04 / 05 / 2024

araklı afer konutları son durum

araklı afer konutları son durum

Trabzon Araklı Çamlıktepe Mahallesi'nde, 18 Haziran 2019 tarihinde meydana gelen, 8 kişinin yaşamını yitirdiği 2 kişinin de kaybolduğu selden sonra bölgede yapımına başlanan konutların inşaat çalışmaları devam ediyor.

TOKİ Trabzon Araklı 3. Etap Konutları Ocak 2022'de teslim edilecek!

2020 senesinde Trabzon Araklı ilçesi Özgen mahallesinde inşaatına başlanan 278 konut ve 1 adet ticaret merkezi projesinin yapımı tamamlandı.

Trabzon Araklı'da afetzedeler için 278 konut inşa ediliyor!

Trabzon Araklı'da sel felaketi nedeniyle evlerini kaybeden vatandaşlar için inşa edilen konutları Ekim ayında hak sahiplerine teslim edilecek. 

Trabzon Araklı'da afetzedeler için inşa edilen konutlar yükseliyor!

Trabzon Araklı Çamlıktepe Mahallesi'nde, 18 Haziran 2019 tarihinde meydana gelen, 8 kişinin yaşamını yitirdiği 2 kişinin de kaybolduğu selden sonra bölgede yapımına başlanan konutların inşaat çalışmaları devam ediyor.

Trabzon Araklı'da inşa edilen 280 konut 2021'de tamamlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Trabzon'un Araklı ilçesinde geçen sene meydana gelen sel felaketinden sonra afetten etkilenen vatandaşlar için inşasına başlanan 280 konutluk projenin, kuralarının bu ay sonuna kadar çekileceğini ve konutların 2021'de tamamlanacağını söyledi...

Trabzon Araklı'da TOKİ toplantısı gerçekleşti!

Trabzon Araklı'da bulunan TOKİ 1. Etap Toplu Konutları Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Araklı Belediyesi Meclis Salonunda toplantı gerçekleştirildi. TOKİ'de geçtiğimiz günlerde yaşanan sorunlar masaya yatırıldı.

TOKİ Trabzon Araklı Konutları kente kazandırıldı!

Trabzon Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Belediye encümenleri Mustafa Akgün, Selahattin Karabela ve Araklı Belediyesi daire amirleri ile birlikte Araklı'ya TOKİ işbirliği ile yapılmakta olan Afet Konutları incelendi.

TOKİ Trabzon Araklı Konutları'nın 2. Etap çalışmaları başladı!

Trabzon Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi'nin projeleri arasında yer alan TOKİ konutları kapsamında 1. etap tamamlanıp hak sahiplerine teslim edilmişti. Çebi devreye girerek ikinci etap çalışmalarını başlattı.

TOKİ Trabzon Araklı ve Dernekpazarı'nda toplam 146 konut yaptırıyor!

TOKİ Trabzon Araklı ilçesinde 118 adet konut, Dernekpazarı ilçesi Zincirlitaş Köyü Merkez Mahallesi 28 adet afet konutları ile altyapı ve çevre düzenlemesi yaptıracak.

Tüm konutlarını satan Ferdi Tayfur yeni konutlar yapacak

Memleketi Adana'da yaptırdığı 50 konutun tamamını satan Ferdi Tayfur, yeni konutlar için de harekete geçti.

Esenbahçe Konutları'nda 750 YTL taksitle

Esenyurt'ta inşa edilen Esenbahçe Konutları'nda fiyatlar 82 bin YTL'den başlıyor ve 210 bin YTL'ye kadar yükseliyor.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında başvurular için son gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutları için başvurular yarın sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 2 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 3 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

araklı afer konutları son durum Haberi

araklı afer konutları son durum

Trabzon Araklı Çamlıktepe Mahallesi'nde, 18 Haziran 2019'da  yaşanan, 8 kişinin öldüğü, 2 kişinin de kaybolduğu selin ardından bölgede yapımına başlanan konutların inşaat çalışmaları sürüyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan haebre göre, yaşanan selde, evleri, iş yerleri, araçları ya da arazileri zarar gören vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için başlatılan çalışmalar kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TOKİ tarafından konut projeleri hazırlandı.

İlçe merkezinde bulunan 38 dönümlük arazinin kamulaştırılmasından sonra 14 blok şeklinde inşa edilecek konutlar için yaklaşık 56 milyon TL bedelle ihale yapıldı. Eğim ve kot farkından dolayı zeminin güçlendirilmesi amacıyla fore kazık sisteminin kullandığı çalışmalar kapsamında şu ana kadar 3 bloğun inşaat çalışmaları tamamlandı.

Proje kontrol amiri Yusuf Oral, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, Temmuz 2021 tarihinde bitirilmesi planlanan konutlardan 42'si ile 2 iş yerinin afetzedelere verileceğini dile getirerek kullanılan malzeme kalitesi ve yapılan...