19 / 05 / 2024

arap turistler uludağa mı akın etti

arap turistler uludağa mı akın etti

Uludağ'da kış sezonu açılırken, yerli ve yabancı turistler zirvedeki yerlerini almaya başladı. Kar kalınlığının yarım metreye yaklaştığı Uludağ'da otel işletmecileri yılbaşı hazırlıklarında sona yaklaşırken, bu sene Arap turistlerin ilgisi dikkat çekti.

Uludağ satılıyor mu? Birleşik Arap Emirlikleri anlaşmasında var mı? Meclis'te flaş iddia!

CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, Bursa ile ilgili açıklamalarda bulundu ve kentin beton yığını haline geldiğine, şimdi de Uludağ'ın satılmasından endişe ettiklerine dikkat çekti. İşte Öztürk'ün o açıklaması...

Türk müteahhitlere Birleşik Arap Emirlikleri yolu açıldı!

TMB tarafından hazırlanan 2022 Nisan raporuna göre, Birleşik Arap Emirlikleri Türk müteahhitler ile çalışmak istiyor. İşte inşaat sektörünün Nisan 2022 karnesi...

Akfen Holding'ten Uludağ'a yeni otel! Akfen Club geliyor!

Akfen Holding Uludağ'a 40 odalı yeni butik otel inşa edecek. Akfen Holding'in sahibi Hamdi Akın projeye dair bilgiler verdi.

Kanal İstanbul için Arapça tweet atışması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun’un Arapça attığı “İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kanal İstanbul’dan çekildi” tweetine, Katarlı medya patronu Abdullah bin Ahmed el Haşimi yanıt verdi...

İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan Arapça 'Kanal İstanbul' mesajı!

İBB Sözcüsü Murat Ongun, Twitter'da Arapça yaptığı paylaşımda "İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kanal İstanbul'dan çekildi" dedi...

Araplar Karadeniz'de konut ve fındık bahçesi alıyor!

Karadeniz Bölgesi, Ortadoğulu yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. Bölgeye gelen Arap turistler konut ve fındık bahçesi alıyor.

Uludağ'a dev spor tesisi inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Uludağ Oteller 1. Gelişim Bölgesi Spor Tesisi Yaşam Alanı ve Katlı Otopark Projesi hazırlandı.

Uludağ'a Sıhhi Tesis Kompleksi!

Ağır kış koşulları düşünülerek inşa edilen Uludağ Sıhhi Tesis Kompleksi ve tuvaletler mimarisiyle dikkati çekiyor...

Binlerce mirasçı milyarlık arazilerin peşinde!

Osmanlı döneminde Antalya'da yaşayan Ömer ve Süleyman Ağa kardeşler ile amca çocukları Zeynel Ağa ve Arap Süleyman'a ait olduğu iddia edilen milyarlarca lira değerine sahip 300 bin dönüme yakın arazinin 2 bin 500 mirasçısı, araziler için bir araya geldi.

Karadeniz'de fındık bahçesi ilk kez Araplara satıldı!

Karadeniz'i son zamanlarda çok sık ziyaret eden Arap turistler, Ordu'da gayrimenkul alımını sürdürürken ilk kez fındık bahçesi satışı yapıldı...

12. Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi ziyarete açıldı!

Gayrimenkul Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi, Hilton Convention Center’de ziyarete açıldı. Junior Fuarcılık tarafından 12. kez düzenlenen zirve yerli ve yabancı firmaların katılımıyla kapılarını açtı. 

Uludağ'daki 12 tesisin temeli atılıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Uludağ'a kaçak, uydurma şeyler yapılmış. Adam tuvalet izni almış, otel yapmış. Bunların gereğini yaptık. Bugün 12 tesisin temelini atacağız." dedi.

Uludağ Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak bölümleri yıkıldı!

Ali Ağaoğlu’nun Uludağ’daki Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak olduğu belirtilen 8 bin 500 metrekarelik bölümünün yıkımı Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.

arap turistler uludağa mı akın etti Haberi

arap turistler uludağa mı akın etti

Türkiye'nin önde gelen kayak merkezlerinden Uludağ'da oteller yılbaşına hazırlanırken, Arap ve Rus turistlerin ilgisi işletmecileri memnun ediyor.


Marmara Bölgesi'nin zirvesi olan Uludağ'da kış sezonu açılırken, yerli ve yabancı turistler zirvedeki yerlerini almaya başladı. Kar kalınlığının yarım metreye yaklaştığı Uludağ'da otel işletmecileri yılbaşı hazırlıklarında sona yaklaşırken, bu sene Arap turistlerin ilgisi dikkat çekti. Günü birlik turlarla Uludağ'a gelen Arap turistler, karda kaymanın keyfini çıkarıyor. Bursa'nın bu yıl Arap Turizm Birliği tarafından bu yıl destinasyon merkezi olarak ilan edildiğini hatırlatan işletmeciler, yılın her döneminde Arapların Uludağ'a sık sık geldiğini, yeni sezondan da ümitli olduklarını söyledi.


Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GÜMTOB) Başkanı Haluk Beceren, otellerin faaliyete geçtiğini, yıl başına kadar yoğun bir ilgi beklediklerini belirterek, "Noel tatili var. O tatil dönemi...