06 / 05 / 2024

Arabıan Gulf Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi

Arabıan Gulf Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi

Arabıan Gulf Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Essa Almasrı tarafından 1 milyon TL sermaye ile 2 Eylül 'de Esenyurt, Akevler Mahallesi, 1069.Sokak' ta kuruldu.

Çırağan Villaları Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Villaları Turizm Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Zahide Çırak tarafından kuruldu.

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tandoğan tarafından kuruldu.

Gulf Country Turizm Ve Restoran İşletmeleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Gulf Country Turizm Ve Restoran İşletmeleri Anonim Şirketi dün Bahçelievler’de Şeyda Teybıyık tarafından kuruldu.

Arab İnterface Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arab İnterface Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da Mehmet Yıldı tarafından kuruldu.

Hsdoğan Gıda Nakliye İnşaat Turizm Besicilik Sanayi Ve  Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Hsdoğan Gıda Nakliye İnşaat Turizm Besicilik Sanayi Ve  Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Hsdoğan Gıda Nakliye İnşaat Turizm Besicilik Sanayi Ve  Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Esenler’de yapıldı

Arıan Persıa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Arıan Persıa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aıan Farajıshıvyarı tarafından kuruldu.

Anıl Agro Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıl Agro Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Anıl    Okul tarafından kuruldu.

Ütopya Turizm İnşaat'ın 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 16 Aralık'ta!

Ütopya Turizm İnşaat'ın gündem maddelerini görüşmek üzere 16 Aralık 2020 Çarşamba Günü Saat 11.00'da 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının, Çankaya Mah. Çankaya Cad. No: 28 /5 Çankaya / ANKARA adresinde bulunan Şirketimiz merkezinde yapılmasına karar verildi. 

An Offıce Mimarlık Danışmanlık İnşaat Taahhüdü Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

An Offıce Mimarlık Danışmanlık İnşaat Taahhüdü Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Anıl Biçer tarafından kuruldu.

Metin Erdoğan Gayrimenkul Emlak Danışmanlık İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metin Erdoğan Gayrimenkul Emlak Danışmanlık İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Erdoğan tarafından kuruldu.

Utopya Turizm İnşaat'ın olağanüstü genel kurul toplantısı tescillendi!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret'in 14 Ocak'ta gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurul toplantısı tescillendi...

Gulf Travel Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi kuruldu!

Gulf Travel Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdolrahman Falamarzı ve Parvız Musayev ortaklığında kuruldu. 

Rowad Al Arab Turizm Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi     kuruldu!

Rowad Al Arab Turizm Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mouaz Shehadeh tarafından kuruldu. 

Arabıan Gulf Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Haberi

Arabıan Gulf Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi

Arabıan Gulf Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Essa Almasrı tarafından 1 milyon TL sermaye ile 2 Eylül'de Esenyurt, Akevler Mahallesi'nde kuruldu.


Arabıan Gulf Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...