10 / 05 / 2024

Araz Dekor Yapı İnşaat

Araz Dekor Yapı İnşaat

Araz Dekor Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Necdet Araz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Nisan'da Çekmeköy, Mehmet Akif Mahallesi, Erge Sokak'ta kuruldu.

Artim Dekor Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artim Dekor Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Timuçin Tuncal tarafından kuruldu.

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Talat Koçoğlu ortaklığında kuruldu.

Araz Bilişim Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Araz Bilişim Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Araz Bilişim Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Sezgin Dekor Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sezgin Dekor Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 100.000,00 TL sermaye ile Mustafa Sezgin tarafından kuruldu.

Araz Teknik Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Araz Teknik Yapı Limited Şirketi  Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selin Araz tarafından kuruldu.

Rve İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rve İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  2 milyon TL sermaye bedeli ile  Refik Araz tarafından kuruldu.

Asr Dekor Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asr Dekor Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Köşe tarafından kuruldu.

Yılmaz A Yapı Dekor İnşaat Mühendislik Taahhüt İthalat İhracat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz A Yapı Dekor İnşaat Mühendislik Taahhüt İthalat İhracat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Yılmaz tarafından kuruldu.

Gefa Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gefa Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Engin Araz, Gökhan Uyar ve Hakan Uyar tarafından kuruldu.

EB Dekor Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Limited Şirketi kuruldu!

EB Dekor Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Yıldırımçakar ve Erkan Demir ortaklığında kuruldu.

İmanoğlu İnşaat Yapı Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmanoğlu İnşaat Yapı Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Araz Guliyev tarafından kuruldu.

Asaf Dekor İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asaf Dekor İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ersin Acar tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İzmir alt geçidi ihalesini 59 milyon TL'ye Araz Yol Yapı kazandı!

Çankaya'dan Büyükşehir'e transfer olan Buğra Gökçe'nin ihale sistemini değiştirmesi İzmirli firmaları vurdu. Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda karayolu taşıt alt geçidi ihalesini Çankayalı firmalar kazandı.

Araz Dekor Yapı İnşaat Haberi

Araz Dekor Yapı İnşaat

Araz Dekor Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Necdet Araz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Nisan'da kuruldu. 


Araz Dekor Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...