18 / 05 / 2024

Aras Geoteknik Mühendisliği nerede

Aras Geoteknik Mühendisliği nerede

Aras Geoteknik Mühendisliği Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kızıloğlu ve Yavuz Kızıloğlu ortaklığında kuruldu. 

Maxwell Contınental Tank Servis Mühendisliği Anonim Şirketi kuruldu!

Maxwell Contınental Tank Servis Mühendisliği Anonim Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal İnce tarafından kuruldu.

Karadeniz'in en büyük dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Rize'nin Derepazarı ilçesinde hayata geçirilecek olan Kentsel Dönüşüm Projesi için Derepazarı Belediyesi ile yüklenici firma Helmann arasında imza töreni gerçekleştirildi. Söz konusu proje Eriklimanı Mahallesi'nde yükselecek.

Zett Project Elektrik Mühendisliği Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zett Project Elektrik Mühendisliği Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Yalçın tarafından kuruldu.

Anka Deprem Mühendisliği Limited Şirketi kuruldu!

Anka Deprem Mühendisliği Limited Şirketi Pendik'te Ömer Fatih Sak tarafından kuruldu.

Kargolar 26 Haziran'da açık mı? Aras, PTT, MNG, Yurtiçi kargo Kurban Bayramı'nda çalışıyor mu?

Kurban Bayramı tatili 9 gün açıklandı. Bu kapsamda vatandaşlar kargoların açık olup olmayacağını sorguluyor. Peki, Aras, PTT, MNG, Yurtiçi kargo Kurban Bayramı'nda çalışıyor mu? İşte detaylar...

Şile Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!!

Şile Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yaman ve Nadir Mandal ortaklığında kuruldu.

Aile Bakanlığından 18-54 yaş arasındaki vatandaşlar için yeni destek müjdesi! Hesaplara tam 3 bin 336 TL yatırılacak!

Aile Bakanlığından 18-54 yaş arasındaki vatandaşlar için yeni destek müjdesi... Hesaplara tam 3 bin 336 TL yatırılacak... Sakın kaçırmayın...

Anka Altyapı Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Altyapı Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüsrüf Yaşar tarafından kuruldu.

Aytaş Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aytaş Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Ay tarafından kuruldu.

Varnas Yapı Mühendisliği Anonim Şirketi kuruldu!

Varnas Yapı Mühendisliği Anonim Şirketi Pendik'te 4 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Süha Özaras, Tahir Çil, Nuri Tuğrul Derman ve Özay Yakak ortaklığında kuruldu.

Prof. Dr. Hüseyin Öztürk: Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

Kahramanmaraş depremleri 11 şiddetinde hasara neden oldu! Eşi benzeri olmayan bir yıkım! 

DEÜ DAUM Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Kahramanmaraş depremlerinin şiddeti ile ilgili konuştu. İşte "Eşi benzeri olmayan bir yıkım" diyen Sözbilir'in o açıklamaları...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği kaç lira ödenecek? İşte kalem kalem zamlı yeni maaşlar! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşının kaç lira olduğu en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği kaç liraya yükseldi? İşte ayrıntılar...

Aras Geoteknik Mühendisliği nerede Haberi

Aras Geoteknik Mühendisliği nerede

Aras Geoteknik Mühendisliği Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kızıloğlu ve Yavuz Kızıloğlu ortaklığında kuruldu. 

Aras Geoteknik Mühendisliği Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
A-ZEMİN ETÜDÜ 1. Her türlü inşaat mühendisliği yapılarında, her türlü zeminve temel ile ilgili etüdleri yapmak, 2. Modern geoteknik mühendisliği ile ilgili konularda teknolojinin ülkemizde tatbikatını sağlamak, 3. Kazık, diyafram, perde duvar, ankraj, çeşitli enjeksiyon, palplanş, kesen, mini kazık, zemin dondurma yöntemi ve çeşitli zemin donatıları ve bunlar gibi modern teknolojilerintatbikatı suretiyle her türlü zemin ve kaya ile ilgili etüd, projelendirme işlerini yapmak, 4. Yer altı suyunun düşürülmesi ve geçirimsizlikle ilgili etüd ve projelendirme işlerini yapmak, 5. Zemin ve kayanın iyileştirilmesi ile ilgili her türlü etüdve projelendirme işlerini yapmak,...