09 / 05 / 2024

Ar Me Dem İnşaat nerede

Ar Me Dem İnşaat nerede

Ar Me Dem İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Demir tarafından kuruldu. 

Milyonlarca çalışan şok olacak! Kıdem tazminatında flaş gelişme! Çok ciddi problemler var...

Katıldığı bir programda ekonomi gündemine yönelik önemli değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz, kıdem tazminatı konusunda şok açıklamalarda bulundu. Kıdem tazminatında flaş gelişme...

Arçelik’te dikkat çeken büyüme! Lider beyaz eşya markası Arçelik, Whirlpool'un Avrupa iştiraklerini bünyesine katıyor

Beyaz eşyada lider markalardan olan Arçelik, büyüme yolculuğunda bir adım daha atıyor. Şirket, dünyanın önde gelen ev aletleri üreticilerinden olan Whirlpool ile Avrupa’daki üretim, satış ve pazarlama iştiraklerini bünyesine katmak üzere anlaşmaya vardı.

KOSGEB’in Ar-Ge ve inovasyon projelerinin ticarileşme oranı yüzde 50'nin altında!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yayınlamış olduğu bir çalışmada KOSGEB’in desteklediği Ar-Ge ve inovasyon projelerinin ticarileşme oranının yüzde 50'nin altında olduğu belirlendi.

Kayseri Kazancılar Çarşısı yeni ve modern bir görünüme kavuşacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu Kazancılar Çarşı’nda gerçekleştirilecek projeleri anlattı. Yapılacak çalışmalarla, çarşı yeni ve modern bir görünüme kavuşacak.

Çaycuma Arasta Çarşısı için sözleşme imzalandı!

Çaycuma’ya 1 milyon 150 bin lira bedelli "Arasta Çarşısı" inşası için Çaycuma Belediyesi ile BAKKA arasında sözleşme yapıldı. 

Ar Me Dem İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ar Me Dem İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Demir tarafından kuruldu. 

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap sözleşme dönemi!

Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap konut Projesi’nde yer alan konutların sözleşme imzalama işlemleri için son gün bugün olarak belirlendi.

Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap sözleşme tarihleri!

Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap'ta yer alan 438 adet konutun sözleşme imzalama işlemleri 5 Temmuz-28 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Nizip İçme Suyu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Nizip’e yaptırılan 7 bin 500 tonluk içme suyu deposu ve arıtma tesisinin inşaatı tamamlandı. Tesis Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katıldığı törenle açıldı.

Manisa Kıranşeyh İçme Suyu Arıtma Tesisi yükseliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, sondaj kuyusu açtıktan sonra ihtiyaç duyulan noktalara içme suyu arıtma tesisleri inşa ederek vatandaşlara ulaşan suyun kalitesini artırıyor.

Karaağaçlı'ya içme suyu arıtma tesisi yapılıyor!

anisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Şehzadeler ilçesinin Karaağaçlı Mahallesinde inşa ettiği içme suyu arıtma tesisinde çalışmalar hızla sürüyor.

Manisa Selendi’ye içme suyu arıtma tesisleri geliyor!

İçme suyu arıtma tesisleri ile vatandaşlara ulaşan suyun kalitesini daha da artıran Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Selendi’de yapılacak tesisler için düğmeye bastı.

Trabzon'da içme suyu tesisi arıtma tesisi inşaatı başladı!

TİSKİ, Ortahisar ilçesinin Ağıllı Mahallesi sınırları içerisinde, Karakaya Grup İçme Suyunun tümüne hizmet edecek şekilde, saniyede 200 litre/su kapasiteli içme suyu arıtma tesisi inşaatına başladı.

Ar Me Dem İnşaat nerede Haberi

Ar Me Dem İnşaat nerede

Ar Me Dem İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Demir tarafından kuruldu. 

Ar Me Dem İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:  Ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Ar Me Dem İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Karadolap Mah.Gaziosmanpaşa Cad.No:120 E...