04 / 05 / 2024

Ara Güler Müzesi

Ara Güler Müzesi

Ara Güler’in doğduğu, büyüdüğü ve aynı zamanda bir dönem çalışma alanı olarak kullandığı Beyoğlu’ndaki bina Türkiye’de uluslararası niteliğe sahip ilk fotoğraf müzesine dönüştürülecek.

Ara Güler Fotoğrafçılık Vakfı'ndan son müzesi de kurulacak!

Ara Güler Müzesi'ni kurmayı da hedefleyen Ara Güler Fotoğrafçılık Vakfı, 12 Eylül'de Beyoğlu'ndaki Fransız Sarayı'nda düzenlenecek toplantıyla tanıtılacak

Asgari ücrete bu sene ara zam olacak mı? Son dakika açıklaması geldi: Bütçeler buna göre hazırlandı!

Merkez Bankası'nın "sıkılaşma" adımları hakkında konuşan İTO Başkanı Avdagiç, asgari ücrette ara zam konusunu da değerlendirdi ve tüm iş dünyasının bütçelerini buna göre yaptığının altını çizdi. Peki asgari ücrete bu sene ara zam olacak mı? İşte o açıklama..

Temur Kardeşler Müteahhitlik İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temur Kardeşler Müteahhitlik İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Temur tarafından kuruldu.

Ara Gökköy Tarım Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Ara Gökköy Tarım Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mert Van, Baray Işık ve Mert Aksoylu ortaklığında kuruldu.

2023 asgari ücrette ara zam depremi! Gören herkes buz kesti! Asgari ücrette ara zam olacak mı? Şimdi siz de bakın!

Asgari ücrete ara zam yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor. 2023 asgari ücrette ara zam depremi! Gören herkes buz kesti! Asgari ücrette ara zam olacak mı? Şimdi siz de bakın!

Şeyma Şehirli: Artan göçler konut satışlarını yükseltiyor!

Nüfus artışının, nüfusun yaş dağılımının, cinsiyet, medeni durum, eğitim durumun konut talebini etkilediğini söyleyen EVA Gayrimenkul Değerleme Araştırma ve Raporlama Müdürü Şeyma Şehirli, ''Hane halkının küçülmesi ve artan göçler konut satışlarını yükseltiyor'' diye konuştu.

ETİ Şehir ve Göç Müzesi ne zaman açılacak?

ETİ Şehir ve Göç Müzesi'nin açılış tarihi meclis gündemine taşındı. CHP'li Süllü, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Teröristlerin yıktığı Ziya Gökalp Müzesi küllerinden doğdu!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 5 yıl önce PKK'lı teröristler tarafından yakılan ve yıkılan Ziya Gökalp Müzesi, restorasyon ve teşhir çalışmaları sonrasında yeniden ziyaretçilere açıldı. 

Antalya Kent Müzesi Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ilk tamamlanacak projeler arasında gösterdiği Antalya Kent Müzesi Kompleksi’nde çalışmalar yeniden başladı. 

Adıyaman Panorama ve Arkeoloji Müzesi'nin inşaatı TBMM gündeminde!

Adıyaman Panorama ve Arkeoloji Müzesi'nin inşaatının ne zaman biteceği ve bölgedeki tarihi eserler için Bakanlık tarafından yapılan çalışmalar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kahramanmaraş Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Keleşler Mühendislik İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleşler Mühendislik İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Keleş tarafından kuruldu. 

Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanarak iç döşeme çalışmaları devam eden Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi'nde sona gelindi.

Teröristlerin yıktığı Ziya Gökalp Müzesi yeniden ayağa ayakta!

Diyarbakır'da düzenlenen izinsiz gösterilerde PKK'lı teröristlerce yakılan ve kullanılamaz hale getirilen Ziya Gökalp Müzesi, yeniden ayağa kaldırıldı. 

Ara Güler Müzesi Haberi

Ara Güler Müzesi

“Tek isteğim Ara Güler Müzesi’nin kurulması” diyen usta sanatçının hayalini Doğuş Grubu gerçekleştirdi. Doğuş Grubu’nun desteğiyle kurulacak olan Türkiye’nin ilk uluslararası niteliğe sahip fotoğraf müzesinde, Güler’in sanat hayatını yansıtan bütün eserleri sergilenecek.


GELECEK NESİL GÖRSÜN


Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk’in ve Doğuş Grubu CEO’su Hüsnü Akhan’ın da katıldığı imza töreni sonrasında bir açıklama yapan Şahenk, kurulacak müze ile Ara Güler’in tüm eserlerini koruma altına alarak sanatını gelecek nesillerle buluşturmayı hedeflediklerini belirtti. 


Star



Haber Milliyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Doğuş Grubu desteğiyle kurulacak olan Türkiye’nin ilk uluslararası niteliğe sahip fotoğraf müzesinde, Ara Güler’in sanatını, sanatçı kimliğini ve sanat hayatını yansıtan tüm eserleri ve birikimleri sergilenecek.


İşbirliği kapsamında, dünyaca ünlü bir küratör ve sanat ekibiyle birlikte Ara Güler’in sanatını, sanatçı kimliğini ve hayatını yansıtan...