29 / 04 / 2024

Arap aktivistler

Arap aktivistler

Kuveytli Abdulhamid yaz tatilini Avrupa yerine Türkiye'de geçirmek istediğini dile getirerek, bunun sebepleri arasında, Müslüman bir ülke olması dolayısıyla yemek, giyim ve ibadet konusunda sıkıntı çekilmemesi, konut, yiyecek ve giyimin daha hesaplı olmasının yer aldığını söyledi.

9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi 24-26 Nisan'da

Türk-Arap Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 24-26 Nisan 2015 tarihinde Hilton Convention Center 'da gerçekleştirilecek. Fuar kapsamında düzenlenecek Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesi 'nde sektörün geleceği tartışılacak.

Si Yapı 9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ne katılacak!

Si Yapı 25-26 Nisan'da Hilton Convention Center’de gerçekleşecek olan 9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ne katılacak. 9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi’ne pek çok ülkeden yatırımcılar katılacak.

Levent Life, Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesi'nde görücüye çıkacak!

Bu yıl dokuzuncusunun düzenlendiği Türkiye’nin satış odaklı en önemli fuarlarından Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi dünyadan seçkin heyetleri ve markaları ağırlıyor.

RealtyPort İstanbul Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesi'ne katılacak!

Realty Port İstanbul, Hilton Convention Center'da Ortadoğu’dan gelen konuklarını ağırlayacak. RealtyPort İstanbul 25-26 Nisan tarihleri arasında Arap - Türk Gayrimenkul Zirvesi' nde iddialı projeleri ile görücüye çıkaracak.

Zeybekci: Arap yatırımcılarla ortak yatırım yapabiliriz

Kuveyt'te gerçekleştirilen Türkiye-Arap Birliği Ekonomi, Ticaret ve Yatırım Bakanları İkinci Toplantısında konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Arap yatırımcıları Türkiye'ye davet ederek ortak yatırım çağrısı yaptı.

İzmir Arap Hanı yerine AVM veya butik otel yapılacak!

İçinde 120 dükkan bulunan Arap Hanı'nın AVM veya butik otel yapılabileceği belirtildi. Arap Hanı Tuhafiyeciler Çarşısı Genel Müdürü Mustafa Akata, ortak ve hissedarların satış konusunda anlaştıklarını söyledi.

İzmir'deki tarihi Arap Hanı 30 milyon TL'ye satılıyor!

İçinde 120 dükkan bulunan Arap Hanı’nın AVM veya butik otel yapılabileceği belirtildi. Tarihi Kemeraltı Çarşısı’ndaki 130 yıllık geçmişe sahip Arap Hanı satılığa çıktı..

Konut pazarlamasında Arap kriteri!

Aremas Gayrimenkul Kurucu Genel Müdürü Vedat Arslan, Arap müşteri yoğunluğunun fazla olduğu konut projelerinde, daire teslimleri yapılıp yaşamlar başladıkça sıkıntıların yavaş yavaş ortaya çıktığını söyledi.

9. Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi 24 Nisan'da!

Gayrimenkul sektörünün temsilcilerini ve alıcılarını bir araya getiren 9.Gayrimenkul Fuarı, Arap-Türk Zirvesi'nde dağıtılacak Gayrimenkul Network Dergisi'nin Mayıs-Haziran sayısında projelerinizi dergide görebiliyorsunuz.

Selimoğlu Group'tan Arap yatırımcıya 400 milyon dolarlık satış!

Selimoğlu Group hisselerinin yüzde 48’sine Arap yatırımcı talip olmuştu. Aldığımız son duyumlara göre Selimoğlu Group Fikirtepe, Bağdat Caddesi ve Çengelköy Park Evleri projeleriyle birlikte şirket hisselerinin satışını da gerçekleştirdi.

Arap ülkelerinde Türk müteahhitler önemli rol oynuyor!

UNS GROUP Yönetim Kurulu Başkanı ve Ak Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Osman Ünsal Arap coğrafyasında özellikle inşaat sektöründe Türk müteahhitlerin önemli rolü olduğunu söyledi.

Arap turistler Karadeniz'de yatırıma başladı!

Son 4 yılda Karadeniz'e gelen Arap turist sayısı 7.5 kat arttı. Karadeniz'in doğal güzellikleri özellikle bölgeye gelen Arap turistlerin ilgisini çekiyor.

9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 24-26 Nisan'da!

9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 24-26 Nisan 2015 tarihinde Hilton Convention Center'da gerçekleşecek. 9.Gayrimenkul Fuar ve CNN TÜRK’ ten Sayın Cem Seymen’in moderatörlüğünde yapılacak.

Arap aktivistler Haberi

Arap aktivistler

Arap aktivistler, Türkiye turizmine destek için sosyal paylaşım sitesi Twitter'da bir kampanya başlattı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, "Yaz tatilimiz Türkiye'de daha güzel" anlamında Arapça hashtag ile başlatılan kampanya ile yaz tatilinin Türkiye'de geçirilmesini teşvik etmeyi hedefliyor.

Kuveytli Abdulhamid el-Bilali, Twitter hesabında, Körfez ülkesi vatandaşlarının yaz tatilini Avrupa yerine Türkiye'de geçirmek istediğini dile getirerek, bunun sebepleri arasında, Müslüman bir ülke olması dolayısıyla yemek, giyim ve ibadet konusunda sıkıntı çekilmemesi, konut, yiyecek ve giyimin daha hesaplı olmasının yer aldığını belirtti.

Umman'dan Yusuf el-Harisi ise Türkiye'nin, ziyaret ettiği en güzel ülke olduğunu ve tarih, medeniyet açısında zenginliğini belirtirken, Kuveytli Abdulaziz el-Fadli, "Türkiye'yi ilk ziyaretimde kendimi Avrupa'daki ülkelerden birinde gibi hissettim. Duyduğum ezan sesi beni şaşkına çevirdi, güzelliği daha da arttı." dedi.

Türkiye'yi 10 defa ziyaret...