30 / 04 / 2024

Arap sermayesi 1 Kasıma kilitlendi

Arap sermayesi 1 Kasıma kilitlendi

Yatırım Kongresinin Türkiye'deki yetkili firması LMG Global DWC Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan İlgar, Körfez sermayesinin Türkiye'de siyasi istikrara odaklandığını belirterek, "Oldukça durağan bir döneme girildi. Körfez sermayesi 1 Kasım'a kilitlendi" dedi

Kiler GYO çıkarılmış sermayesini 1.4 milyar TL'ye yükseltiyor!

Kiler GYO'nun yeni çıkarılmış sermayesi 1 milyar 395 milyon TL oldu ve şirket esas sözleşmesinin 8. maddesinin değiştirilmesine karar verildi.

Akfen GYO kar dağıtımı yapmayacak!

Akfen GYO kar payı işlemleri hakkında açıklama yaptı. Ödenmiş/çıkarılmış sermayesi 1 milyar 300 milyon TL olarak açıklanan Akfen GYO'nun kar payı ödemeyeceği açıklandı.

Halk GYO'nun çıkarılmış sermayesi 1 milyar 530 milyon TL'ye yükseltilecek!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın çıkarılmış sermayesinin yüzde 50 oranında artırılarak 1 milyar 530 milyon TL'ye yükseltiliyor. 

Reysaş GYO'nun çıkarılmış sermayesi 500 milyon TL oldu!

Reysaş GYO'nun 1 milyar TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 246 milyon 1 TL olan çıkarılmış sermayesinin, 253 milyon 999 bin 999 TL'ye çıkartılmasına ilişkin olarak sermaye artırımı işlemleri tamamlandı ve çıkarılmış sermayesi 500.000.000 TL'ye yükseldi. 

Reysaş GYO Düzce'deki deposunu 1 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan Düzce ili, Merkez ilçesi, Arapçiftliği Mahallesi, 2177 ada 2 parselde bulunan 3 bin 134 metrekare deponun 10 bin ton fındık depolama kapasiteli kapalı depolama alanı "Ferrero Fındık İthalat  ve İhracat Tic. A.Ş."ye 1 seneliğine kiraya verildi.

Vakıf GYO'nun çıkarılmış sermayesi 1 milyar TL oldu!

Vakıf GYO'nun, 1 milyar TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 500 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin yüzde 100 oranında artırılarak tamamı nakit karşılığı olmak üzere 1 milyar TL'ye çıkarılması işlemleri tamamlandı.

İhlas Gayrimenkul'ün çıkarılmış sermayesi 1 milyar TL oldu!

İhlas Gayrimenkul'ün 665 milyon 538 bin 887 TL olan çıkarılmış sermayesi tamamı nakden karşılanmak suretiyle, 334 milyon 461 bin 113 TL (yüzde 50,25418 oranında) artırılarak 1 milyar TL'ye çıkarıldı. 

Halk GYO'nun ödenmiş sermayesi 1 milyar 20 milyon TL'ye çıktı!

Halk GYO'nun ödenmiş sermayesinin 970 milyon TL'den 1 milyar 20 milyon TL'ye çıkarılması işlemleri kapsamında Esas Sözleşme'nin 8. maddesi değişti.

Vakıf GYO'nun çıkarılmış sermayesi 1 milyar TL oldu!

Vakıf GYO'nun 500 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin 1 milyar TL'ye çıkarılmasına ilişkin izahname Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. 

Reysaş GYO'nun çıkarılmış sermayesi 500 milyon TL'ye artırılacak!

Reysaş GYO'nun 1 milyar TL olan kayıtlı sermaye tavanı içinde 246 milyon 1 TL olan çıkarılmış sermayesi, 500 milyon TL'ye artırılacak. 

Adese Gayrimenkul'ün çıkarılmış sermayesi 1 milyon TL'ye yükseltildi!

Adese Gayrimenkul'ün 252 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin 1 milyar 8 milyon TL'ye yükseltilmesine ilişkin olarak hazırlanan izahname yayınlandı. 

Peker GYO'nun çıkarılmış sermayesi 1.2 milyar TL olacak!

Peker GYO'nun 1 milyar 850 milyon TL olan kayıtlı sermaye tavanı 253 milyon TL olan çıkarılmış sermayesi 1 milyon 265 milyon TL'ye çıkartılacak.

Adese Gayrimenkul'ün sermayesi 1 milyar TL'ye artırılacak!

Adese Gayrimenkul'ün sermaye artırımından elde edilecek fonun kullanım yerlerine ilişkin denetim komitesi raporu yayınlandı. 

Arap sermayesi 1 Kasıma kilitlendi Haberi

Arap sermayesi 1 Kasıma kilitlendi

AA muhabirinin sorularını yanıtlayan İlgar, Körfez sermayesinin Türk gayrimenkul sektörüne ilgisinin seçim sonrası dönemde azaldığını söyledi.


İlgar, "Seçim sonrası aynı zamanda yaz ve ramazana denk geldiğinden oldukça durağan bir döneme girildi. Akabinde yeni seçim kararı da bunu perçinledi. Bireysel yatırımlar dahi azaldı. Körfez sermayesi 1 Kasım'a kilitlendi diyebiliriz" ifadelerini kullandı.


Büyük yatırımcı grupların daha stabil noktaları tercih ettiğini belirten İlgar, bu dönemde özellikle Amerika'nın revaçta olduğunu söyledi. Arap sermayesinin Türkiye'de yeni yatırımlar için aşağı yukarı bir yıl bekleyeceğini savunan İlgar, Türk gayrimenkul sektörünün dünyadaki pastadan minik dilimler alabildiğini dile getirdi. İlgar şunları kaydetti:


"Dünya gayrimenkul pazarında bir yılda oluşan pastadan Türkiye binde 4 alıyor. Bir trilyon doların 4-5 milyar doları Türkiye'ye geliyor. Bu açıdan baktığımızda kabul edilebilir bir noktada değiliz. Kuzey ülke...