15 / 05 / 2024

Arafat Eskin

Arafat Eskin

Varnes Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Arafat Eskin ve Burak Özkan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Mart'ta Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Totamtotut Immıgratıon Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Totamtotut Immıgratıon Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Danııl Eskin ve Danııl Shaulov ortaklığında kuruldu.

Gürbay Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Gürbay Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arafat Gürbüz ve Bünyamin İshaık Aydoğan ortaklığında kuruldu.

Kaft İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaft İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Arafat, Hakan Kantarc, Volkan Arafat  tarafından kuruldu.

Mrn Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Mrn Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine Şevin Eskin tarafından kuruldu.

Öz Ka Arafat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ka Arafat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mine Kaya tarafından kuruldu.

Mesaken Emlak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Mesaken Emlak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Arafat Alhan tarafından açıldı.

Future For Investment Yatırım ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Future For Investment Yatırım ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıyad Ahmad A Almasharqah ve Osama M.S Arafat ortaklığıyla kuruldu. 

İsrail askerleri Filistinliler'in evlerini yıkıyor!

İşgalci İsrail askerleri, Filistinli tutuklu Arafat İrfaiyye'nin Batı Şeria'nın güneyindeki el-Halil kentinde bulunan evini yıktı.

İsrail mahkemesinden Arafat'ın arsasına geçici ipotek!

Eski Filistin Devlet Başkanı Yasir Arafat'ın da mirasçıları arasında yer aldığı arsa, İsrail mahkemesinin kararıyla geçici olarak ipotek altına alındı...

Ecir Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecir Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile M.Rezk Mohamed Gomaa Elhabashı, H.Arafat Mohamed Abouelnaga, R. AbdelrahmanSayed Ahmed Attıa ve M. Abdelmonem Salem Awadalla ortaklığında kuruldu. 

Uzmanlar Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzmanlar Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Yücel Kucak, Erkan Bayar, Halil Yerli ve İbrahim Halil Eskin ortaklığında kuruldu. 

Think Archıtects Proje Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Think Archıtects Proje Danışmanlık Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Faruk Argün ve Muhammet Sıddık Eskin ortaklığında kuruldu. 

Manisa Eskin Köprüsü hizmete açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi ilçesi Eskin Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Eskin Köprüsü, vatandaşlardan tam not aldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi yönetim kadroları, Eskin Köprüsü’ne giderek incelemelerde bulundu.

Arafat Eskin Haberi

Arafat Eskin

Varnes Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Arafat Eskin ve Burak Özkan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Mart'ta Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu. 


Varnes Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) Her türlü sanayi yapıları, fabrika binaları, atölyeler, depo, özel antrepo, çelik inşaat, bilumum prefabrik tesisatı yapımı ile montaj işleri yapmak; Sanayi, Enerji, Telekomünikasyon tesisleri, baraj ve göletler, okul, konut, hastane, sportif amaçlı tesisler, yol, su ve enerji şebekelerinin yapımı ile ilgili her türlü inşaat ve taahhüt işlerini yapmak, gerektiğinde yurt içi ve yurt dışı kamu ve özel kuruluşlarla, kamu kuruluşların inşaat, tesisat, bakım-onarım ve konusu ile ilgili ihalelere katılmak, taahhüt ve yükümlülük altına girmek, işi fiilen...