05 / 05 / 2024

Aras Aslan aday

Aras Aslan aday

Aras Aslan, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Şile Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Şile Belediye Başkan adayı Aras Aslan kimdir? İşte Aras Aslan'ın biyografisi...

PTT bu ay 15 bin personel alımı yapacak mı? PTT 18-36 yaş arası personel alımının başvuru detayları neler?

İş arayan binlerce aday Posta Telgraf Teşkilatı'nın personel alımı yapıp yapmayacağını sorguluyor. Peki, PTT bu ay 15 bin personel alımı yapacak mı? PTT 18-36 yaş arası personel alımının başvuru detayları neler? İşte ayrıntılar...

İTO’daki seçim rüzgarı esmeye başladı! Kim aday kim değil?

700 bine doğru giden üye sayısıyla dünyda en büyük ticaret odaları arasında olan İstanbul Ticaret Odası’nda seçim yarışı rüzgarları esmeye başladı. İTO'nun Eylül olağan meclis toplantısında ise yeniden aday olacağını açıklayan İTO Başkanı Şekib Avdagiç'in konuşması sık sık alışlarla kesildi.

Türkiye'de Yılın Otomobili seçimi için 7 finalist belli oldu! İşte finale kalan adaylar arasındaki en iddialı model

Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından bu yıl 7. kez düzenlenen "Türkiye'de Yılın Otomobili" seçimi için 38 aday arasından finale kalan 7 model açıklandı.

Güler Aras kimdir?

Doğuş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı Güler Aras kimdir? Güler Aras daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Güler Aras'ın biyografisi...

Sarıyer-Büyükçekmece arasına 100 kilometrelik tünel ağı!

AK Parti’nin İstanbul adayı Yıldırım, trafik soruna kökten çözüm üretecek projesini açıkladı. Buna göre, Sarıyer ile Büyükçekmece arasında 100 kilometrelik tünel ağı kurulacak.

Ali Aslan'dan Bayraklı'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Bayraklı'da kentsel dönüşümün belediyeye olan güvensizlikten dolayı gerçekleşmediğini söyleyen AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan,  kentsel dönüşüm sorununu çözeceklerini müjdeledi. 

Aras Sözcü Tur Turizm Transfer Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras Sözcü Tur Turizm Transfer Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Aslan tarafından kuruldu. 

Abdülkadir Akkuş,  Ak Parti İstanbul milletvekili adayı oldu!

Türkiye’nin önde gelen sanayicileri arasında yer alan Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş,  Ak Parti İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili Aday Adaylığı için başvuruda bulundu.

Cazibe Merkezleri Programı'nda aslan payı Van'ın!

23 ili kapsayan Cazibe Merkezleri Programı yerli ve yabancı yatırımcıyı kendine çekti. 7 günde 1.200 yatırım başvurusunda aslan payını Van aldı. Yatırım yapacak firmalar arasında İranlı, Alman ve Fransız şirketleri öne çıkıyor

1948 yılında Fatih ve Şehzade camileri arasındaki saha istimlak edilecek!

1948 yılında İstanbul Belediyesi, Fatih ve Şehzade camileri arasındaki adayı istimlak edecekmiş. İstimlak edilen sahada park vücuda getirecek olan Belediye, Atatürk Bulvarı üzerinde yeni binalar da inşa edecekmiş.

Sancaklar Camii 2015'in en iyi tasarım adayları arasında!

Londra Tasarım Müzesi’nin düzenlediği Yılın En İyi Tasarım Yarışması’nın 20 adayı arasında İstanbul’da bulunan Sancaklar Camii yer aldı..

İstanbul Monopoly Dünya Şehirleri arasında!

Oylamada, 80 aday şehir arasında en fazla oyu alan 20 şehir, dünya genelinde sonbaharda satışa sunulacak Monopoly Dünya Şehirleri oyununda yer almaya hak kazandı. Oyuna dahil olacak son 2 yer ise 3-9 Mart'ta Joker Kart Haftası'nda belirlendi...

Silivri Kiptaş 1 ve Kiptaş 2 arası imar uygulaması askıya çıktı!

Kiptaş 1 ve Kiptaş 2 arasındaki bölgede olan Tem Otoyolu Silivri girişi solunda kalan 55 ve 61 adayı yani 850 bin metrekare alanı kapsayan İmar Uygulaması, İstanbul Büyükşehir Belediye Encümenince kabul edilerek askıya çıkarıldı.

Aras Aslan aday Haberi

Aras Aslan aday

Aras Aslan kimdir?

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Basına kapalı olarak yapılan toplantıda, belediye başkan adayları belirlendi. 


CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Şile Belediye Başkan adayı Aras Aslan oldu. Peki Aras Aslan kimdir?


Aras Aslan biyografi..

33 yaşında olan Arslan, Şile ile bağı annesinin Kabakoz köyünden olmasına dayanmaktadır. Şile merkezde ikamet eden Arslan siyasetin yanı sıra ilçede ticaretle ilgilenmektedir.


Ankara Üniversitesi mezunu olan siyasete genç yaşında başladı. İki dönem CHP İstanbul İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Aras Arslan 2011 genel seçimlerinde CHP den İstanbul 1.Bölge Milletvekili adayı oldu.


CHP Şile ilçe Başkanlığı görevine Kasım 2011 yılında atanmış ve 4 ay sonra da CHP ilçe kongresinde seçilerek yaklaşık iki yıl bu görevini sürdürmüştür. 5 yıllık evli olan Arslan bir...