16 / 05 / 2024

Aras Turk Property Gayrimenkul Limited Şirketi iletişim

Aras Turk Property Gayrimenkul Limited Şirketi iletişim

Aras Turk Property Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mina Zahrabi tarafından kuruldu.

Turk Yuva Property Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turk Yuva Property Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Sadun tarafından kuruldu.

Aras Turk Property Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Aras Turk Property Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mina Zahrabi tarafından kuruldu.

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Evim Türkiye Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey? kitapçığı 8-10 Şubat 2019 tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek olan Evim Türkiye Fuarı’nda dağıtılacak...

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Dubai Cityscape Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey kitapçığı ı 2-4 Ekim 2018 tarihleri arasınd Dubai Cityscape Global Fuarı'nda dağıtılacak...

GYODER How to Buy Property in Turkey kitapçığını Dubai'de dağıtacak!

GYODER'in hazırladığı How to Buy Property in Turkey kitapçığı 11-13 Eylül 2017 tarihleri arasında Dubai’de düzenlenecek Cityscape Global Fuarı’nda dağıtılacak.

Sea Homes, Avrupa’nın en prestijli konut projeleri arasında!

Çeşme Paşalimanı’nda yer alan lüks rezidans projesi Sea Homes, “European Property Awards” yarışmasında kazandığı “Highly commended” ödülü ile en takdir edilen konut projeleri arasında yerini aldı.

İki Design Group Pasifik Property Awards’tan ödülle döndü!

Şimdiye kadar aldığı ödüllerle gerek Türkiye, gerek Avrupa’da tanınmış mimarlık şirketleri arasına giren İki Design Group, Asya Pasifik Property Awards’tan yine ödülle döndü.

Europen Property Awards'tan Dosso Dossi Hotel'e ödül!

Europen Property Awards'ın (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri), Türkiye'deki oteller arasında gerçekleştirdiği değerlendirmede Dosso Dossi Downtown, Türkiye'nin "en iyi dekore edilen oteli" seçildi.

Adana Ramada Hotel'e European Property Awards'tan ödül!

Ramada Adana Hotel&Suites Gayrimenkul ve yapı alanının en prestijli ödülleri arasında gösterilen European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul ödülleri) yarışmasında İç Mekan Kategorisi'nde '"İç Mekan Tasarımı Ödülü"ne layık görüldü.

Ramada Adana Hotel European Property Awards'tan ödül aldı!

Adana Ramada Hotel & Suites, Gayrimenkul ve yapı alanının en prestijli ödülleri arasında gösterilen European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) yarışmasında İç Mekân Kategorisi'nde "İç Mekân Tasarımı Ödülü’ne" layık görüldü.

Ala Property, EMLAK 2015 Fuarı’na katılacak!

35 senedir gayrimenkul alanında hizmet veren Ala Property, 04 – 08 Kasım tarihleri arasında CNR Expo’da düzenlenen EMLAK 2015 Fuarı’na katılacak.

Sancaktepe Belediyesi European Property Awards'ta iki ödül birden aldı!

Sancaktepe Belediyesi, Gayrimenkul ve yapı alanının en prestijli ödülleri arasında gösterilen European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul ödülleri) yarışmasında iki ödüle birden layık görüldü.

DAP Yapı European Property Awards’dan 9 ödül aldı!

Dap Yapı, Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında yer alan ‘European Property Awards’ tarafından 9 ödüle layık görüldü.

Aras Turk Property Gayrimenkul Limited Şirketi iletişim Haberi

Aras Turk Property Gayrimenkul Limited Şirketi iletişim

Aras Turk Property Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mina Zahrabi tarafından kuruldu.

Aras Turk Property Gayrimenkul Limited Şirketi konusu:
-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Hertürlü Emlak ve Gayrimenkul danışmanlığı yapmak veya aracılık etmek.

Adres:...