02 / 05 / 2024

Araplar Trabzon yatırımları

Araplar Trabzon yatırımları

Arap Turizm Örgütü Trabzon'a ziyarette bulundu. Vali Yücel Yavuz ile görüşen örgütün başkanı Dr. Al Fehaid, 20 Arap iş adamının bir araya gelerek büyük bir yatırım yapmak istediklerini söyledi.

Trabzon Büyükşehir yatırımları tam gaz!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehrin  ihtiyaçlarına yanıt verecek yatırımları sırası ile inşa etmeye devam ediyor.

Trabzon yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Millet Bahçesi’ başta olmak üzere Pazarkapı kent meydanı, Ganita sahil düzenlemeleri, Gülcemal ve Boztepe ile ilgili yatırımları masaya yatırdı.

Trabzon yatırımlarında son durum ne?

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, kentte hayata geçirilen yatırımlarla ilgili bilgiler verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon yatırımlarını anlattı!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Meydan Parkı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.Erdoğan,  yatırımları hakkında açıklama yaptı.

Arapların Türkiye yatırımları devam edecek!

Türkiye Cumhurbaşkanlığı Yatırım Bürosu temsilcisinin katılımıyla, DEIDIN şirketi Türkiye'deki Arap yatırımlarının başarısını kutladı.

Cahit Turan Trabzon yatırımlarını değerlendirdi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon yatırımlarını inceledi.

Trabzon yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kentte hayata geçirilen ve geçirilecek olan yatırımlarla ilgili bilgiler verdi.

Trabzon'a spor tesisi yatırımları!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, bölgeye yapılan spor yatırımlarıyla ilgili bilgiler verdi. Öztürk, amaçlarının 250 bin kişiye spor yaptırmak olduklarını söyledi.

Çaykara yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Çaykara yatırımlarını değerlendirdi. İşte o değerlendirmeler...

Araplar, gayrimenkul yatırımında Çanakkale'ye yöneldi!

Türkiye'de büyük gayrimenkul yatırımlarına imza atan Araplar, yönünü Çanakkale'ye çevirdi. Kırkıncıoğlu Grup’un CEO’su Abdullah Kırkıncıoğlu, Çanakkale bölgesine ilgisinin son dönemde zirve yaptığını söyledi.

Trabzon Köprübaşı yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğl Köprübaşı yatırımlarını masaya yatırdı. Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamada Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla ilçelere önemli hizmetler götürdüklerini kaydetti.

Tonya yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Tonya yatırımlarını anlattı. Gümrükçüoğlu Tonya’da altyapıdan üstyapıya her alanda yatırım yaptıklarını söyledi.

Trabzon tesis yatırımlarında altın çağını yaşıyor!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Trabzon'un tesisleşmede altın çağı yaşadığını belirtti. Öztürk, son 14 yılda yatırımların arttığını söyledi.

Araplar Trabzon yatırımları Haberi

Araplar Trabzon yatırımları

Arap Turizm Örgütü Trabzon'a ziyarette bulundu. Vali Yücel Yavuz ile görüşen örgütün başkanı Dr. Al Fehaid, 20 Arap iş adamının bir araya gelerek büyük bir yatırım yapmak istediklerini söyledi.


Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Arap Turizm Örgütü Başkanı Dr. Bandar Fahad Al-Fehaid, Yatırımcı Hüssan Alnaami ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.


Ziyarette Arap dünyasıyla muhteşem bir gönül bağının olduğuna vurgu yapan Vali Yavuz, "Arap misafirlerimizin bölgemizi, ilimizi yoğun bir şekilde ziyaret etmeleri bizleri mutlu ediyor. Arap yatırımcılar da, ilimizde önemli yatırımlar planlıyor. Arap sermaye sahibi işadamları ile işbirliğine açığız. Gelecekte bu iş birliğinin daha iyi bir noktaya geleceğine inanıyorum" dedi.

Turizme yönelik çalışmalara da değinen Vali Yavuz, "Trabzon yaz ve kış mevsimlerinde de bir cazibe merkezi konumundadır. Misafirlerimizin daha mutlu olmaları için alt...