02 / 05 / 2024

arabük haddehaneleri şehir dışınamı taşınacak

arabük haddehaneleri şehir dışınamı taşınacak

Karabük Haddeciler Derneği Başkanı Nazım Çapraz, haddehanelerin şehir dışına çıkması için haddehane sahiplerine yazılar yazdıklarını ve 10 civarında hadde hanenin OSB alanında yer aldığını söyledi...

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ son başvuru günü!

Kura çekilişi 23 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan TOKİ Kayaşehir Kayabaşı 2. Etap'ta başvuru bedeli olarak 2 bin TL ödeniyor. İşte Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ son başvuru günü...

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları!

Daire teslimlerinin sözleşme tarihinden itibaren 36 ay içerisinde gerçekleşeceği TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları 25 Mayıs Pazartesi günü başlayacak. Projede 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunulacak.

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri fiyatları!

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri fiyatları 85 bin 587 TL'den başlıyor. Kura çekilişi 23 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek olan projede 534 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap'ta 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan daireler satışa sunuluyor. Projede 8 bin 559 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuru bedeli ne kadar?

Kayabaşı 2. Etap Kırşehir TOKİ başvuru şartları!

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları 25 Mayıs 2015 tarihi itibariyle başlayacak. Projede 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunulacak. İşte Kayabaşı 2. Etap Kırşehir TOKİ başvuru şartları...

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri!

Kırşehir Kayabaşı 2. Etap TOKİ Evleri fiyatları 85 bin 587 TL'den başlıyor. Başvuruları Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin yürüteceği projede 534,92 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları ne zaman?

Ödeme koşulları kapsamında 120 ay vade imkanı sunan TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap'ta başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. Peki TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap'ta 534 TL taksitle!

Toplam 131 konutun kurayla satışa sunulduğu TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap'ta 534 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Projede 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan daireler bulunuyor.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap'ta 131 konut satıyor!

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap'ta 131 konut satıyor. Daire fiyatları 85 bin 587 TL'den başlangıç gösteren projede başvuru bedeli olarak 2 bin TL ödeniyor.

Kırşehir Bağbaşı Kentsel Dönüşüm TOKİ konutlarının ikinci etap kuraları çekilecek!

Kırşehir'de 2009 yılında başlatılan 2 bin 712 konutluk 'Bağbaşı Kentsel Dönüşüm' projesi için TOKİ Toplu konutlarının ikinci etap kura çekimleri yapılacak.

Kırşehir SGK binası yıkılacak!

Kırşehir SGK Müdürü Fırat, Medrese Mahallesinde 1994 yılında yapılan ve depreme dayanıksız olduğu gerekçesi ile yıkılacak Sosyal Güvenlik Kurumu Binası yerine yeni bina yapılacağını söyledi.

Kırşehir SB Çelik Flotasyon Tesisi Kapasite Artışı halk toplantısı 28 Nisan'da!

Kırşehir Merkez ilçesinde SB Çelik Madencilik İnşaat Nakliye Paz. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Feldispat-Nefelin Siyenit-Vollastonit Ocağı ve Kırma-Eleme Zenginleştirme (Flotasyon) Tesisi Kapasite Artışı halk toplantısı 28 Nisan'da yapılacak.

TOKİ Kırşehir Akpınar 2. Etap başvuruları bugün son!

TOKİ Kırşehir Akpınar 2. Etap başvuruları bugün son. Ödeme planı kapsamında 180 aya varan vade imkanı sağlayan projede 2+1 olarak dizayn edilen daireler açık satışa sunuluyor.

arabük haddehaneleri şehir dışınamı taşınacak Haberi

arabük haddehaneleri şehir dışınamı taşınacak


Karabük Haddeciler Derneği Başkanı Nazım Çapraz, haddehanelerin şehir dışına çıkması için haddehane sahiplerine yazılar yazdıklarını ve 10 civarında haddehanenin OSB alanında yer aldığını söyledi.


OSB alanında yapılan ikinci büyüme alan için müracaat edenlerin olduğunu ve 10 civarında haddehane sahiplerinin başvuruda bulunduğunu söyleyen Çapraz, Filyos limanı ile haddehanelerin kendiliğinden 1.5 yıl içinde OSB’ye taşınacağını belirtti.


Şehir içindeki haddehaneler kendilerini idame ettirmek için artık OSB bölgesine geçmek zorunda olduğunu ifade eden Nazım Çapraz, “ Haddehaneciler artık şehir içinde daraldı. Yolundan gürültüsünden şehir merkezini rahatsız etmeye başladı. Bu uzun yıllardır tartışılıyor. Ülkede eskiden beri istemezdük adeti vardı. İstemezdük artık yavaş yavaş kalkıyor. Sanayileşme olmayınca kalkınma olmuyor, kalkınma olmayınca karın doymuyor. Karabük çok sıkıntılı dönemlerden geçti. Demir çelik kurulması ile bir ataya geçen Karabük yıllardır...