar veren Gülcan Arslan ve sevgilisi Metin Anter yeni evleri için Akmerkez'de alışveriş yaptı.

Ahmet Arslan'dan Lapseki Yat Limanı projesine destek!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Lapseki'ye yapılacak yat limanı projesine destek vereceğini açıkladı. Arslan yat limanının en kısa sürede çalışmalarının başlayacağını söyledi.

Ulaştırma Bakanı Arslan, Çanakkale Köprüsü'nün çalışmalarını inceledi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Çanakkale Köprüsü'nün çalışmalarını inceledi.

Ahmet Arslan'dan 3. Havalimanı finansörü açıklaması!

Hollandalı firma 3. Havalimanı finansmanından çekildi iddialarına Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yanıt verdi. Bakan Arslan; 'Tek firmanın çekilmesi projeyi etkilemez.' dedi.

Volkan Arslan Haberi

Volkan Arslan

İdealist Yapı Denetim Limited Şirketi, Volkan Arslan, Meltem Ayşegül Cıvaoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Eylül'de kuruldu.


İdealist Yapı Denetim Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amacı ; Can ve mal güvenliğini teminen , imar planına , fen , sanat ve sağlık kurallarına , standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimi yapmaktır. Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ve ilgili yasaların amir hükümlerine aynen uyar. Şirket bu amacını gerçekleştirmek için ; 1.Şirketin ihtiyacının gerektirdiği her nevi gayrimenkulü satın alır , kiralar ve inşa eder. İhtiyaç fazlası olanlardan satar. Aldığı ve sattığı gayrimenkuller üzerine lehte ve aleyhte ayni haklar tesis edebilir ve kaldırabilir. 2.Şirket faaliyetinin yürütülmesi için gerekli araç gereç ve nakil vasıtalarını satın alabilir veya kiralayabilir....