06 / 05 / 2024

Araz İç Ve Dış Ticaret Turizm nerede

Araz İç Ve Dış Ticaret Turizm nerede

Araz İç Ve Dış Ticaret Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Morteza Kermanı tarafından kuruldu. 

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Talat Koçoğlu ortaklığında kuruldu.

Araz Bilişim Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Araz Bilişim Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Araz Bilişim Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

İmanoğlu Invest İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmanoğlu Invest İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Araz Gulıyev tarafından kuruldu.

Araz Method Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araz Method Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Araz Bayatı ortaklığında kuruldu.

Araz Proses Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araz Proses Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Reza Asadzadeh tarafından kuruldu.

Eba Emlak Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eba Emlak Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Enes Baki Araz tarafından kuruldu.

Sami Kiresepi ve Rachel Araz Kemerburgaz'a taşındı!

Sabah köşe yazarlarından Bülent Cankurt bugün kaleme aldığı yazısında Sami Kiresepi ve Rachel Araz'ın Kemerburgaz'daki yeni evlerini taşıdığını kaleme aldı. 

Sazeh Gostar Tahvıeh Araz Gayrimenkul Emlak Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Sazeh Gostar Tahvıeh Araz Gayrimenkul Emlak Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Alı Saket Molan tarafından kuruldu.

Defne Samyeli ve ev sahibi Yusuf Araz arasındaki kavga bitmiyor!

Defne Samyeli ve sıkıntılı günler yaşadığı ev sahibi Yusuf Araz arasındaki kavga bitmiyor...

Üç ilde kamulaştırma ve arazi toplulaştırılması kararları!

İzmir’de ve Rize’de bulunan taşınmazlardan bazılarının hızlı bir şekilde, Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) tarafından kamulaştırılması kararı verildi. Devlet Su İşleri Müdürlüğü (DSİ) , Konya Ereğli’deki bazı mahallelerde tarla içi iyileştirme hizmetleri ile arazı toplulaştırması yapacak…

Gefa Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gefa Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Engin Araz, Gökhan Uyar ve Hakan Uyar tarafından kuruldu.

Özde Güven İnşaat Gıda İthalat İhracat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özde Güven İnşaat Gıda İthalat İhracat ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Araz Zourchang tarafından kuruldu. 

Araz İç Ve Dış Ticaret Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Araz İç Ve Dış Ticaret Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Morteza Kermanı tarafından kuruldu. 

Araz İç Ve Dış Ticaret Turizm nerede Haberi

Araz İç Ve Dış Ticaret Turizm nerede

Araz İç Ve Dış Ticaret Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Morteza Kermanı tarafından kuruldu. 

Araz İç Ve Dış Ticaret Turizm Limited Şirketi konusu:
İÇ VE DIŞ TiCARET a-Her türlü ticari emtianın iç ve dıs ticaretini yapmak b-Her türlü ticaret ajansları kurmak ve bunların temsili, satısı, satın alınması, yönetimi, ithalatı ve ihracatı, teçhizatı, araçları ve ilgili yerel ve uluslararası ticari kuruluslar kanununun izin verdigi isleri yapmak. ITHALAT IHRACAT Belirli bir mala tahsis edilmemis magazalardaki bir baska ülkeyle yapılan toptan ticaret (çesitli malların toptan satısı ithalat ve ihracatı.. OTEL LOKANTA VE EĞLENCE YERLERİ a. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu...