07 / 07 / 2024

Ar Zemin Malzemeleri adres 

Ar Zemin Malzemeleri adres 

Ar Zemin Malzemeleri İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedel ile Saliha Şentürk tarafından kuruldu.

ŞOK 15 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Bu çarşamba ŞOK'a kamp ve piknik malzemeleri geliyor...

ŞOK 15 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. ŞOK’ta bu çarşamba günü birçok aktüel üründe indirim var. Orcamp kamp ve piknik setlerinden erkek ve kadın şortuna, Finish Quantum bulaşık makinesi kapsülü ile klimalara kadar birçok üründe fırsatlar sizleri bekliyor.

Ak Ar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Ar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Biltekin tarafından kuruldu.

Fubien İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fubien İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yaşar Marmara tarafından kuruldu.

Arv Hafriyat Nakliye İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Arv Hafriyat Nakliye İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Tuzla'da 450 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yaşar Marmara tarafından kuruldu.

Efendioğlu İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Emlak İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. kuruldu! 

Efendioğlu İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Emlak İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yağar tarafından kuruldu.

Açarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Profil Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Profil Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Açar tarafından kuruldu.

Anka Altyapı Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Altyapı Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüsrüf Yaşar tarafından kuruldu.

Kapalıçarşı, İstanbul depremine hazırlanıyor! Zemin sıvılaşmasına müdahale edildi: Restorasyon bu yıl bitecek! 

Kapalıçarşı'da yaklaşık üç senedir süren restorasyon çalışmalarında sona geliniyor. Kapalıçarşı, deprem riskine karşı da güçlendiriliyor. 

Southern İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Elektrik Ürünleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Southern İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Elektrik Ürünleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Büyükkızılağaç tarafından kuruldu.

Kar döndü! Sürücüler kış lastiği arıyor! Koçtaş oto malzemeleri ne kadar? İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi…

Kar yağışının yurdun bir bölümünü sarmasıyla birlikte sürücüler uygun fiyata kış lastiği araştırması yapıyor. Koçtaş’ta oto malzemeleri ne kadar? İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi…

Empıre Group İnşaat Ve Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Empıre Group İnşaat Ve Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdıntch Arıf Moustafa ve Pavlına Mıtkova Moustafa ortaklığında kuruldu.

Lando İnşaat Malzemeleri Zemin Kaplama Hırdavat Orman Ürünleri Kimyevi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lando İnşaat Malzemeleri Zemin Kaplama Hırdavat Orman Ürünleri Kimyevi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Nurettin Esen tarafından kuruldu.

BİM, okul malzemeleri ne zaman gelecek? ŞOK, A101, BİM okul malzemeleri geldi mi?

BİM, okul malzemeleri ne zaman gelecek? ŞOK, A101, BİM okul malzemeleri geldi mi? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Ar Zemin Malzemeleri adres  Haberi

Ar Zemin Malzemeleri adres 

Ar Zemin Malzemeleri İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedel ile Saliha Şentürk tarafından kuruldu.

Ar Zemin Malzemeleri İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü dokuma, kaymaz tabanlı, kaplamalı, el dokusu ve makine dokusu halı imalatı yapmak ve yaptırmak. b. Pamuk, yün, ipek, keten, kıl, suni ve sentetik elyaf ve bunların karışımından ve diğer maddelerden elde edilen ip ve ipliklerden el ve makine dokuması halı, kilim ve seccadelerin imalatı, toptan alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. c. Halı, kilim üretiminde kullanılacak her türlü makine, tezgah ve yedek aksamı alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. d. Bina ve diğer yapıların içi veya dışında yer ve duvar kaplama faaliyetleri ile başka yerde sınıflandırılmamış...